Gay rolü canlandıracağı için mi? Yğksa ben mi öyle anladım.Suan "The Theory of Everything"in büyüsü bozuldu.![]()
Gay rolü canlandıracağı için mi? Yğksa ben mi öyle anladım.Suan "The Theory of Everything"in büyüsü bozuldu.![]()
Rolünden degil, fotograf sebebiyle sadece.Gay rolü canlandıracağı için mi? Yğksa ben mi öyle anladım.
Gay değil ki cinsiyet değiştirmiş biri. Bizdeki Bülent Ersoy gibi. Onun da aslında ileride filmini yapmak isteyen birileri çıkabilir.Gay rolü canlandıracağı için mi? Yğksa ben mi öyle anladım.
Cinsiyet değiştirmişse zaten gay değil midir?Gay değil ki cinsiyet değiştirmiş biri. Bizdeki Bülent Ersoy gibi. Onun da aslında ileride filmini yapmak isteyen birileri çıkabilir.![]()
Biri erkek olarak erkeklerle olmak, diğeri kadın olarak erkeklerle olmak.Cinsiyet değiştirmişse zaten gay değil midir?Açıkçası bu terimleri tam bildiğim söylenemez ama pek bir farkı yok gibi geldi bana.
Ayrıca Bülent Ersoy'un erkek sevgileri olmuştu zamanında.![]()
Doğuştan kadın değil ki o da, sonradan kadın olmuş. Fark şu olabilir: birisi erkek vücudunda olmaktan mutlu, diğeri kadın vücudunda olmak istiyor.Biri erkek olarak erkeklerle olmak, diğeri kadın olarak erkeklerle olmak.![]()
Demek istediğim o zaten.Doğuştan kadın değil ki o da, sonradan kadın olmuş. Fark şu olabilir: birisi erkek vücudunda olmaktan mutlu, diğeri kadın vücudunda olmak istiyor.![]()