Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte öyle sakin bir insan değil Turabi naparsin.:X @eskici

Merve Aydın'ı nasıl destekliyorlar hala anlamiyorum. Yazık çok yazık.!!!!

@eskici Acun bizden sen sakin ol.:F Döşeme bir şey olmaz.:Z

@sokak sanati merveyi niye desteklemesinler kız çok iyi yarışıyor ve acunun en büyük aşkı turabi zaten onu biliyoruz döşem ne? :F

Mobil olduğu için yanlış yazmışım. Dövse yazıyor orada @eskici . Neyse işte öyle.

Merve mesajına niye karıştın. O sana değildi. :F İki yüzlü sahtekar in teki ona bakarsan o kız. :F Turabi'de başarılı.:Z

@sokak sanati he anladım tamam :F merve mesajına da canım karışmak istedi karıştım turabiye başarısız demedim zaten bu sene çok başarılı hakediyor kazanmayı ama merve de başarılı hem turabinin de o konularda merveden farkı yok ama başarılı işte naparsın onu da destekliyorlar :F

Merve'den farkı yok mu.😱 Dün açtığım Merve konusunda ki hiç bir şeyi Turabi asla yapmaz.:pala: Ayık olll.ss

@eskici

IMG_26032015_205803.png
demek bir T gidiyor 3 T geliyor)))

3t survivor başlamadan önce Nihatin yerine gidiyorum diye haber ucurmustu))) neyse o da bir eğlence

@sokak sanati turabi ne yapmaz hiçbir şeye yaramayan taneri arkadaşı diye yazmaz o kadar ama diğer konularda bir farkları yok hatta merve daha iyi bile diyebiliriz ayık olll :F

Lalalalalalalalala OoOoOoOooooOoOoo MERVE AYDIN
11091265_1609830292635852_4464435065561385756_n.jpg

@sokak sanati tamam işte bazı konularda merve bazı konularda turabi kötü ama ikisi de başarılı hakediyorlar kazansalar üzülmem yani :F

Bence menfaati için her şeyi yapan bir karakter çok tehlikelidir. Aman uzak dursun benden.:F @eskici

@sokak sanati tamam işte bazı konularda merve bazı konularda turabi kötü ama ikisi de başarılı hakediyorlar kazansalar üzülmem yani :F

@sokak sanati turabi de yapabilir onu :F neymiş o :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr