MusicSurvivor Panorama 1.Bölüm

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,897
Puanı
205
MC ve Cen Yapım'ın yapımcılığını, yigit_00'nın sunuculuğunu yaptığı MusicSurvivor Panorama başlıyor! İlk bölüm konukları geçen sezon birinciliğini Sıla ile kazanan @denizz19 ve yarışmayı Rihanna ile finale kadar gelen @sokak sanati . İyi seyirler :)

Programın ilk bölümüne hoşgeldiniz :)

@denizz19 - Hoşbulduk efenim. :)

@sokak sanati - Hoşbulduk.

İlk sezonda ikinizde çok iyi yarışarak finale kadar geldiniz. Yarışmanın başında finale kadar gelebileceğinizi düşünüyor muydunuz, yoksa bu sizin için sürpriz mi oldu?

@denizz19 - Finale kadar geleceğimi düşünüyordum hatta kazanacağımı da düşünüyordum zaten başlangıçtaki sloganım da final yönündeydi. Kaliteli bir sanatçıyla katıldım ve sonuna kadar güveniyordum Sıla'ya. O yüzden sürpriz olmadı yani.

@sokak sanati - Ben kesinlikle zaten final hedeflemiştim. Rihanna'da bu konuda bana büyük şans oldu. Kesinliklele hak ettiğim ve beklediğim bir başarıydı ama daha fazlasını da yapabilirdim. Rihanna'nın potansiyeli zirve için bile yarışabilirdi ancak küçük bir sistem hatası yaptım kaybettim.

İkiniz de iddialıymışsınız yani. Peki, hiç "Ben bu hafta kesin eleneceğim." diyip umutsuzlığa kapıldığınız oldu mu?

@denizz19 - 'En Doğru Zaman' gibi kaliteli ama herkesin algılayabileceğini düşünmediğim bir şarkıyla katıldığım zaman evet bu hafta elenebilirim diye düşünmüştüm ki o hafta en kötü oran aldığım hafta oldu ve 6.olmuştum. :)

@sokak sanati - Yabancılar için bu hafta kesin diye bir şey yoktu bizde. Hep ortalardaydık bende öyleydim. Finale doğru ilk 3'e yükseldim. Yani her hafta bu korku az yada çok oldu.:X

Kendiniz ve birbiriniz hariç, kimin finale kalması gerektiğini, bunu hak ettiğini düşünüyorsunuz?

@denizz19 - Açıkçası Rihanna'yı ben finale hiç beklemiyordum onun yerine iyi kullanılabilseydi Şebnem Ferah ve Barış Manço ikilisinden birini bekliyordum ben. :)

@sokak sanati - Baştan beri son üçün Gülşen, Sıla ve Rihanna olacağını tahmin ediyordum ama finali kestiremiyordum çünkü Gülşen hep 2. ve 1. oluyordu. Biriktirdiği puanlarda baya fazla. Gülşen'in yarı finalde olması gerektiğini düşünüyordum ama final Sıla ve Rihanna olmalıydı.:X

Yarışmada kimin çok erken elendiğini düşünüyorsunuz? Açıkçası ben Şebnem Ferah'ın çok erken elendiğini düşünüyorum. Elenmesi beni şaşırtmıştı.

@sokak sanati - Evet Şebnem Ferah çok erken elendi ama çok ileriye gidecek biri değildi bana kalırsa. En fazla son 5 haftaya kadar durabilirdi bence Şebnem Ferah ama Hande Yener çok daha iddialı olup ve ileri gidebilirdi. Tabi kendi elenmek istedi orası da ayrı:)

@denizz19 - Kesinlikle Şebnem Ferah. Ama Batuhan'ın yanlış seçimi yüzünden oldu bu. O kadar iddialı şarkısı varken kimsenin bilmediği bir şarkıyla katılması kötü olmuştu. Onun dışında Barış Manço diyorum.

İlk sezonda biriniz Sıla, biriniz Rihanna'yı seçmiştiniz. Bu şarkıcıları neden seçtiniz? Yani, stratejik miydi, yoksa sadece sevdiğiniz için mi seçtiniz?

@denizz19 - Benim hayranı olduğum tek isim Sıla şuanki müzik sektöründe dolayısıyla onunla katılmam dışında başka biri olması mümkün olamazdı. Stratejiye gerek yok müzik kulağı olan biri Sıla'yı her türlü beğenir zaten. :A

@sokak sanati - Benim aklımda 2-3 isim vardı. Taylor Swift, Lana Del Rey ve Rihanna. 3 ismi de çok severim ama bu 3'ünden Rihanna daha fazla iddialıydı ve 15 haftayı kaldırabilecek güçteydi yani biraz Stretejik kısmına da giriyor benim için Rihanna seçimi.:X

Deniz, hayranı olduğum tek isim Sıla dedin. 2. sezondaki şarkıcın Gökhan Özen'e hayran değil misin? :A

@denizz19 - Gökhan Özen'e hayran değilim ama çocukluğumda en çok dinlediğim şarkıcılardan biriydi o yüzden severim onu da. :) Bu sezon büyük iddia koyarak girmedim zaten normal sıradan yarış için. :)

İlk sezonda adaletli oylar verdiğinizi düşünüyor musunuz? Oy verirken nelere dikkat ettiniz?

@sokak sanati - Adaletli verdiğimi elbette düşünüyorum. Bazen çok ikilemde kaldıklarım oldu elbet ama oda hep olur.:X Oy verirken tabii ki sevdiğim şarkıdan sevmediğime doğru sıralamayı yapıyorum. başka özel bir formülüm yok.:X

@denizz19 - İlk hafta oylamada tam dinleyemeden kabataslak vermiştim ama bu hatamı zaten açıklamıştım. Daha sonraları hepsinde dikkatli şekilde dinleyerek oylarımı kullandım zaten. Oy verirken yabancı Türkçe gibi bir ayrım yapmadan dinledim hepsini ve bana verdikleri duygulara göre puan aşımı yaptım tüm parçalardan. Adaletli bir şekilde herkesi hakettiği puanları verdim. Bazen stratejilerde yaptım illa ki. :)

Umut, 2. sezonda jüri değil de yarışmacı olsaydın hangi sanatçıyı seçerdin? Stratejik mi, yoksa sevdiğin için mi?

@sokak sanati - 2. sezon yarışmada olsam Murat Boz'u seçerdim ama o seçildiği için Göksel yada Teoman olabilir.

Stratejik mi bu da Rihanna gibi?

@sokak sanati - Yine Rihanna gibi hem sevdiğim hemde sevileceğini düşündüğüm için.:X

İkinci sezonda favoriniz, kazanabileceğini düşündüğünüz şarkıcı kim? Benimki Beyonce.:bhr: :D

@sokak sanati - Jüri olduğum için çok doğru olmaz söylemem ama çok iyi isimler var 2. sezonda.:X Murat boz, Tarkan, Yıldız Tilbe, Model, Duman, Sertab gibi şuan aklıma gelen ve çok sevdiğim sanatçılar var.:X

@denizz19 - İkinci sezonda benim favorim bayağı var aslında ama Yıldız Tilbe çok iyi bir seçim favorilerimden biri o tabiki oy verirken adaletli olacağım için seçtiği şarkılara bağlı Emre'nin. :D

İkinci sezon yarışmacılarına, haftalık şarkı seçimlerinde dikkat edilmesi yerler hakkında tavsiyeler verebilir misiniz? Sonuçta MusicSurvivor, stratejiye bağlı bir yarışma.

@sokak sanati - Pek parlak fikirlerim yok ama biraz Reklam birazda FF'nin zevkini takip etmeleri, Hee birde yarışacakları şarkıları bir listeleseler yada hangi şarkıyı ne zaman yarıştıracakları ile ilgili akıllarında bir planlama yapsalar işleri kolaylaşır.:X

Ben listemi yaptım. :bhr:

@sokak sanati - İyi yapmışsın.:X 2. sezonda ki tüm yarışmacılara başarılar.:X

Tüm yarışmacılar adına teşekkürler :)

@denizz19 - Popüler sanatçılarla yarışıyorlarsa ki öyle bence müziğin nabzından biraz anlamaları gerekiyor yarışmacı arkadaşlarımın. Reklam yapmaları hiçbir işe yaramaz en azından bende etkisi yok, olamaz yani. Şarkı dinleyicide duygu uyandırabiliyor mu bunu öne çıkarmaları lazım önce. :)

Programımın ilk konuğu olarak beni sevindirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Söylemek istediğiniz şeyler varsa şimdi söylerseniz sevinirim.

@sokak sanati - Güzel bir program, iyi bir sunucu ve sonuç hoş bir vakit oldu. Bende teşekkür ederim.:X

@denizz19 - Emeğine sağlık, güzel sayılır diyeyim program için. :)

Bizi izlediğiniz için teşekkürler. İlk bölümümüz burada sona eriyor. MusicSurvivor 2.Sezon haftaya cumartesi, 21 Mart'ta, başlayacak. MusicSurvivor'un ilk elemesinden sonra tekrardan görüşmek dileğiyle.. Hoşçakalın..

Güzel bir sohbet olmuş çok aydınlandım cidden. :A Elinize sağlık. :X

Bakalım bir sonraki programa kim konuk olacak. :A

Güzel bir program olmuş @yigit_00, emeğine sağlık. Gelecek bölümde jüri olaraktan ben de olmak isterim. :D Tabii en doğrusunu sen bilirsin, emrivaki yapmak istemiyorum. Neyse, bakalım yeni sezonda neler olacak?

@denizz19 ve @sokak sanati da iyi cevaplar vermiş bu arada. :)
Senin katılman için daha zaman var, aklımda şu an haftanın konukları :A
Güzel bir sohbet olmuş çok aydınlandım cidden. :A Elinize sağlık. :X

Bakalım bir sonraki programa kim konuk olacak. :A
"Çok aydınlandım cidden." yeri dalga amaçlı mıydı? :T

gayet başarılı sorular çok yerinde cnm yarışma başlayıncada elenen kişiler alınıcak galiba her hafta 🙂🙂🙂
Elenen kişiler ve geçen sezondan yarışmacılar almayı düşünüyorum ama eğer bir tartışma filan olursa onları konuk edeceğim. :A:A

Beğendim genel olarak, güzel bir sohbet programı olmuş. Emeğine sağlık. :)

O doğruyu söylemiş Sıla zaten her halukarda hakediyordu :A ama Rihanna haketmiyordu bence bu da benim doğrum yani samimiyetsiz cevap verseydim Rihanna'da hakediyordu derdim :D
cnm ben bu cevabına samimiyetsiz demedim

hoşbulduk efenim olan cevabına samimiyetsiz dedim:A:A:A:A