gerçektenmi sevindimÇok güçlü bir şarkısı değil bana kalırsa ama elenecek kadar da kötü değil gibi
Bu parça gayet başarılı ve iyi bir parça sürmüşsün piyasaya
gerçektenmi sevindimÇok güçlü bir şarkısı değil bana kalırsa ama elenecek kadar da kötü değil gibi
Bu parça gayet başarılı ve iyi bir parça sürmüşsün piyasaya
Görücez bakalım ben şarkıma güveniyorum hem sen ne anlarsın.Berbat şarkı seçmişsin ilk haftadan eleneceksin
ilk çıktığı zamanlar çok dinlerdim bu şarkıyıilk şarkım çıkışa geçtiğim şarkıydı gezegen umarım beğenirsiniz
@MelonkoliK @Bully @mrt-06 @gözlemci @Çiğdem- @yakamoz-Asi [USER=1]@OzaN @Yiğitt
@ozgur2113 @dizimedya @Ahmad @xemrexxx @hayret bi şey @aserat54 @sokak sanati
@Billy Kane @Tzira @EFE UYSAL @HackiKo @yigit_00
[/USER]
1 puana hazır ol bana yaşattıklarını yaşatacam sanaGörücez bakalım ben şarkıma güveniyorum hem sen ne anlarsın.
İleride bir zaman saklayabilirdin Bengü'nün en iyi parçalarındandırgerçektenmi sevindim
değilmi çok güzel şarkıdırilk çıktığı zamanlar çok dinlerdim bu şarkıyı
Elenirsem de sıkıntı yok asla pişman olmam o şarkı ile katıldığımdan.Haklısın ama dikkat et elenme ))) @denizz19 dost acı söyler misali benim açıkça söyleyemediğimi söylemiş
valla hepsini dinledim ama bunla başlamak istedim daha diğerİleride bir zaman saklayabilirdin Bengü'nün en iyi parçalarındandır
Helall bee daha ne diyelim adam net konuştuElenirsem de sıkıntı yok asla pişman olmam o şarkı ile katıldığımdan.
Bu şarkı şöyle 5-6.haftada konacak bir parçavalla hepsini dinledim ama bunla başlamak istedim daha diğer
şarkılarıda güzel bundan da güzel şarkıları var
valla ilk aklıma gelen şarkısı buydu bu olsun dedimHelall bee daha ne diyelim adam net konuştu
Bu şarkı şöyle 5-6.haftada konacak bir parça
sen elenme kal sen kal senle keyifli geçer yarışmaGökhan Özen ile ilk hafta elenmeye geliyorum
Kader kısmet işleri bunlar dostlar elenirsek seneye gireriz@gözlemci Vallahi ilk hafta kimin eleneceği hiç belli olmuyor
İyi puan verirsen elbette kalırımsen elenme kal sen kal senle keyifli geçer yarışma
veririz ne olacak senimi kıralım şimdi yakışıklım😉İyi puan verirsen elbette kalırım