Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O sıralama doğrumuydu ben anlamadım Merve Oflaz 2'incimi oldu @Harunnn60

@RevaN haklısın ama haftalar biraz abartı oldu.:F Neyse o Merve elemeler ve kursagimda kalan hevesim ölümüne patlatacagim.:oley:

Bu arada Merve Oflaz'a sürekli güçsüz denmesini anlamıyorum. Kaybettiği oyunları ucu ucuna kaybediyor. Mesela bugünkü oyunda saniye farkıyla oyunu kaybetti ama ilkinde başarısız olunca hemen adam değiştiriyorlar. İkinci şans verilmiyor. Ama diğer kızlar kaybetseler bile adam değiştirme olmuyor. Birde sürekli sen yapamazsın gibi psikolojik baskı uyguluyorlar. Kız nasıl başarılı olsun. Bu durumda büyük bir başarı beklenmesin...

Bu arada dokunulmazlığı Serenay yüzünden kaybettiler ama oyunlarda iyi Serenay, 1. olması sorun değil.

Ama Merve Oflaz Merve Aydın`ın önüne geçerse asıl o zaman yediremem kendime? Siz yedirimisiniz cidden? En büyük haksızlık olur bu. Kız orda canını dişini takıyor. Aynı şekilde Berna da öyle. Biraz yükselse iyi olur.

Ay cok fena agladim.Ben aglayan insana dayanamam zaten. 🙁🙁

Yalan değil ama kıza hiç adamakıllı olanak tanındı mı? Belki oyunların hepsini tamamen oynasa sadece 1 fire verecek.
Tam oynadığı oyunlar oldu. Senin istediğin Almeda hep kenarda mı kalsın? İkisi de yakın performans sergiliyor bu nedenle değişimli oynuyorlar.

Örneğim geçen Almeda canını dişine taktı 2 sayı aldı, ama Oflaz kaybetti hepsini...

Tam oynadığı oyunlar oldu. Senin istediğin Almeda hep kenarda mı kalsın? İkisi de yakın performans sergiliyor bu nedenle değişimli oynuyorlar.

Örneğim geçen Almeda canını dişine taktı 2 sayı aldı, ama Oflaz kaybetti hepsini...
İşte sadece 1-2 oyundaki performansa bakıyorsunuz. Almeda kenarda kalsında demiyorum. Sıra sıra oynasınlar. Mesela herkesin başarısız olduğu oyunlar var. Ona göre oynasınlar. Her oyunda Ahmet Dursun 'Merve sen oynama' gibi şeyler yapıyordu. İnsanin psikolojisi de bozuluyordur. En basitinden dokunulmazlıkta Merve Merve eşleşmesinde çok başarılı olmuşlardı ama en iyi eşleşmesinde Merve Berna eşleşmesi oldu. Merve'ye sürekli bunu yapıyorlar.Berna da bana göre çok başarılı bir isim değil. Onunda başarısız olduğu zamanlar oluyor ama sürekli oyunda kalıyor. Programı izlemiyor musun kız neler dedi. İçime atıyorum diyor. Merve oynadığında o da dişine takıyor bu arada. Çok hızlı koşamaması suç değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...