Ütopya'ya Veda Eden İsim Belli Oldu! | 23 Mart 2015

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Ütopya'ya bu hafta veda eden isim belli oldu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen programın yapımcılığını Acun Medya üstleniyor. Bu sezon yayın hayatına başlayan Ütopya'ya bu hafta Türkan Gözcü veda etti.

Ütopya hafta içi her gün Tv8'de!

allahiim sana sukurler olsun :d kadin semihin destegini arkasina alip ona buna gider yapiyodu beni kimse gonderemez havalari falan iyi oldu :d

semihci değil miydi demek eleme değişti semih tehlikede)))

Ilk girdiğinde yarışmada semihle birlikte en büyük oy potansiyaline sahip yarışmaciydi ve ütopya ya emek veren bir insandı gerçekten çok üzüldüm
Inek ile ilgileniyordu hep
Keşke Grubtan hiç ayrılmasaydi :/ yinede utopya da 5 ay kalarak yaşına göre büyük bir iş başardi :)
Artık semihlere sempatik bakmıyorum kendi eğolari çok fazla oldu yeter artık.

allahiim sana sukurler olsun :d kadin semihin destegini arkasina alip ona buna gider yapiyodu beni kimse gonderemez havalari falan iyi oldu :d

bunun eleneceğini tahmin etmezdim :D

semihci değil miydi demek eleme değişti semih tehlikede)))
Semihlerden 1 hafta önce tamamen ipleri kopardı daha öncesinden de sorunlar yaşıyordu ve semihlerin grubu Türkani yazdi yaşından dolayı kaldırmayacagini düşündü. Yani semihin oy kaybettiği yok :)

Türkan Gözü şimdiden ütopyanin unutulmayanlari arasına girdi :) kendisini hep böyle hatırlayacagim :)

5399957bbd4e3b2724c36af80582474d.jpg

Ilk girdiğinde yarışmada semihle birlikte en büyük oy potansiyaline sahip yarışmaciydi ve ütopya ya emek veren bir insandı gerçekten çok üzüldüm
Inek ile ilgileniyordu hep
Keşke Grubtan hiç ayrılmasaydi :/ yinede utopya da 5 ay kalarak yaşına göre büyük bir iş başardi :)
Artık semihlere sempatik bakmıyorum kendi eğolari çok fazla oldu yeter artık.

biliyorum mahsustan sen atla diye yazdım im)) korktum uzun süredir ütopya hakkında konu acmayinca sana bir şey oldu sandim)))

Semihlerden 1 hafta önce tamamen ipleri kopardı daha öncesinden de sorunlar yaşıyordu ve semihlerin grubu Türkani yazdi yaşından dolayı kaldırmayacagini düşündü. Yani semihin oy kaybettiği yok :)

Hee He yalan söyleme şimdi :D doğru dürüst izlemiyorsun sonra sen atla diye yazdım diyorsun , diğer 2 kişide senle aynı görüşte buda mi tesadüf :D

Hee He yalan söyleme şimdi :D doğru dürüst izlemiyorsun sonra sen atla diye yazdım diyorsun , diğer 2 kişide senle aynı görüşte buda mi tesadüf :D
en son yazan benim uyanık)))
aybuke mesela ortada birisi (Semih'lere daha yakin) lakabı caki ve camlara caki was here yazıyordu. Semih'lere yanaşıp ütopya da kalan sarı kız semihleri sattı))

ben üzüldüm yarışmadaki favorim oydu, ütopyayı ütopya gibi yaşayan iş yapan tek insandı :(

madem bu kadar izliyorsun arada yorum yapsana :D
ben asıl semihci ve kafe gurubunu taraftarlarını anlamaya çalışıyorum)) koca koca adamlar edenlere gider yapıyor)))
ortada yorum yapılacak bir şey yok. ben grupların neden nasıl oluştu onu merak ediyorum. millet semihte ne buldu da taraftarı olduu vallahi çözemedim))))

ben asıl semihci ve kafe gurubunu taraftarlarını anlamaya çalışıyorum)) koca koca adamlar edenlere gider yapıyor)))
ortada yorum yapılacak bir şey yok. ben grupların neden nasıl oluştu onu merak ediyorum. millet semihte ne buldu da taraftarı olduu vallahi çözemedim))))
anladım hemen anlatayım

15 kişi ütopyaya gittiklerinde ilk günden fikir ayrılıkları oluştu
orada lider olmak istyen çağdaş sürekli herkesi emir veriyordu , sonra semih akıllı olduğu için çağdaşı kışkırttı ve kavga ettiler ve çağdaş diskalifiye oldu

semih mağdur edebiyatı yaptım hemde baya iyi yaptı , o sıralar türkanın yanına sığındı, ( en yüksek 2.oy ondaydı ) onla birlikte gurub kurdu sonra murat , altar katıldı , tabikide kurretülayn ile aşkları başlayınca iyice oyları arttı

çağdaşı destekleyenler de kendileri ayrı grub oluştu tabi semih hepsini gönderdi işte , ilk kadrodan serkan ve tuncay kaldı

işte semih akıllık ederek çağdaşı yarış dışı bıraktı çünkü çağdaş smste 3. yada 4 sıradaydı ( 1.semih 2.türkan )

yani anlamışşsındır sende bir yerde madur birisi varsa halk ona sahip çıkar.

anladım hemen anlatayım

15 kişi ütopyaya gittiklerinde ilk günden fikir ayrılıkları oluştu
orada lider olmak istyen çağdaş sürekli herkesi emir veriyordu , sonra semih akıllı olduğu için çağdaşı kışkırttı ve kavga ettiler ve çağdaş diskalifiye oldu

semih mağdur edebiyatı yaptım hemde baya iyi yaptı , o sıralar türkanın yanına sığındı, ( en yüksek 2.oy ondaydı ) onla birlikte gurub kurdu sonra murat , altar katıldı , tabikide kurretülayn ile aşkları başlayınca iyice oyları arttı

çağdaşı destekleyenler de kendileri ayrı grub oluştu tabi semih hepsini gönderdi işte , ilk kadrodan serkan ve tuncay kaldı

işte semih akıllık ederek çağdaşı yarış dışı bıraktı çünkü çağdaş smste 3. yada 4 sıradaydı ( 1.semih 2.türkan )

yani anlamışşsındır sende bir yerde madur birisi varsa halk ona sahip çıkar.
daha önce anlattın biliyorum bunları. benim anlamaya çalıştığım koca koca adamlar benim göremediğim ne buluyor bu semihte. yoksa semihin grubundaki adamlar dandik kimse onların fani olmaz. mesela survivorda kim kimi niye tutuyor anlaşılıyor sosyolojik karşılığı var. ama burda garip iki guruptakilerde sosyolojik olrak aynı kökünde ve aynı dandiklikte . neyini seviyorlar onu anlamaya çalışıyorum))) semih ile kürenin oyun yaptığını herkes biliyor mesela hala nasıl inanıyorlar ilginç. madur olduğu da yok. müdürlük farklı bir şey

daha önce anlattın biliyorum bunları. benim anlamaya çalıştığım koca koca adamlar benim göremediğim ne buluyor bu semihte. yoksa semihin grubundaki adamlar dandik kimse onların fani olmaz. mesela survivorda kim kimi niye tutuyor anlaşılıyor sosyolojik karşılığı var. ama burda garip iki guruptakilerde sosyolojik olrak aynı kökünde ve aynı dandiklikte . neyini seviyorlar onu anlamaya çalışıyorum))) semih ile kürenin oyun yaptığını herkes biliyor mesela hala nasıl inanıyorlar ilginç. madur olduğu da yok. müdürlük farklı bir şey
valla bende bilmiyorum ama semihi ak partiye benzetiyorlar hatta semih sürekli kafe grubuna inlerine giricez filan diyor
ben dayak yediği için düşünüyorum çünkü ilk haftalarda semihe yemek bile vermemişlerde aç kalmıştı

Bende çok üzüldüm :( ütopya panorama'yi izliyor musun ? Elenen yarışmacılar orada çünkü :))
bir kaç gündür daha ciddi izliyorum. (bir saatlik goruntuu) semihin artisi lider olması duygularıyla değil zekasıyla haraket etmesi asla puan kaybettirecek iş yapmıyor yapanları uyarıyor. muhtemelen ondan herkesi kendine çekiyor içerdeki en zeki adam (küre ile aşkları da sahte bunu da ergenleri tavlamak için yaptığı açık) ve herkesin fikrini alıp en son kendi karar veriyor (lider özelliği)
birde kızlardan caki var i biraz farklı ufak ergen kızları kendine çekebilir. çocuksu hareketleri falan var. diğerlerinden bir tuncay şarkı marki ile insanların ilgisini çeker. serkan resim yaprak. murat ise agresif tavırlarıyla siyrilabilir ama sevilmez