Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sedaya sinir oluyorum gitsin artık. :(

Turella şirin olduğunu sanıyor diyeceğim ama insanları kandırıyor da resmen, ne diyeyim artık. Arkadan konuşmaksa konuşuyordu. O konseyde arkasından konuşmadığı kimse kalmadı konseyde. Artistliğin alasını yapıyor ama ona buna artistlik yapıyor diyor.

Turabi 41%, Hilmicem 15% oy aldıysa artılk herkesi kandırmış demektir. 1. de o olacak kesinlikle.

Anıla kim konuşma öğretti Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın))) o nasıl berbat klişe bir edebiyat parçalama

Anıl 1.olacak diye uzun süredir söylüyorum, şaşırtıcı olmadı. Merve Oflaz'ın adını söyleyecektir. Fulya da gidecektir.

11 Fulya, 10 Almeda, 9 Hakan, 8 Ahmet, 7 Berna, 6 Doğukan, 5 Merve Oflaz, 4 Pascal, 3 Merve Aydın, 2 Serenay, 1 Anıl #SurvivorAllStar

almeda çok geride kalmış ya la. 😱 elemeye çıktığında atabildiğim kadar atarım çok sempatik. 🙄

oyunu yine kaybettik :( ama olsun oylama sonuçlarına çok sevindim anıl 1.oldu mervem 3.olmuş helal olsun performansı da artmaya başladı daha da yüksek oy alacaktır :) hakan kendine baya güvendi ahmetle beni çakıştırın dedi ama sms te ahmet daha yüksek :Z

Sıralamada ilk iki beklendiği gibi en ünlü kişi 3 bölüm dizide oynamış kişi sonra ünlüler neden kaybediyor))) hakanın iki kızın arkasına saklanması güzel gönderme)))

Berna çok iyi yarışıyor
@Yakamoz-Asi nerdesin​
Okuldayım. Sonuçları takip edebiliyorum izlemeye fırsat olmuyor. 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...