Editörün Notu: @yigit_00, işleri nedeniyle foruma pek giremeyeceğinden dolayı bu bölümü benim yapmamı istedi. Gelecek haftadan itibaren yine görevine devam edecektir.
Cen Yapım ve MC Yapım'ın ortak projesi olan MusicSurvivor Panorama'nın 3. bölümüyle sizlerle birlikteyiz. Yeni haftanın oylama heyecanı devam ederken Murat Dalkılıç ile yarışan ve ne yazık ki düşük puan alarak elenen @dizimedya ile MusicSurvivor macerasını konuştuk.
- 2. haftanın bir diğer elenen ismi olan @omer67 (Selena Gomez) ise pek aktif olmadığından dolayı sohbetimizde yer alamayacak.
Murat Dalkılıç gibi iddialı bir şarkıcıyla yarışmaya katılmana rağmen ikinci haftadan elendin. Sana göre bunun en büyük nedeni neydi?
@dizimedya - Bunun en büyük nedeni yanlış bir şarkı seçmem. Daha iddialı olması gereken bir şarkı seçmem gerekliydi. Elenmemin en büyük nedeni bu bana göre.
Peki kalsaydın hangi şarkıları kullanmayı düşünürdün? Hedefin neydi?
@dizimedya - Kalsaydım "Bi Güzellik Yap" ve "Lüzumsuz Savaş" gibi şarkılarla katılacaktım; hedefim de finale kalmaktı aslında.
Peki yarış boyunca nasıl bir strateji uygulardın?
@dizimedya - Şu an aklıma gelmedi, ama daha iddialı bir strateji uygulayabilirdim.
İddialı bulduğun rakiplerin var mıydı?
@dizimedya - Evet, özellikle Murat Boz finale kalır diye düşünüyorum.
Gelecek sezon yarışmaya katılmayı düşünür müsün?
@dizimedya - Tabii ki, ama biliyorsun ki bir senaristim aynı zamanda. Vakit bulursam neden olmasın.
Bilindiği gibi oylama süresi konusunda hala net bir karar verilemedi. Sence oylama süresi kaç gün olmalı?
@dizimedya - 2 gün yeterli.
Neden 2 günün daha uygun olduğunu düşünüyorsun?
@dizimedya - Çünkü daha uzun olması sıkar diye düşünüyorum, bu yüzden 2 gün daha uygun.
Ara sıra yarışmayı ilgilendiren küçük tartışmalar yaşanıyor ve bu da gergin bir ortamın oluşmasına neden oluyor. Bunun önüne nasıl geçilmeli sence?
@dizimedya - Bunun önüne geçilemez aslında. Her yarışmada olabilir bunlar ve olmalıdır da aslında.
Olası bir 3. sezonda yarışmaya katılmak isteyenlere ne söylemek istersin?
@dizimedya - Önemli olan kazanmak değil, şarkıyla hayat bulmaktır.
MusicSurvivor'ı kısaca özetler misin? Sence nasıl bir yarışmaydı?
@dizimedya - Gayet iyi bir yarışma. Forumda bu tür yarışmalar genelde ilgi çekiyor, umarım ben de bu tür şeyler yapabilirim ileride.
Son olarak bizi okuyan üyelere neler söylemek istersin?
@dizimedya - Hayatta her şey gönlünüzce olsun.
Sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim.
@dizimedya - Bir şey değil, ben teşekkür ederim.
Bu haftalık da MusicSurvivor Panorama'nın sonuna geldik. Yeni bölüm, 3. hafta sonuçları açıklandıktan sonra sizlerle olacak. Programı Murat Dalkılıç'ın en sevilen şarkılarından biri olan "Bi Güzellik Yap" ile kapatıyoruz. Yorumlarınızı da merakla bekliyoruz. Gelecek hafta görüşmek üzere...
@Cengo @yigit_00, @dizimedya, @Bully, @xemrexxx, @-potterhead-, @Tzira, @mrt-06, @EFE UYSAL, @Billy Kane, @Maskeli Fedai, @yatutarsa, @batuhankaralar, @hayret bi şey, @ozgur2113, @Çiğdem-, @denizz19, @vadikızı, @gözlemci, @S.G.A.T., @HachiKo, @tolgab, @OzaN, @Yakamoz-Asi, @sokak sanati, @Reytinger, @Prncss..
Son düzenleme: