Maskeli Fedai
Favori Üye
İstediğin oldu sonunda Berna konusunda katılıyorum kesinlikleanıl 1.oldu ve fulya elendi çok da iyi oldu merve geçen seneye göre artmış 3.olmuş beklemiyordum hakan 9.olmuş bu kadar düşük beklemiyordum ve son sözüm berna 7.olmuş bence daha iyi olmalı kesinlikle 2.olmalıydı çünkü hakediyor bugünkü oyunda bernayı gördükten sonra helal olsun dedim bernaya bundan sonra favorim berna eğer bir bayan yarışmacı birinci olacaksa bunu her yönüyle kesinlikle berna hakediyor HELAL OLSUN BERNA
Geçen sene böyle değildi değişmiş. Acilen Begüm için sms toplamalısınız.@KayıpSehir o yüzden smslere yükleneceğiz ama Seda iyi kızdır diyorum herkese saldırıyor.Daha dün Begüm'e ikimiz fedakarlık yapıyoruz diyor şimdi sinirlendiriyor.O kızın sorunları var hakkaten
En azından anılın gerçek de olsa bir yüzü var bazıları yüzsüz be aga)))
Hırboculardan destekmi istiyon vışşTurabi fanlarının Serenay'a desteklerini bekliyoruz bundan sonra.
Maalesef aga.Hırboculardan destekmi istiyon vışş
Valla öyle yaparlarsa kendi ayaklarına sıkmış olurlar bu performansla daha çok oyun kaybeder ünlüler ümit yok fazla bendeMaalesef aga.
Turabi fanları Sero'yu 1.yapsınlar yoksa Hakan ve Merve'yi karşı karşıya getirecekler sms'te
Aynen üst üste 3 oyun kaybettiler ama hala umut var bence Doğukan'ın dediği gibi kötü bir dönemden geçiyorlar sadece. Sakatlıklar, şanssızlıklar falan.. İnşallah önümüzdeki hafta ünlülerin haftası olur.Valla öyle yaparlarsa kendi ayaklarına sıkmış olurlar bu performansla daha çok oyun kaybeder ünlüler ümit yok fazla bende
Yavaş olduğunu kabul ediyorum ama o halde bile başarılı. Mesela dünkü küp yuvarlama oyununda küpü sürükleme yerinde takılmasa çok rahat alacaktı yada bugün ardı ardına düşmese. Düşmesini kafasına takmadan oynaması bile ayrı güzel. Güçlü , atışları iyi ama sadece çok hızlı değil. Adadan gitmesi gereken isimlerden değil bana göre. En azından Almeda'dan daha iyi.@hayret bi şey potansiyeli belli bence çok yavaş kalıyor yani performansı düşük gerçektende
@ABAY_06 aga ünlüler için mi diyorsun ayaklarına sıkarlar diye