MusicSurvivor Panorama 1.Bölüm

cnm ben bu cevabına samimiyetsiz demedim

hoşbulduk efenim olan cevabına samimiyetsiz dedim:A:A:A:A
Hoşbulduk efenim cevabı üstelik gülümseyerek söylemişim samimiyetsiz ama soğuk bir hoşbulduk samimiyet mi oluyor ölürüm sana ben :D

Konuklar müthiş program da güzel olmuş okudum hepsini. Elinize sağlık. :)

Çok güzel bir sohbet olmuş. İnşallah her hafta böyle olur. Ellerinize sağlık. :D

sorular cok başarılı sorulmuş. ikili konuk olunca daha bi zevkli olmuş. cok beğendim. :)

Güzel sohbet olmuş. Beklediğim cevaplar verilmiş. Emeğine sağlık. :)

Sohbet iyi hoş ,iki arkadaşında görüşlerini aldık. Başarılar diliyorum :) Emeklerinize sağlık hepinizin.

Güzel program olmus @yigit_00 Tebrikler bu yüzden şu anda yaziyor olduğum forumda yazin yayinlayacagim @Çiğdem- hikayemde rolünü arttiracagim :love1:

@sokak sanati her zamanki dogalligiyla konusmus superdi :)
@denizz19 aşırı dobra olmussun maşallah seni her programa almak lazim super :A

Güzel sohbet olmuş. Beklediğim cevaplar verilmiş. Emeğine sağlık. :)
Sohbet iyi hoş ,iki arkadaşında görüşlerini aldık. Başarılar diliyorum :) Emeklerinize sağlık hepinizin.
Güzel program olmus @yigit_00 Tebrikler bu yüzden şu anda yaziyor olduğum forumda yazin yayinlayacagim @Çiğdem- hikayemde rolünü arttiracagim :love1:

@sokak sanati her zamanki dogalligiyla konusmus superdi :)
@denizz19 aşırı dobra olmussun maşallah seni her programa almak lazim super :A
Teşekkürler hepinizee :D
Neyi yazın yazın yayınlayacağını anlamadığım gerçeği @cookies :(
Güzel program olmuş, Şebnem'in elenmesi konusunda tamamen haklısınız :)
Teşekkürleer. Şebnem, daha ileriyi hak ediyordu Batu, ne yaptın seen? :(

Teşekkürler hepinizee :D
Neyi yazın yazın yayınlayacağını anlamadığım gerçeği @cookies :(

Teşekkürleer. Şebnem, daha ileriyi hak ediyordu Batu, ne yaptın seen? :(
Ben wattpadde s.ksi dilenci hikayesini yayinliyorum orda sende varsın @vadikızı na partner olarak :) senaryoyu haziranda forumda yayinlayacagim :) @Çiğdem- olcak adı :)

Haa, şimdi anladııım :) Oradaki ismim de Yiğit değil mi? :F Keşke adımı Rüzgar yapsaydın, o ismi çok severim. :love1:
Ne rüzgarı ayol o zaman o sen olmuyin :)
Ayrica Enver Çiğdem gizem ak vadikızı Iraz (Ice_Cool galiba) Selinç nisa destere falanda var :)