Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ufff hala şaşkınım. neyse ben kacar @eskici

!!! YORUMSUZ !!!
c62c1e7b94056e4230c799de6e49b3c8.jpg

doğukanın babasını geçtim şahsı bile on numara adamdır.. acun şımarta şımarta tepesine çıkarttığı organizmayı artık adadan göndermelidir.kazanmak için insanlık onuru ayaklar altına alınmamalıdır.:)))))))

Turabi umarım Dogu'yu tekme tokat dövmüştürde adadan ayrılmıştır. Sırf buradakilerin hevesi kırılmasin diye dua ediyorum Bak çünkü Turabi'yi Allah'tan başka kimse yollayarmaz. Acun'un gücü yetmez...

@Harunnn60 turabi orada isterse birini palmiye köküne oturtarak öldürsün acun yine dokunmaz ona. reyting getiren hareketler bunlar. şu an nasıl mutlu olduğunu tahmin dahi edemezsiniz. hakikaten ilkeleri olan bir yarışma olsa tamam diyeceğim eler ama abuk sabuk bir bahane bulunur yine. top atıldı ama devamlılığı olmayacağı için elemedik falan denir mevzusu bile yapılmaz.:)))))

bakın bu dünyada katlanılması en zor olan insan tipi empati yeteneğinden yoksun olan insandır. turabi denen zat da bunlardan biridir. yeni fragman bize bu adamın empati gibi bir özelliğinin hiç doğmamış olduğunu kanıtladı. kendisi her yarışmadan sonra sevinç hareketlerini yaparken sıra yenilgiye geldiği zaman nasıl çirkinleştiğini ve şeref yoksunluğunun tavana vurduğunu son fragmanda görmekteyiz. böyle bir adama hala oy verilmesini aklım almıyor ciddi söylüyorum bir insan ancak bu kadar ahlaksız olabilir.:)))))))

Geçmişe bakarak durum yargılama olayidabir Turabi için geçerli zaten. Geçen yılda yapmıştı onlarıda sayın. :kiki: Şampiyonlugunuda elinden alın hatta.:F

bir insanı sakinliği ve efendiliği üzerinden vurmak, senin seviyelerine inmiyor diye küçük görmeye çalışmakta acizliğin,ezikliğin bir dışa vurumudur. çok net söylüyorum ki aşağılık psikolojisi olmayan insanlardan böyle davranışlar göremezsiniz. hah işte turabi tam olarak böyle biri.:))))))

Taner'in mesajına bakarak haber açanlar var laa @eskici

Turabi çok aşağılık kompleksli biri yaa. Çarmıha germek lazım. :kiki:

Turabi bu terbiyesizlik ilede 1. Olur çünkü halkımız çok sakil ve böyle rezillere yüz veriyor. Yoksa Merve kezosu 1. Olurdu geçen yıl. :kiki:

Son düzenleme:
turabi :;
bir kere karşındaki insanla tartışmayı bilmeyen bir adamsın sen. cahil deilsin kör cahilsin. çünkü hayat eğitimini çok yanlış vermiş ailen sana. dünyada senden başka insanların olduğunu söylememişler. demişler ki dövebildiğin her insandan sen üstünsün. hatta dövmesen bile laf dalaşına gir bu senin adamlığını gösterir.haftasonu survivor izlediğimde karşımda nasıl insan olunmaz dersini senden alıyorum. nasıl insan olunmayacağının olunamayacağının en güzel kanıtısın sen.:)))))))))))))))))))

begüm'den yediği ayarı sindiremeden doğukan'dan da ayarı yiyince dayanamamış hanzo.acun'un bu kadar kibirli, saldırgan ve terbiyesiz birini oradan göndermesi için illa birini evire çevire dövmesini mi beklemek gerekiyor acaba ? adamdaki hale, tavra, laflara bakın bir ya... begüm nerenin prensesiymiş de ona laf söylüyormuş. bir adet sokak dövüşçüsüne laf söyleyebilmek için prenses mi olmak lazım ? umarım turabi, hem begüm'den hem doğukan'dan yediği ayarın üstüne diskalifiye olur da tırım tırıs döner ülkeye.

Konu tekrar yoruma acik.

Daha önce ki konu icerisinde yaptigim uyariyi tekrarliyorum.

Herhangi bir yarismacinin özel hayati ile ilgili herhangi bir paylasim yapmayin. Tüm yarismacilari gercek isimleri ile adlandirin, lakaplardan uzak durun. Ikili tartismalarinizi özelden halledin.

Yarisma ile ilgili yorumlariniza devam edebilirsiniz...

fragmanin uzun halini izledinizmi?
Bozokla Hasanin arasindada tartisma var. Bozok hasani kiskirtmaya calisiyor. Tanerlerde Hasani tam olarak hedef almislar.
Bu hafta dokunulmazlik oyunu oynanmayabilir. tahminimce Hasan karsi tarafa gecer. Ahmet, Beyaz showda Anilinda kendilerine katilacagini dusundugunu söyledi. galiba öyle bir durum olacak.
Dogukan Turabiye topu firlatiyor. Egerki top Turabiye degiyorsa oda uyari alir.

tv den fragmanı izleyince farkettim. turabi begumun giydirmelerine "sen nerenin sultanın ki bizi eleştiriyon" diyor burdan da anlaşılıyor ki turabiyi eleştirmek için sultan olmak lazım. yani turabi kendi kral görüyor))) adamdaki ego dünyada kimse yok insan kendini bu kadar büyük görür mü ya

Doğukan Manço: "Şu hareket var ya, şu hareketin adı aduket. Daha Turabi portakalda vitaminken ben tek jetonla o oyunu bitiriyordum, ayrıca mahalleyi yeniyordum. "

Helal olsun [HASHTAG]#nitromanco[/HASHTAG] reyiz arkandayız sonuna kadar. :)))))

Doğukan Manço: "Şu hareket var ya, şu hareketin adı aduket. Daha Turabi portakalda vitaminken ben tek jetonla o oyunu bitiriyordum, ayrıca mahalleyi yeniyordum. "

Helal olsun [HASHTAG]#nitromanco[/HASHTAG] reyiz arkandayız sonuna kadar. :)))))
Thug life :A
Adam en iyisi.İkiyüzlü olmayan yarışmada bir kaç isimden biri.Yaşına göre en hızlısı.Keşke 10 yaş daha genç olsaydı,yanına yaklaşamazlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...