Maskeli Fedai
Favori Üye
Arada gel başkan varlığını hissettirBerna çok iyi yarışıyor
@Yakamoz-Asi nerdesin
Okuldayım. Sonuçları takip edebiliyorum izlemeye fırsat olmuyor. 😉
Pascal elenmesin de kim birbirini yiyorsa yesin.Arada gel başkan varlığını hissettir
En güçlü kız zaten 1. olması gerekiyordu bence. Orda en çok emek veren o zaten ünlülerden.Pascal elenmesin de kim birbirini yiyorsa yesin.
Merve Aydın nasıl üçüncü onu da anlamadım.
Pascal'ın performansını beğenmiyorum pek daha iyi olmasını beklerdim oyunlarda pasif kalıyor beni hayal kırıklığına uğrattı ama Ünlülerin erkeleri çok kötü durumda hepsi böyle giderse oyun kazanmaları zorPascal elenmesin de kim birbirini yiyorsa yesin.
Merve Aydın nasıl üçüncü onu da anlamadım.
Uğraşıyor mu yoksa kenardan gaz mı veriyor?Fulya gidince umarım Ünlüler de birleşir ve ilk oyunlardaki gibi seri yapmaya başlarlar tekrar...
En güçlü kız zaten 1. olması gerekiyordu bence. Orda en çok emek veren o zaten ünlülerden.
Pascal her haliyle iyidir boşver.Pascal'ın performansını beğenmiyorum pek daha iyi olmasını beklerdim oyunlarda pasif kalıyor beni hayal kırıklığına uğrattı ama Ünlülerin erkeleri çok kötü durumda hepsi böyle giderse oyun kazanmaları zor
Merve'nin bazı hareketleri hoşuma gitmiyor ama oyunlarda iyi normal 3'üncü olması bence Sero 2'inci olmuş
Ne alaka.Pascal o kadar kartal işareti yapıyor anca 4. Olmuş)))) bjk bu kadar kötü mü))
Sen Pascal'ın maça çıkmadan kırmızı kart yediğini izledinmi sahaya çıkarken tünelde kırmızı kart yemişUğraşıyor mu yoksa kenardan gaz mı veriyor?
Pascal her haliyle iyidir boşver.
Ne alaka.
Ne alaka şimdi Bjk ile Hamza adamı dellendiriyosunPascal o kadar kartal işareti yapıyor anca 4. Olmuş)))) bjk bu kadar kötü mü))
İzlemedim ama Fark-ı Pascal.Sen Pascal'ın maça çıkmadan kırmızı kart yediğini izledinmi sahaya çıkarken tünelde kırmızı kart yemiş
Biliyodum bunu söyleyeceğini. Seda herkese saldırmaya başladı nereye kadar gider bilemiyorum. Onun yüzünden Gönüllülerin sıradaki hedefi Begüm olabilir.Begüm Seda'ya ne güzel bağırdı ama Seda'dan bıktım be. @KayıpSehir Seda'dan bıktım be
Norma bjk nin en sevdiği oyuncu değilmiydi diskoya gitmek için sıraya görmediniz mi)) sonuç olarak ona giden oylar bjk oyları yaniNe alaka şimdi Bjk ile Hamza adamı dellendiriyosun