Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer oylamada Serenaycıların oyları Hakan ve Merveye akar güzel olur. :D

Ama Merve Aydın bugünden sonra büyük destek kazanacak gibi, bence 1.olma ihtimali var.

Ahmet Dursun tek tek yollayacaktı bizim grubu ama hem Serenayım birinci oldu hemde adadan defolup gitti. Benden mutlusu yok ya. :F @Bully

Ahmet Dursun tek tek yollayacaktı bizim grubu ama hem Serenayım birinci oldu hemde adadan defolup gitti. Benden mutlusu yok ya. :F @Bully
Ee dostum ne demişler büyük lokma ye büyük söz söyleme. :D

Tadını çıkar bakalım, hakkın, geçen hafta Ahmet dokunulmazlığı alınca nasıl sinirlendiğini hatırlıyorum da. :F

Haci komple teoridine fazla kapilma diyrn sen misin :)))))))
harbiden abi bunu sana söyleyende beyazsoy :F adamın herşeyi komplo teorisi :D %100 haklısın hasta olan adam bunu belli eder
ahmet dursun zaten öylesine gelmiş berbat yarışıyordu en zayıf halkaydı ki nihat doğan ın yerine son anda alınan ahmetti adam acunu kırmamak için gelmiş net belli :D o yüzden ne o ne bu dedi acun ahmet beni kırmadığın için çok teşekkür ederim bu hafta seni bi bahaneyle alıyoruz demiştir

kim ne derse desin nihat doğansız bi all star düşünülemez o olsaydı çok farklı olurdu hiç sevmem ama keşke olsaydı o zaman hiç kaçırmadan internetten bile olsa izlerdim :D

bu arada sms sistemi çok saçma her hafta millet bulara oy mu yollayacak ne güzel istanbul be sona kalan 2 kişi sms e çıkar biri elenir bu kadar basit bu ne saçmalık hangisi alttaysa eleniyor olmaz

zaten bu sms işine karşıyım haketmeden 1.olan haketmeden elenen yarışmacılar oluyo adam her oyunda süper ama ergenler oy yollamıyor diye eleniyor

bu arada oylamaya ile ilgili olarak halk tabirini falan kullanmayın arkadaşlar ne halkı ya survivora oy yollayan istisnalar dışında ergen tayfasıdır benim bildiğim millet oyla moyla uğraşmaz geçin bunları :D o yüzden bu sms te ergen desteği olan yükse çıkıyor turabi anıl serenay falan filan gibi hee ilerde değişebilir tabi
survivorun tartışmasız en iyisi Camoka Hasan mesela ne kadar müthiş yarışırsa yarışsın adam olduğu için ergenlere hitap etmiyor ve sms te 1.olma şansı yok malesef nerde adalet :D

son olarakta eski yarışmacılar burda fos merve oflazmış en güçsüz yarışmacılardan biri zaten bala şampiyon olmuştu hakanların diğer grupla mücadelesi arasında kaynayıp gitti :D

taner eskisi gibi asılsa fena işler yapar ama adam doymuş biraz yaşlanmış takmıyor öylesine takılıyor ne zaman elenirim onu düşünüyor :D yoksa biz aslanlar kanaryaları izledik en güçlü adamlar o zaman vardı taner o zamanın 1.si süpriz olmuştu ama olsun :D

hakan reisin son durumu ne tam olarak bilmiyorum ama yavaş yavaş toparlıyor heralde @Bully eski formuna ulaşırsa şampiyonluk için iddaalı duruma gelir sağlam adamdır

harbiden abi bunu sana söyleyende beyazsoy :F adamın herşeyi komplo teorisi :D %100 haklısın hasta olan adam bunu belli eder
ahmet dursun zaten öylesine gelmiş berbat yarışıyordu en zayıf halkaydı ki nihat doğan ın yerine son anda alınan ahmetti adam acunu kırmamak için gelmiş net belli :D o yüzden ne o ne bu dedi acun ahmet beni kırmadığın için çok teşekkür ederim bu hafta seni bi bahaneyle alıyoruz demiştir

kim ne derse desin nihat doğansız bi all star düşünülemez o olsaydı çok farklı olurdu hiç sevmem ama keşke olsaydı o zaman hiç kaçırmadan internetten bile olsa izlerdim :D

bu arada sms sistemi çok saçma her hafta millet bulara oy mu yollayacak ne güzel istanbul be sona kalan 2 kişi sms e çıkar biri elenir bu kadar basit bu ne saçmalık hangisi alttaysa eleniyor olmaz

zaten bu sms işine karşıyım haketmeden 1.olan haketmeden elenen yarışmacılar oluyo adam her oyunda süper ama ergenler oy yollamıyor diye eleniyor

bu arada oylamaya ile ilgili olarak halk tabirini falan kullanmayın arkadaşlar ne halkı ya survivora oy yollayan istisnalar dışında ergen tayfasıdır benim bildiğim millet oyla moyla uğraşmaz geçin bunları :D o yüzden bu sms te ergen desteği olan yükse çıkıyor turabi anıl serenay falan filan gibi hee ilerde değişebilir tabi
survivorun tartışmasız en iyisi Camoka Hasan mesela ne kadar müthiş yarışırsa yarışsın adam olduğu için ergenlere hitap etmiyor ve sms te 1.olma şansı yok malesef nerde adalet :D

son olarakta eski yarışmacılar burda fos merve oflazmış en güçsüz yarışmacılardan biri zaten bala şampiyon olmuştu hakanların diğer grupla mücadelesi arasında kaynayıp gitti :D

taner eskisi gibi asılsa fena işler yapar ama adam doymuş biraz yaşlanmış takmıyor öylesine takılıyor ne zaman elenirim onu düşünüyor :D yoksa biz aslanlar kanaryaları izledik en güçlü adamlar o zaman vardı taner o zamanın 1.si süpriz olmuştu ama olsun :D

hakan reisin son durumu ne tam olarak bilmiyorum ama yavaş yavaş toparlıyor heralde @Bully eski formuna ulaşırsa şampiyonluk için iddaalı duruma gelir sağlam adamdır
Hakan reyiz yavaş yavaş toparlıyor aga, hızlı yarışmacı zaten parkurlarda çok iyi ama şanssız. El becerisi, atışları falan iyi değil bu sebeplerden kaybediyor. Bunları hallederse 10 numara olacak. :D

Sms'te de 4.gelmiş gayet iyi şimdilik. :D

ahmet dursun neyin kafasını yaşıyor hiç bilmiyorum. iyice adanın ağası oldu. yarışırken survivor'ın en başarısızıydı, şimdi yarışmıyor bile. program başladığından beri bu adamın bir kere güldüğünü gördüm, o da konseyde acun "ahmet bireysel dokunulmazlığı kazandın" deyince oldu.:)))))))

anıl şunu böyle ezerim, bundan böyle korkmam anlatıp duruyor uzun uzun, 1 haftadır her yarışta gelen geçen tur bindiriyor. gönüllülerin erkekleri bütünleşmiş, hepsi hulk gibi, ünlülerin erkekleri zaten zayıflar, ahmet'i zaten yarışmacıdan saymıyorum o gözlemci gibi, e bir de kendi aralarında bölününce ünlülerin erkekleri ne cesaret kaldı ne özgüven. sindirdiler hepsini, piskolojik olarak bitti ünlülerin erkekleri.:))))))

berna'yla hakan baya yarış alıyor merve aydın'la birlikte. vallahi gönüllüler bu 2'si yerine seda'yla taner'i gönderseymiş her oyun 8-9 fark olacakmış.:)))))

bozok insandan ziyade böğürme makinası gibi. yarı yarıya oyun alıyor ama kazansa da kaybetse de sıçar pozisyonda avaz avaz böğürüyor. :)))))))

ben gönüllüler olsam sırf konuşmasın diye sürekli seda'yı oynatırım. oynadığı oyunlarda kazanmak bir kenara kazanmaya yaklaştığına henüz şahit olmadım seda'nın ama bir anlatmaya başlıyor ki uzun uzun, hiçbir şey de anlamıyor insan. ne diyor acaba bu diye düşünürken, aynı dili konuştuğunuzdan emin olamazken hala uzun uzun anlatıyor. :)))))

uzun lafın kısası takımlar çok dengesiz. üzerine güçsüz takımlarıyla ünlüler bir de bölünüp iyice güçsüzleştiler. sonları pek iç açıcı deil :))))))
abi camoka hasan hangi takımdaysa o takım 2-0 önde başlar her oyuna o yüzden normaldir :D
DDF_camoka-5.jpg

camoka hasanın resimlerine bakarken enteresan bi resim gördüm usta ve camoka aynı fotoda :F
images

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama Merve Oflaz konusunda hiç katılmıyorum. Tamam bu sene tam kendini gösteremedi ama yarıştığı sene tek başına oyunları kazanarak bileğinin hakkıyla finale gitti. O zaman hatırlarsan sadece finalde SMS yapılmıştı. SMS'te zaten final etaplarından sadece biriydi. Bala şampiyon oldu kelimesi pek uygun değil bence. Hak etmişti. Konseyde en çok yazılan isim direkt gönderiliyordu. Belli bir süre sonra haksızlık olmaya başlayınca Acun duruma el atmıştı. En çok ismi çıkan kişinin karşısına dokunulmaz olan kişi bir aday daha çıkarıyordu ve konseyde küçük bir oyun oynanıp kaybeden adaya veda ediyordu.Kız tüm oyunları kazandı. Burada da sadece yavaş o kadar. Hızlı olsa oyunları kazanabilir ama olmayınca olmuyor.

Bu arada SMS'e bende karşıyım. Merve Oflaz'ın şampiyon olduğu senedeki gibi bir eleme yapsalar hakedenler kalır bence. :)

@sokak sanati biran survivor izlemeyi bırakıcaktım oflaz 2.oldu diye ama olmamış sevindim bu performansla 2.olsaydı harbiden bırakırdım survivoru :D

Merve ne ağlamış Bee. Bu kz geçen yıl Sero ya kazık attığında bir daha olsa bir daha yaparım diyen kız değil mi. Gecen yil profesyonelim diyordu. Ahmet ile ne paylaStılar merak ediyorum.:):):)

Neyse bunları düşününce hiç samimi gelmiyorsun Merve Yada başka yönden Ahmet ile çok samimi geliyorsun.:kiki: @beyazsoy yeni teori.:F @KayıpSehir @Maskeli Fedai

Merve Oflaz 5., Merve Aydın 3. olmuş ya la. :oley: Bir kerkenez yalan oylama yaydı diye herkes inandı. :D

Siz de hemen çamur atın. :F

Merve Aydın daha öndeymiş oylamada. :F

bu durumda tez çöktü galiba)))

Bu ne ya. Hani Merve Oflaz 2.ci olmuştu.

Merve aydin oylamada 3. siz hala acun gitmesin diye Ahmeti yolladi diyorsunuz. Bu isten karli cikan Merve Oflaz oldu.
Bu yarismanin galibi Merve olacak. Gecen sene favorim degildi ama bence birinciligi kesinlikle hakediyor

Arkadaşlar gerçekten yargısız infazda bir dünya markasısınız. Yahu durun bi önce oylamayı izleyin ya, herkes nefes almadan iftira atıyor hemen. :F

Merve Aydın 3. olmuş, Merve Oflaz 5. Hiçbir şekilde Aydın gitmeyecekti, ya Almeda ya da Merve Oflazın hayatı kurtuldu bu durumda.

Hakan ne sinsi ya. Orda Ohhh diyor ama utanmadan üzülmüş numarası yapıyor.

Merve Aydın ondeymis yani Ahmet elenmese de gitmiyordu @Harunnn60

Kendi gözünle gördün mü kardeş? Birisi yaydı diye hemen inandınız. Geçen ben de ilk yazdım bi sürü favori aldım. Olta attılar siz de düştünüz. :F

Biz nerden.bilelim oflas ikinci oldu dediniz

normalde merve aydın ile oflaz karşı karşıya gelse oflaz gidiyordu acun niye oyun yapsın))) Ahmedi midesi kötü olduğu açık adamın tipi kalmıştı suratına bakınca adamın feri sormuştu. bence fazla komplo teorileri iyi değil)))

Arkadaşlar yorum yaparken birazcık mantıklı olun. Bu bölüm günler, hatta 1 hafta falan önce çekildi. Eğer Acun oylama ile oynasa şimdi mi düzeltir? Serenayın hayranları sıralamayı nasıl görmek istedilerse öyle yaydılar.

Anıl da 2. , ama 4. yapmışlar.

@RevaN birileri yalan oylama yaydı dediğin gibi Paskal8 deydi ama acunn ddaki oylamada 7. di..SMS le oynama yok

O sıralama doğrumuydu ben anlamadım Merve Oflaz 2'incimi oldu @Harunnn60
suçluyu bulduk biz resme bakın ben hiç şaşırmadım :F herkes yanlış anlamış bunun yüzünden forumda dahil :F

d95f006173b6352f90b5a1401b8338fb.jpg

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ama Merve Oflaz konusunda hiç katılmıyorum. Tamam bu sene tam kendini gösteremedi ama yarıştığı sene tek başına oyunları kazanarak bileğinin hakkıyla finale gitti. O zaman hatırlarsan sadece finalde SMS yapılmıştı. SMS'te zaten final etaplarından sadece biriydi. Bala şampiyon oldu kelimesi pek uygun değil bence. Hak etmişti. Konseyde en çok yazılan isim direkt gönderiliyordu. Belli bir süre sonra haksızlık olmaya başlayınca Acun duruma el atmıştı. En çok ismi çıkan kişinin karşısına dokunulmaz olan kişi bir aday daha çıkarıyordu ve konseyde küçük bir oyun oynanıp kaybeden adaya veda ediyordu.Kız tüm oyunları kazandı. Burada da sadece yavaş o kadar. Hızlı olsa oyunları kazanabilir ama olmayınca olmuyor.

Bu arada SMS'e bende karşıyım. Merve Oflaz'ın şampiyon olduğu senedeki gibi bir eleme yapsalar hakedenler kalır bence. :)
o zamanı hatırlıyosundur varmısın yokmusun tayfası vardı kızlar erkekler
adalar birleşince noldu 6-7 kişilik bi grup hakan a karşı cephe aldılar hakan kaybettiği anda elenecekti ki 2-3 hafta bütün oyunları kazanmasına rağmen kıl payı yenilip dokunulmazlığı alamamış ve otomatikmen elemişlerdi.
İşte bu çekişmede merve arada kaynadı biraz sonrada 4 e kalınca ona uygun oyunlar geldi tutunmalı falan kazandı işte
kimse beklemezdi merveyi o zaman bala derken kastettiğim bu ki sonuna kadar doğru ben o zamanlar 1 saniyesini bile kaçırmazdım son 3 senedir izleyemiyorum fazla
sms in herşeyi haksızlık zaten oyunu kaybeden elensin kardeşim zaten eskiden öyleydi konseyde yazılan gidiyodu hakan olayından sonra sms geldi ama bu da adil değil

arada bir izliyorum merve oflaz bu sene fos bişey yapamaz elenir bikaç haftaya tabi hakanın desteği var belli de olmaz :D hakan bu kulis işlerini çok iyi bilir merve seda falan banko hakanın yanında zaten adalar birleşince ekibini kurar :D

@sokak sanati biran survivor izlemeyi bırakıcaktım oflaz 2.oldu diye ama olmamış sevindim bu performansla 2.olsaydı harbiden bırakırdım survivoru :D
aga adalete bakacaksan hiç izleme çünkü adalet yok survivorda :d anıldır serenaydır bunlar çok mu iyi yokk nasıl 1.oluyolar :D
camoka her oyunun kralı hep 1.olması lazım mesela :D

@takas tam izleyemiyorum demiştin. Belli ediyorsun. Hasan Anil'à kaç kez oyun kaybetti. Bireyselde de çok başarısız.

o zamanı hatırlıyosundur varmısın yokmusun tayfası vardı kızlar erkekler
adalar birleşince noldu 6-7 kişilik bi grup hakan a karşı cephe aldılar hakan kaybettiği anda elenecekti ki 2-3 hafta bütün oyunları kazanmasına rağmen kıl payı yenilip dokunulmazlığı alamamış ve otomatikmen elemişlerdi.
İşte bu çekişmede merve arada kaynadı biraz sonrada 4 e kalınca ona uygun oyunlar geldi tutunmalı falan kazandı işte
kimse beklemezdi merveyi o zaman bala derken kastettiğim bu ki sonuna kadar doğru ben o zamanlar 1 saniyesini bile kaçırmazdım son 3 senedir izleyemiyorum fazla
sms in herşeyi haksızlık zaten oyunu kaybeden elensin kardeşim zaten eskiden öyleydi konseyde yazılan gidiyodu hakan olayından sonra sms geldi ama bu da adil değil

arada bir izliyorum merve oflaz bu sene fos bişey yapamaz elenir bikaç haftaya tabi hakanın desteği var belli de olmaz :D hakan bu kulis işlerini çok iyi bilir merve seda falan banko hakanın yanında zaten adalar birleşince ekibini kurar :D
Hatırlıyorum. En zevkli Survivor o seneydi zaten. Belli bir süreye kadar eleme çok kötüydü sadece. Sende hatrlarsın Merve o zamanlar kızların en güçlülerinin başında gelirdi ve iyi sayılarda alırdı. Sadece Hakan elendikten sonra başarısı fark edilmeye başlandı. Bende beklemiyordum başlarda o zaman ama sonradan onu desteklemiştim. O zamanki oyunlarda başarılıydı. Şimdi hep koşma gibi oyunlar oynanıyor. Arada denge falan gelse iyi olur :D Umarım tekrar kendini gösterir , ne diyeyim :)

@takas tam izleyemiyorum demiştin. Belli ediyorsun. Hasan Anil'à kaç kez oyun kaybetti. Bireyselde de çok başarısız.
bireyselde çok başarısız diyosun tablo paylaşmışsın beni de etiketlemişsin hasan en çok oyun kazanan yarışmacı teke tekte :d ordan salak mı görünüyorum
arada izliyorum ne zaman izlesem hasan hep kazanıyor eskiden de öyleydi zaten :D

@takas Kıbrıs bireyselinde Son 4 é hiç kalmadı onu kastediyorum. O tabloya kıbrıs oyunu dahil değil.

Hatırlıyorum. En zevkli Survivor o seneydi zaten. Belli bir süreye kadar eleme çok kötüydü sadece. Sende hatrlarsın Merve o zamanlar kızların en güçlülerinin başında gelirdi ve iyi sayılarda alırdı. Sadece Hakan elendikten sonra başarısı fark edilmeye başlandı. Bende beklemiyordum başlarda o zaman ama sonradan onu desteklemiştim. O zamanki oyunlarda başarılıydı. Şimdi hep koşma gibi oyunlar oynanıyor. Arada denge falan gelse iyi olur :D Umarım tekrar kendini gösterir , ne diyeyim :)
zaten denge tutunma oyunlarıyla işi götürmüştü güç hız gerektiren oyunlarda şansı yok :d
açıkçası yarışma başlamadan önce desteklediğim isimlerdendi ama şimdi antipatik geliyor hareketleri falan hoşuma gitmiyo :D

eski survivorlar harbiden bi başkaydı nihat doğanlı survivor kızlar erkekler aslanlar kanaryalar falan müthişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...