Kara Para Aşk Ne Zaman Final Yapıyor?

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,907
Puanı
1,061
kara_para_ask_final_sahnesinde_degisiklik_yapildi_kara_para_ask_son_bolumde_neler_oluyor_h1645.jpg

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı, her Çarşamba atv ekranlarında yayınlanan Kara Para Aşk'ın ne zaman final yapacağı belli oldu.

tvkedisi.net'ten Batuhan Karalar'ın haberine göre bu sezon reytingleri oldukça düşen dizi 50.bölümüyle final yapacak. Son zamanlarda takipçileri tarafından da yoğun eleştiriler alan dizi böylece 12 bölüm daha devam edecek.

"Kara Para Aşk" Çarşamba 20:00'de atv'de!​

ATV en azından dizilerinin arkasında duruyor, başlığı görünce birkaç hafta sonra biteceğini sandım. Yeni sezonda devam etme ihtimali de yok gibi bir şeydi zaten. Hayırlısı bakalım. :)

50. bölüm ne zamana denk geliyor bu arada? Onu da konuya eklersen daha iyi olur @batuhankaralar.

ATV ve Ay yapim olmasaydi belki coktan bitmisti.Yine atv sagolsun

Çok bile dayandı bu dizi. Bu sezon büyük düşüş yaşadı, aşırı kötü gidiyor. O kadar bile dayanacağını düşünmüyorum ben.

ATV en azından dizilerinin arkasında duruyor, başlığı görünce birkaç hafta sonra biteceğini sandım. Yeni sezonda devam etme ihtimali de yok gibi bir şeydi zaten. Hayırlısı bakalım. :)

50. bölüm ne zamana denk geliyor bu arada? Onu da konuya eklersen daha iyi olur @batuhankaralar.
Dizi 1 hafta yayınlanıp 1 hafta yayınlanmadığı için tarih koymadım ama 3 Haziran'a denk geliyor tam gaz devam ederse.

Bu sezonki reytingler için 50. bölüm bile fazla. ATV iyi dayandı.
Ama bir yandan da maçlar yüzünden oldu bu durum. Neyse, geçmiş olsun.