Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özlem Sahraya vuruyor sanki diskalifiye olabilir

Arkadaşlar o kolye Turabi'nin kendi yaptığı kolye galiba. :D

Ama oyun ünlülerde büyük ihtimalle.

Fragmana bakarsak ünlüler kazanmış ama fragman aşırı açık. Resmen kazandıklarını gözümüze sokmuşlar, bu kadar açık verdiklerini sanmıyorum. Ters köşe yapmış olabilirler gibime geliyor.

Banada öyle geliyor yanıltıcı olabilir fragman :D

bugün birazdan diye ünlülerin bireysel dokunulmazlık oynadığını gösterdiler eğer bugün içinse gönüllüler kazanmış demektir ve acun büyük bir hata yapmış demektir :D

Gönüllüler mi kazandı şimdi dokunulmazlığı :(

Hakan'ın boynunda kolye yoktu demek ki sembolü alamadı umarım merve oflaz almıştır sembolü.

Serenay'ın kesin 1.olması lazım yoksa Hakan ya da Merve gidecek. :(

bugün birazdan diye ünlülerin bireysel dokunulmazlık oynadığını gösterdiler eğer bugün içinse gönüllüler kazanmış demektir ve acun büyük bir hata yapmış demektir :D
Gönüllüler mi kazandı şimdi dokunulmazlığı :(

Hakan'ın boynunda kolye yoktu demek ki sembolü alamadı umarım merve oflaz almıştır sembolü.

Serenay'ın kesin 1.olması lazım yoksa Hakan ya da Merve gidecek. :(
Hayır ya verilen o o fragman bireysel dokunulmazlık değil, hem ünlüler hem gönüllüler yarışıyor çünkü

Hayır ya verilen o o fragman bireysel dokunulmazlık değil, hem ünlüler hem gönüllüler yarışıyor çünkü
Ben izlemedim valla bilmiyorum. :D Hem ünlülerin hem gönüllülerin yarıştığı sembol oyunu Pazartesi değil miydi :D

Onu bende anlamadım. :D
Ama gördüm seramik kırıyorlardı ama taner ve hasanda vardı kıranlar içinde. Anlayamadım
İlginç. :D O zaman bugün hem dokunulmazlık oyunu oynanacak hem sembol oyunu oynanacak, hem de kişisel dokunulmazlık oyunu oynanacak. Üstüne bir de ada konseyi olacak. Hepsi bir arada nasıl olacak çok merak ediyorum :D

Onu bende anlamadım. :D
Ama gördüm seramik kırıyorlardı ama taner ve hasanda vardı kıranlar içinde. Anlayamadım
fragmanı izlemedim ama dediğin o oyunu duygu çetinkaya'nın olduğu sezondan hatırlıyorum ben sembol değil normal oyun(du). :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...