Hoşbulduk efenim cevabı üstelik gülümseyerek söylemişim samimiyetsiz ama soğuk bir hoşbulduk samimiyet mi oluyor ölürüm sana bencnm ben bu cevabına samimiyetsiz demedim
hoşbulduk efenim olan cevabına samimiyetsiz dedim
Hoşbulduk efenim cevabı üstelik gülümseyerek söylemişim samimiyetsiz ama soğuk bir hoşbulduk samimiyet mi oluyor ölürüm sana bencnm ben bu cevabına samimiyetsiz demedim
hoşbulduk efenim olan cevabına samimiyetsiz dedim
hahahah aynen öylee bir yılışık geldi bana hahahahaHoşbulduk efenim cevabı üstelik gülümseyerek söylemişim samimiyetsiz ama soğuk bir hoşbulduk samimiyet mi oluyor ölürüm sana ben
Sensin kız yılışık neyse seninle uğraşamayacağım ben hamama gidiyorum arkadaşlarla kirlerimden arınmayahahahah aynen öylee bir yılışık geldi bana hahahaha
Konuklar müthiş program da güzel olmuş okudum hepsini. Elinize sağlık.
Çok güzel bir sohbet olmuş. İnşallah her hafta böyle olur. Ellerinize sağlık.
Teşekkürleeer.Elinize, emeğinize sağlık.
Çok güzel bir sohbet olmuş.
Soruları bulmak için çok uğraştım, beğendiğine sevindim.sorular cok başarılı sorulmuş. ikili konuk olunca daha bi zevkli olmuş. cok beğendim.
@Çiğdem- sana gıcık olduğu için öyle yapıyor, bakma sen.Hoşbulduk efenim cevabı üstelik gülümseyerek söylemişim samimiyetsiz ama soğuk bir hoşbulduk samimiyet mi oluyor ölürüm sana ben
Huyum kurusun gerçekleri çarpıtmadan söylemeyi severimGüzel program olmus @yigit_00 Tebrikler bu yüzden şu anda yaziyor olduğum forumda yazin yayinlayacagim @Çiğdem- hikayemde rolünü arttiracagim
@sokak sanati her zamanki dogalligiyla konusmus superdi
@denizz19 aşırı dobra olmussun maşallah seni her programa almak lazim super
Güzel sohbet olmuş. Beklediğim cevaplar verilmiş. Emeğine sağlık.
Sohbet iyi hoş ,iki arkadaşında görüşlerini aldık. Başarılar diliyorum Emeklerinize sağlık hepinizin.
Teşekkürler hepinizeeGüzel program olmus @yigit_00 Tebrikler bu yüzden şu anda yaziyor olduğum forumda yazin yayinlayacagim @Çiğdem- hikayemde rolünü arttiracagim
@sokak sanati her zamanki dogalligiyla konusmus superdi
@denizz19 aşırı dobra olmussun maşallah seni her programa almak lazim super
Teşekkürleer. Şebnem, daha ileriyi hak ediyordu Batu, ne yaptın seen?Güzel program olmuş, Şebnem'in elenmesi konusunda tamamen haklısınız
Ben wattpadde s.ksi dilenci hikayesini yayinliyorum orda sende varsın @vadikızı na partner olarak senaryoyu haziranda forumda yayinlayacagim @Çiğdem- olcak adıTeşekkürler hepinizee
Neyi yazın yazın yayınlayacağını anlamadığım gerçeği @cookies
Teşekkürleer. Şebnem, daha ileriyi hak ediyordu Batu, ne yaptın seen?
Ne rüzgarı ayol o zaman o sen olmuyinHaa, şimdi anladııım Oradaki ismim de Yiğit değil mi? Keşke adımı Rüzgar yapsaydın, o ismi çok severim.
Oo tamam tamam, Yiğit de güzel isimdir.Ne rüzgarı ayol o zaman o sen olmuyin
Ayrica Enver Çiğdem gizem ak vadikızı Iraz (Ice_Cool galiba) Selinç nisa destere falanda var