Kiraz Mevsimi Bu Hafta Özetsiz Yayınlanacak!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,720
Puanı
1,061
FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Nilperi Şahinkaya ve Dağhan Külegeç gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Kiraz Mevsimi bu hafta özetsiz ekranlara gelecek.

Son haftalarda reytinglerinde düşüş yaşamaya başlayan diziye bakalım özetsiz yayına sürmek düşen reytingleri kurtarabilecek mi?

Kiraz Mevsimi özetsiz yeni bölümüyle 28 Mart Cumartesi 20:15'te FOX ekranlarında olacak.

Kaynak : @halukerogluFOX

kiraz-mevsimi-29-1_640.jpg

gençlik komedi olmaktan çıktı geçen haftaki bölümden itibaren. bu hafta ki fragmanda hayal kırıklığı. gençlik dizisi ama gençler yok. ayaz öykü ve akrabaları arasında saçma sapan komedi hikayesi var sıktı iyice. düşüş sürsün ki bu senaristler gitsin artık. @Harunnn60

gençlik komedi olmaktan çıktı geçen haftaki bölümden itibaren. bu hafta ki fragmanda hayal kırıklığı. gençlik dizisi ama gençler yok. ayaz öykü ve akrabaları arasında saçma sapan komedi hikayesi var sıktı iyice. düşüş sürsün ki bu senaristler gitsin artık. @Harunnn60
Anladım her dizi bir gün saçmalamaya meyilli halde ne desem bilemedim. :D

Fazla etki edeceğini sanmıyorum, az çok aynı sonuçları alır yine. :)

Haklısın gerçekten :/

Amma dolmuşsun, demek ki durum çok ciddi.

romantik komedi ile alakasız isimleri alırlarsa ne beklenirdi. beğeniyordum ama bir yere kadar. sürekli aynı olaylar. twitter'da baya eleştirildi senarist, hatta hesabını kapattı yine dönmüş.
Senaristin omzunda çok büyük bir yük var, ama izleyicilerin isteğini de bir şekilde gerçekleştirmek zorunda. Bir süre önce diziye Öykü ve Ayaz'ın tüm sülalesinin geleceğini tahmin ettiğimi söylemiştim, galiba şimdi de Trakyalı Hala gelmiş.

Senaristin omzunda çok büyük bir yük var, ama izleyicilerin isteğini de bir şekilde gerçekleştirmek zorunda. Bir süre önce diziye Öykü ve Ayaz'ın tüm sülalesinin geleceğini tahmin ettiğimi söylemiştim, galiba şimdi de Trakyalı Hala gelmiş.
senin maşukan. :A

pardon şehriban mıydı? :D

senin maşukan. :A

pardon şehriban mıydı? :D
Şehriban, yani Zeynep Kankonde. Maşuka'yı ise Demet Gül canlandırıyor. Zeynep Hanım'ın Ulan İstanbul'dan sonra izlediğim bir dizide (Aşk Yeniden gibi) olmasını isterdim.

Bu karar kendisi için hayırlısı olur umarım, ama hep Şehriban gibi karakterler canlandırmak durumunda kalmaz inşallah. Çünkü fragmanda ona çok benzeyen bir rolü oynuyor. :)

Senden bu lafları duydum ya ölsem de gam yemem birde Harundan duysak tam olacak :)

fox TV nin dizilerine bir şey olmaz drgistirmesinler))