Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Harunnn60 tabiki de şahitiz herkes biliyor bunu ne kadar kabul etmeselerde :D @sokak sanati turabi yine kendinden nefret ettirmeyi başardı dünkü yaptığı büyük bir karaktersizlikti herkes ararken o yatıyor sonra da yalandan aradılar ve üzüldüler diyor bunu da kabul et artık ve de begümün üzülmesine sende yalan diyorsan artık söyleyenecek fazla söz yok kız gerçekten de üzüldü bunu kabul etmemek nedir ya bu sözlerim sana da gelsin @Maskeli Fedai :F

@Harunnn60 tabiki de şahitiz herkes biliyor bunu ne kadar kabul etmeselerde :D @sokak sanati turabi yine kendinden nefret ettirmeyi başardı dünkü yaptığı büyük bir karaktersizlikti herkes ararken o yatıyor sonra da yalandan aradılar ve üzüldüler diyor bunu da kabul et artık ve de begümün üzülmesine sende yalan diyorsan artık söyleyenecek fazla söz yok kız gerçekten de üzüldü bunu kabul etmemek nedir ya bu sözlerim sana da gelsin @Maskeli Fedai :F

Ahmet'in mide rahatsizligina inanmayanlara gelsin.

Anıl'ı yazıp macera aramaya gerek yok @Harunnn60 Almeda'yı yollayalım işte maksat Merve Aydın'ların grubundan bir kişi eksilsin. :D

@china_shangai evet abi [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] Akın'ın zıpkınının ipinden kolye yapmıştı. Ama Bozok'a karşı sıkar biraz dediğin gibi. :)))))))

@Bully aga bence şu anda merveyi göndermek gibi bir macera aramaya hiç gerek yok takımın en iyilerine bulaşmasınlar bence :F

@Bully aga bence şu anda merveyi göndermek gibi bir macera aramaya hiç gerek yok takımın en iyilerine bulaşmasınlar bence :F
Merve Aydın'ı sevmiyorum ama o giderse ünlüler biter bu yüzden onu göndermek intihar olur. Ki kızın sms'i iyi kolay kolay gönderemezler zaten. Haftaya birinci bile olabilir. O kadar ağladı.

@Bully aynen anıl böyle kötü yarışmaya devam ederse 2.liği de kaybeder merve aydın geçebilir anılı bencede merve birinci olsun serenay bir isim söylesin merve de bir isim söylesin enteresan ve güzel olur :F

11083667_1573877819560168_1822161342664360088_n.jpg

Sms yüzdeleri: (Doğruluğu kesin mi bilmiyorum :D )

@sokak sanati @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @Harunnn60 @china_shangai @Billy Kane @HachiKo

Merve Aydın oranlarını nasıl arttirdi böyle şaşırıyorum :/
Oyunlarda çok başarılı. Her ne kadar kıza çok gıcık olsam da sağlam bir karakter koyuyor ortaya. Ahmet'e ağladıktan sonra da baya destekçi kazandı. Diğer oylamada zirveyi alabilir. :/

Oyunlarda çok başarılı. Her ne kadar kıza çok gıcık olsam da sağlam bir karakter koyuyor ortaya. Ahmet'e ağladıktan sonra da baya destekçi kazandı. Diğer oylamada zirveyi alabilir. :/
o anlamda demedim geçen sezon ile kıyasladım , yoksa benimde ona bir lafım yok bu sezon :)

Geçen sezon da sms'i iyiydi ki Serenay'ı eleyen Tolga'yı eledi. :D
sen gerçekten eledğini mi düşünüyorsun ? :D Tolga'nın dayanacak gücü yoktu kendisi istedi ayrılmak yani ( eleyin beni ,oy göndermeyn ) merve'nin sezon boyunca oy oranları hep düşüktü aslında :)

sen gerçekten eledğini mi düşünüyorsun ? :D Tolga'nın dayanacak gücü yoktu kendisi istedi ayrılmak yani ( eleyin beni ,oy göndermeyn ) merve'nin sezon boyunca oy oranları hep düşüktü aslında :)
@beyazsoy ve @pompy ile takıla takıla iyice alıştın sen de komplo teorisi üretmeye. :A

Bende sıkıldım artık. @Harunnn60 :( hatta bunu bile düşündüm yazsam mi diye. Artık uzun polemiklere girmeyesim var.

Aynen. Birde bu sezon çok fazlalar. Ama sezon ortası da rahatlariM. :Z @Bully

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...