Kendisi 1. olursa ve soylecegi isim gidecekse diye dusunuyoruz.Anlamadan atladin![]()
Sistemi bilmiyorsun 0o zaman.
Kendisi 1. olursa ve soylecegi isim gidecekse diye dusunuyoruz.Anlamadan atladin![]()
Sana da anlattığın gibi olacağını Acun söyledi heralde.Bilmiş bilmiş konuşmana bakarsak.Kimse net olarak sistemi bilmiyor şu an.Sistemi bilmiyorsun 0o zaman.1. oaln 1 isim söylüyor 2. isimi tekrar oylamadan belirliyorlar.:kik: bilmeden atlamışsın.
![]()
Sana da anlattığın gibi olacağını Acun söyledi heralde.Bilmiş bilmiş konuşmana bakarsak.Kimse net olarak sistemi bilmiyor şu an.
Seda'ya helal olsun derken gönüllüleri karıştırdığı için diyorum.Seda'ya helal olsun derken ?
Geçen hafta Duygu onu motive etmek için Arkandayız Seda gibisinden gaz veriyor. Geçmiş Merve Oflaz'a bıktım bundan diyor.
Bugünde Serenaya kötülüyor.
Takım arkadaşını rakiplerine sövmekte nedir ?
Turabı'yi havaalanında görmüşler dendiğinde korktun hadi itiraaf et.Evet Acun geçen seneki sistem gibi dedi. Buradaki herkes biliyordur senin kendi eksikliğin bilmemek. Ayrıca biliyorumj ki konuşuyorum.![]()
Turabı'yi havaalanında görmüşler dendiğinde korktun hadi itiraaf et.
Ahmet'in suyu daha erken akmadı mı ya?
Turabi'yi kişilik olarak sevmiyorum ama hakkını yemeyelim yarışmalarda çok başarılı.![]()
Umut kimseye gönderme ya da sataşma yapmıyorum huyum değil, gördüğüm ne ise onu yazıyorum. Turabi başarılı oluncada yazıyorum inkar edemem. Kimseyi rencide etmeden sevinmeli gerek yok bence o hareketler sevimsiz gösteriyor. Karşı takımdaki yarışmacılarında sevenleri var bu durumda Turabi'ye düşman gözüyle bakabilirler.Burada kişilik yarıştırmak mantıksız ki doğal olan çok az yarışmacı vardır.Tuttuğun isimlerde kesinlikle oynuyor.