Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hilmicem küçük turabi olma yolunda ilerliyor neymiş üzüm üzüme baka baka kararirmis)) o da başladı özlü sözlere))) Allahım neydi günahımız)))

hilmicem de lafları beğenmiş turabiye gaz vermek için o lafın başkası söyledi diyor)))

merve aydın bilip bilmeden konuşmaya )))

Pascal'im benim be adamim. Kano'yu nasil kullanmis. :F

Arkadaşlar noldu kavga falan mı çıktı biri olanları veya olacakları kısa özet geçebilir mi izleyemiyorum
Evde olsam full izlerdim ya eskiden hiç kaçırmadan izlerdim

Pascal komik adamdır kadir çöpdemir le radyo programı yapıyor 88.4 aragaz sabah saatlerinde çok komik :D

Arkadaşlar noldu kavga falan mı çıktı biri olanları veya olacakları kısa özet geçebilir mi izleyemiyorum
Evde olsam full izlerdim ya eskiden hiç kaçırmadan izlerdim

Pascal komik adamdır kadir çöpdemir le radyo programı yapıyor 88.4 aragaz sabah saatlerinde çok komik :D
hasan ile bozok fragmanda ki tartışmayı yaptı. hastanın sinirlerine oynuyorlar

Ulan Bozok Hasan seni paramparça etmesini bilir de Survivor şartları işte..

Turabi'sine yaranmak için gider yapıyor Hasan'a bir de ballandıra ballandıra anlatıyor ne itici, ne yalaka, ne uyuz bir adamsın.

kardeşim bu turabi düşmanlığı nedir ya merve aydın bile turabiye o bir sinek vur ve öldür dedi)) =

Merve Turabiye Thug life yaptı.

geçen sene gömdün tabii ki haklısın sinek senin için, ez, at. :F

Bozok'tan Turabiye laf taşıma işlemi. :F

Bozuk'un davranışlarını tasvip etmiyorum. Bundan böyle yarışmayı Hasan'ın kazanmasını istiyorum onu destekleyeceğim. :)

Bozok , Hilmi , turabi , Taner bütün karaktersizler saygısızlar birbirini bulmuş. Bravo :)

Hasan en sonunda patlayacak camokaya bağlayıp gomecek hepsini o olacak

Merve O. ve Serenay bence ayrımın göbeğindeki asıl iki isim.

ordada birleşeceğiz diyorlar bunlar hala dedikodu. Bir kulağından girip diğerinden çıkıyor.

Hasan en sonunda patlayacak camokaya bağlayıp gomecek hepsini o olacak​
Zaten Doğukanın kafasına top atıyor Turabi, bi de kumu tekme ile gözüne sokuyor ama hiçbir şey olmuyor.

Diyeceğim o ki, Hasan isterse kendini tutsun bir şey yapmasın, Turabi üstüne yürüse Hasan diskalifiye olur Turabi yerine...

Hasan turabiye daldı mı​
Yok tabii ki. :D Turabi tırnağı olamayacak, seviyyesine yükselemeyecek Doğukana sataşıyor ama yine diskalifiye olmuyor.

Acun bin takla attı. :D

Bozok , Hilmi , turabi , Taner bütün karaktersizler saygısızlar birbirini bulmuş. Bravo :)
bence yaniliyon hepsi en doğal insanlar)) sanki taş devrinden buyana insanlık hiç bir gelişme gerçekleştirmemis gibi yani eminim zaman makinasina koysak taş devrine hiç zorlamazlar)))

Hasan turabiye daldı mı​
Yok tabii ki. :D Turabi tırnağı olamayacak, seviyyesine yükselemeyecek Doğukana sataşıyor ama yine diskalifiye olmuyor.

Acun bin takla attı. :D
Hilmi ye ne diyorsun Revan :) oda gerçek yüzünü gösterdi bu sezon
Karaktersizligin dibi resmen !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...