Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@takas aga haklısın zaten merve aydın ve bernadan başka 1.liği hakeden yok sero anıl falan hikaye zaten evet hasanda iyi ama sms i düşük turabi ve hilmicemde şu anda 1.liği hakedenler arasındalar bende hakeden kazansın istiyorum o nedenle adalet istiyorum ama olmuyor :D

@takas Kıbrıs bireyselinde Son 4 é hiç kalmadı onu kastediyorum. O tabloya kıbrıs oyunu dahil değil.
kardeş ben anlamam kıbrıs mıbrıs adam en çok oyun kazanan yarışmacı teke teklerde sen gelmiş çok başarısız diyosun heralde başka hasanla karıştırdın :D ne zaman izlesem yeniyor bu adam karşısında kim olursa olsun :d dokunulmazlık oyunlarını kastediyosan onlar kek oyunları ahmet dursun falan kazanıyor :kiki: gerçi camoka onu bile kazanmıştı bi kere :D
kıbrıs dediğin bu mu

@takas aga haklısın zaten merve aydın ve bernadan başka 1.liği hakeden yok sero anıl falan hikaye zaten evet hasanda iyi ama sms i düşük turabi ve hilmicemde şu anda 1.liği hakedenler arasındalar bende hakeden kazansın istiyorum o nedenle adalet istiyorum ama olmuyor :D
adalet ordadeğil adalet burda aga :D smsle olmaz işte ama biz ne desekte ergenlerin desteğiyle iş bitiyor o yüzden pekta umrumda değil
camoka hasan veya hakan kazanırsa sevinirim o kadar

Yok bireysel dokunulmazlığı demiyorum. Uzun bir parkur var ve 3-4 aşamadan oluşuyor. O parkurda çok kötü performans sergiliyor. Hız, beceri güç hepsi var oyunda ama hiç Son 4'é kalmadı daha. @takas
Ahmet'in kazandığı uzaktan taşla mermer parcalamali bir oyun. O basit.

@takas aga ama elemeyi tek bir oyunla yapmakta pek adil olmaz bence oynadıkları bütün oyunlardaki başarısına göre eleme olmalı tek bir oyunlada adamın şanssızlığına denk gelir elenir o da pek adil olmaz bence :D

Yok bireysel dokunulmazlığı demiyorum. Uzun bir parkur var ve 3-4 aşamadan oluşuyor. O parkurda çok kötü performans sergiliyor. Hız, beceri güç hepsi var oyunda ama hiç Son 4'é kalmadı daha. @takas
Ahmet'in kazandığı uzaktan taşla mermer parcalamali bir oyun. O basit.
olabilir istisnalar kaideyi bozma bu onun en başarılı yarışmacı olduğu gerçeğini değiştirmiyor
komplike bi adam dev gibi ama ufak tefek el becerisi gerektiren oyunlarda da iyi güç oyunlarında zaten iyi hızda yeterince var
sms desteği olsa varya şöyle sağlam bu adam alır götürür ama ergenler işte malesef :D

@takas aga ama elemeyi tek bir oyunla yapmakta pek adil olmaz bence oynadıkları bütün oyunlardaki başarısına göre eleme olmalı tek bir oyunlada adamın şanssızlığına denk gelir elenir o da pek adil olmaz bence :D

aga geçmiş oyunlar ne alaka o zaman 5 tane oyun oynarlar 3 ünü kazanan kalır tek oyun demedim zaten :D

@takas aga yani survivordaki tüm başarısı etkili olsun diyorum öyle olunca acun yine oyunları kişiye ayarlayacak ve adaleti bozacak yine :D

@takas aga yani survivordaki tüm başarısı etkili olsun diyorum öyle olunca acun yine oyunları kişiye ayarlayacak ve adaleti bozacak yine :D
aga 5 tane oyun koyacak yapan yapar yapamayan elenir bu kadar basit bence sms ten daha etkili ve güzel olur :D

Eğer bu taktiği serenaylar uygularsa merve aydın ancak bu şekilde gider ve serenay intikamını almış olur merve den :D hahah :F
233283d0e2650b6442c81704a53825f2.jpg

@sokak sanati @ABAY_06 @Bully @Maskeli Fedai @beyazsoy @Billy Kane @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @eskici @Yiğitt @HachiKo

dedik ahmet gidecek diye.

üzüldüm şahsen. adam ne güzel trollük yapıyordu adada. kavga çıkarıyordu millete sataşıyordu falan.

bu arada merve'nin ağlaması ahmet'i çok sevdiğinden deil :))))).

1- benim gibi birisi burada dururken nasıl serenay birinci olur?
2- şimdi ahmet reyiz gidiyor, ben bu grubu nasıl örgütlerim? :))))))

iddiamı tekrarlıyorum

ahmet dursunun sakatlanması ve adadan gönderilmesi önceden kurgulanmış bir olay. malumunuz nihat doğan yarışmaya katılacaktı fakat talihsiz bir tweet atmıştı. e o kadar sert tepki alınca acun apar topar nihat yerine ahmeti çağırdı ahmetin bir şartı vardı o da adadan en kısa sürede ayrılmak kısaca ahmet tatilini yaptı ve evine döndü.:)))))

Son düzenleme:

üzüldüm şahsen. adam ne güzel trollük yapıyordu adada. kavga çıkarıyordu millete sataşıyordu falan.

iddiamı tekrarlıyorum

ahmet dursunun sakatlanması ve adadan gönderilmesi önceden kurgulanmış bir olay. malumunuz nihat doğan yarışmaya katılacaktı fakat talihsiz bir tweet atmıştı. e o kadar sert tepki alınca acun apar topar nihat yerine ahmeti çağırdı ahmetin bir şartı vardı o da adadan en kısa sürede ayrılmak kısaca ahmet tatilini yaptı ve evine döndü.:)))))
Evet bende öyle düşünüyorum
Acun Ahmetin elendigini açıklıyor , Ahmet sanki önceden biliyormuş gibi şaşırmiyor
Muhtemelen acun Nihatin ayrılması üzerine , ahmet ile anlaştı 3-4 hafta da olsa Katıl gel dedi sonra elenirsin dedi , oda tamam Dedi :)

Eğer bu taktiği serenaylar uygularsa merve aydın ancak bu şekilde gider ve serenay intikamını almış olur merve den :D hahah :F
233283d0e2650b6442c81704a53825f2.jpg

@sokak sanati @ABAY_06 @Bully @Maskeli Fedai @beyazsoy @Billy Kane @china_shangai @Yakamoz-Asi @sürgünüm @eskici @Yiğitt @HachiKo
daha basiti var seranay kendini yazdirsin(daha büyük kapışma olur hem) direk merve aydını yazsın. ama merve giderse o ada aç kalır. evinde tok karnına serenaya taktik vermek kolay))))

iddiamı tekrarlıyorum

copmlo teorilerinden uzak durmak lazım bağımlılık yapıyor)) herşeyi komplo teorisinde açıklamak zorunda kalıyor insan))), Ahmet'in karşı guruba verdiği savaş ortada hepsini adadan yollayacağım demez. hatta o dokunulmazlık oyununda bu kadar ugrasmazdi. karşı gurup kendi ismini yazdığında olabilir yarışlarda iyi değilim der kenara çekilirdi. kim ne diyecekti bu durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...