MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

Ilk sarkim son albümün cikis sarkisi 'Ilahi Adalet' herkese basarilar dilerim 🙂

@Cengo haftada 2 kişiyi elememiz lazım 25 kişi ne zamana biticek Haziran-Temmuz dendimi ben tatile çıkarım )))

Şuan Murat Biz, Bengü ve Yıldız iyi yanı ilk haftanın çok ilerisinde seçilmiş benim için. :bhr: @yatutarsa @vadikızı @xemrexxx diğerlerini bilmiyorum yani dinlemedigim parçalar. :X

Ovvv Beyonce ne şahane parça ile katılmış. :Z @yiğit_00

Şarkıları yarın dinleyeceğim, ama herkes çok iddialı görünüyor. Seçim yapmak çok zor olacak benim için. :)

şarkılara racaplar paylaşıldığında daha iyi konsentire olup değerlendiririm ama madem herkes paylaşıyor havaya girmek için ilk hafta parçamı bende paylaşayım:Z:Z:Z
mustafa sandalın çıkış albümünün çıkış parçası mustafayı mustafa yapan
bu kız beni görmeli ile ilk haftaya giriş yapıcam bende herkese başarılar herkes tatmin olur umarım:bhr:
@yigit_00 @Reytinger @sokak sanati @Cengo @vadikızı @aserat54 @Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Ahmad @Bully @mrt-06 @HachiKo @ozgur2113 @yatutarsa @denizz19
@hayret bi şey @Billy Kane @gözlemci @xemrexxx @-potterhead-
@Tzira @dizimedya @tolgab @omer67 @Maskeli Fedai
@EFE UYSAL @batuhankaralar

şarkılara racaplar paylaşıldığında daha iyi konsentire olup değerlendiririm ama madem herkes paylaşıyor havaya girmek için ilk hafta parçamı bende paylaşayım:Z:Z:Z
mustafa sandalın çıkış albümünün çıkış parçası mustafayı mustafa yapan
bu kız beni görmeli ile ilk haftaya giriş yapıcam bende herkese başarılar herkes tatmin olur umarım:bhr:
@yigit_00 @Reytinger @sokak sanati @Cengo @vadikızı @aserat54 @Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Ahmad @Bully @mrt-06 @HachiKo @ozgur2113 @yatutarsa @denizz19
@hayret bi şey @Billy Kane @gözlemci @xemrexxx @-potterhead-
@Tzira @dizimedya @tolgab @omer67 @Maskeli Fedai
@EFE UYSAL @batuhankaralar
Artık erkekler kızları görünce kazak örür hale geldiler :D

severmisin bu parçayı 😵😵😵

elenmezsem kafanı patlatırım ama :F:F:F
nedense herkes en eski parçalara döndü çocukluğum aklıma geldi Mustafa Sandal kaseti için sıraya girer saatlerce bekler o albüm ilk çıktığında onu deli gibi heryerde arardık bulduğumuzda teyibe koyar saatlerce başından ayrılmaz dinlerdim ((( nerede o eski günler çok değil en fazla şurada 10-15 sene öncesi ama ne günlerdi ,sorman bile hata sevmez olurmuyum :)