Sevdiğim bir şarkı hoş Yıldızın çoğu şarkısı güzeldir zaten.
bnm de ilk hafta şarkım bu @Cengo @yatutarsa @gözlemci @Çiğdem- @cookies @Yakamoz-Asi @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @sokak sanati @HachiKo @aserat54 ve diğer herkes...
Sevdiğim bir şarkı hoş Yıldızın çoğu şarkısı güzeldir zaten.
bnm de ilk hafta şarkım bu @Cengo @yatutarsa @gözlemci @Çiğdem- @cookies @Yakamoz-Asi @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @sokak sanati @HachiKo @aserat54 ve diğer herkes...
cüriye kaç para verdin bu seferSevdiğim bir şarkı hoş Yıldızın çoğu şarkısı güzeldir zaten.
Zirvede gözüm yok ama en iyi şekilde ilerlemeyi düşünüyorum elenirsem de problem değil gittiği yere kadar. Ben alacağımı aldım Sıla ile bundan sonrası eğlence.cüriye kaç para verdin bu sefer
Yıldız Tilbe benim çocukluğumda parçalarına aşık olduğum kadındı en yüksek neyse onu alır mutlaka@gözlemci En yüksek puan 20 olacak ama
zirveye çıkmak kolay panpa orada kalmak zorZirvede gözüm yok ama en iyi şekilde ilerlemeyi düşünüyorum elenirsem de problem değil gittiği yere kadar. Ben alacağımı aldım Sıla ile bundan sonrası eğlence.
Hiç öyle düşünme, elenmessin inşallah.Ben elenecem gibi.
Sağolasın. Bilmiyorum içimde böyle bir his var nedense.Hiç öyle düşünme, elenmessin inşallah.
Çok güçlü bir şarkısı değil bana kalırsa ama elenecek kadar da kötü değil gibiÖncelikle tüm yarışmacılara başarılar, umarım güzel bir sezon olur yine.
Yarışmanın ilk haftasında oldukça romantik bir şarkıyla karşınızdayım.
@HachiKo @xemrexxx @-potterhead- @yigit_00 @Tzira @dizimedya @mrt-06 @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @yatutarsa @batuhankaralar @hayret bi şey @ozgur2113 @Çiğdem- @denizz19 @tolgab @vadikızı @gözlemci @Reytinger @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Yiğitt @aserat54 @Ahmad
Bu parça gayet başarılı ve iyi bir parça sürmüşsün piyasayailk şarkım çıkışa geçtiğim şarkıydı gezegen umarım beğenirsiniz
@Melonkolik @Bully @mrt-06 @gözlemci @Çiğdem- @yakamoz Asi @OzaN @Yiğitt
@ozgur2013@dizimedya @Ahmad @xemrexxx @hayret bi şey @aserat54 @sokak sanati
@Billy Kane @Tzira @EFE UYSAL @HackiKo @yigit_00
Berbat şarkı seçmişsin ilk haftadan eleneceksinÖncelikle tüm yarışmacılara başarılar, umarım güzel bir sezon olur yine.
Yarışmanın ilk haftasında oldukça romantik bir şarkıyla karşınızdayım.
@HachiKo @xemrexxx @-potterhead- @yigit_00 @Tzira @dizimedya @mrt-06 @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @yatutarsa @batuhankaralar @hayret bi şey @ozgur2113 @Çiğdem- @denizz19 @tolgab @vadikızı @gözlemci @Reytinger @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Yiğitt @aserat54 @Ahmad
koptum yaaBerbat şarkı seçmişsin ilk haftadan eleneceksin
Benim çok sevdiğim bir şarkısıdır. Ayrıca stratejik olmak durumundayım, iyi kozlarımı hemen harcamayacağım.Çok güçlü bir şarkısı değil bana kalırsa ama elenecek kadar da kötü değil gibi
Haklısın ama dikkat et elenme ))) @denizz19 dost acı söyler misali benim açıkça söyleyemediğimi söylemişBenim çok sevdiğim bir şarkısıdır. Ayrıca stratejik olmak durumundayım, iyi kozlarımı hemen harcamayacağım.