MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

YENİ KURAL:SİZ EN SEVDİĞİNİZ ŞARKIYA 20 PUAN VERİP ÖYLE SIRALAYACAKSINIZ YA.BEN DE JÜRİ OLMADAN OYLAMAYA DAHİL OLMAK İSTEDİM.VE HER ŞARKIYA 1-10 ARASINDA PUAN VERECEM.10 PUANI 21 ŞARKIYA DA VEREBİLİRİM(AMA TABİ Kİ BÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAK)

YANİ ÖRNEK OLARAK JÜRİ VE YARIŞMACILARDAN TOPLAMDA 150 PUAN ALDIYSANIZ BEN DE ŞARKIYI ÇOK BEĞENİP 9 VERDİYSEM.PUANINIZ 159 OLUR.

@Bully @denizz19 @yigit_00 @gözlemci @HachiKo @EFE UYSAL @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @ozgur2113 @yatutarsa ve diğerleri :)

Öncelikle tüm yarışmacılara başarılar, umarım güzel bir sezon olur yine. :D

Yarışmanın ilk haftasında oldukça romantik bir şarkıyla karşınızdayım. :D

@HachiKo @xemrexxx @-potterhead- @yigit_00 @Tzira @dizimedya @mrt-06 @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @yatutarsa @batuhankaralar @hayret bi şey @ozgur2113 @Çiğdem- @denizz19 @tolgab @vadikızı @gözlemci @Reytinger @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Yiğitt @aserat54 @Ahmad
Çok güçlü bir şarkısı değil bana kalırsa ama elenecek kadar da kötü değil gibi :)

ilk şarkım çıkışa geçtiğim şarkıydı gezegen umarım beğenirsiniz
@Melonkolik @Bully @mrt-06 @gözlemci @Çiğdem- @yakamoz Asi @OzaN @Yiğitt
@ozgur2013@dizimedya @Ahmad @xemrexxx @hayret bi şey @aserat54 @sokak sanati
@Billy Kane @Tzira @EFE UYSAL @HackiKo @yigit_00

Bu parça gayet başarılı ve iyi bir parça sürmüşsün piyasaya :)

Öncelikle tüm yarışmacılara başarılar, umarım güzel bir sezon olur yine. :D

Yarışmanın ilk haftasında oldukça romantik bir şarkıyla karşınızdayım. :D

@HachiKo @xemrexxx @-potterhead- @yigit_00 @Tzira @dizimedya @mrt-06 @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @yatutarsa @batuhankaralar @hayret bi şey @ozgur2113 @Çiğdem- @denizz19 @tolgab @vadikızı @gözlemci @Reytinger @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Yiğitt @aserat54 @Ahmad
Berbat şarkı seçmişsin ilk haftadan eleneceksin :A