9-15 Mart 2015 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,323
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

@Çiğdem- vuhuuuu supersin maşallah 😉 :)
@xemrexxx @Çiğdem- le aynisin ama o kız olduğu için daha onde yani yine seni gecmis oluyor bence :lol: :lol: :love1: :) 😉
@sokak sanati yari yariya düştün sen ya titre ve kendine gel ama olsun Tebrikler 😉
@Yiğitt supersin 😉
@destere protestoyumu biraktin naptin agam 5. Olmussun :F :F Tebrikler :)
@beyazsoy sanada Tebrikler 😉
12. Olmusum ve @aserat54 yine benim bi gerimde ama aramizda baya az mesaj var beni her an gecebilir (b) :)

Forum olarak bu hafta ciddi düşüş yaşamışz. :F

Fena gitmemişim yine. :X

2 gün giremedim geçen hafta. Buna rağmen iyi gitmişim. :)

@Çiğdem- tebrikler. :A

mesajlarda çok ciddi düşüşler var geçen 1000 mesaj yazanlar vardı bu yıl herkes az mesaj yazıyor. :)

2 gün giremedim geçen hafta. Buna rağmen iyi gitmişim. :)

@Çiğdem- tebrikler. :A
Genel olarak iyi gitmişim, ama ilk 10'a girmem lazım. Tebrikler @Çiğdem- ve @xemrexxx. :)
@Çiğdem- vuhuuuu supersin maşallah 😉 :)
@xemrexxx @Çiğdem- le aynisin ama o kız olduğu için daha onde yani yine seni gecmis oluyor bence :lol: :lol: :love1: :) 😉
@sokak sanati yari yariya düştün sen ya titre ve kendine gel ama olsun Tebrikler 😉
@Yiğitt supersin 😉
@destere protestoyumu biraktin naptin agam 5. Olmussun :F :F Tebrikler :)
@beyazsoy sanada Tebrikler 😉
12. Olmusum ve @aserat54 yine benim bi gerimde ama aramizda baya az mesaj var beni her an gecebilir (b) :)
aaa şu 1 yıl içerisinde ilk kez 1.oluyorum :Z:Z:Z:Z

ayy @xemrexxx yine rahatımı bozmak için elinden geleni yapmış 1 mesaj daha yazmamış iyiki :F:F:F

eşit puanda olsak 1.benim sonucta futbol maçlarındada eşit puan alanlar sıralama yapıyordu yaa birşey deniyordu adına ama unuttum şimdi neyse ilk 1.ciliğimi kutlaybilirim @xemrexxx e rağmen :Z:Z

aaa şu 1 yıl içerisinde ilk kez 1.oluyorum :Z:Z:Z:Z

ayy @xemrexxx yine rahatımı bozmak için elinden geleni yapmış 1 mesaj daha yazmamış iyiki :F:F:F

eşit puanda olsak 1.benim sonucta futbol maçlarındada eşit puan alanlar sıralama yapıyordu yaa birşey deniyordu adına ama unuttum şimdi neyse ilk 1.ciliğimi kutlaybilirim @xemrexxx e rağmen :Z:Z
hile var.ss

Profilde yazdıklarımız dahil olsaydı ikimiz açık ara yapmıştık aslında. :A

Ahaha cidden öyle oldu geçen hafta Loo'dan nasıl sen zirvede oluyorsun demiştim bu hafta zirveden indin. :F

Birde marifetmiş gibi anlatıyor. Mesajların kalitesinin nasıl düştüğünün delili bu liste.ss