Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi 1. olursa ve soylecegi isim gidecekse diye dusunuyoruz.Anlamadan atladin :F

Sistemi bilmiyorsun 0o zaman.:F 1. oaln 1 isim söylüyor 2. isimi tekrar oylamadan belirliyorlar.:kik: bilmeden atlamışsın.:kiki:

Gençler sakin olun. At gözlüklerimizi çıkartıp bakmanızda ısrarcı olacağım sadece.:kik:

Sistemi bilmiyorsun 0o zaman.:F 1. oaln 1 isim söylüyor 2. isimi tekrar oylamadan belirliyorlar.:kik: bilmeden atlamışsın.:kiki:
Sana da anlattığın gibi olacağını Acun söyledi heralde.Bilmiş bilmiş konuşmana bakarsak.Kimse net olarak sistemi bilmiyor şu an.

Berna beni çok şaşırtıyor bu kadar başarılı olacağını hiç tahmin etmemiştim. :)

Sana da anlattığın gibi olacağını Acun söyledi heralde.Bilmiş bilmiş konuşmana bakarsak.Kimse net olarak sistemi bilmiyor şu an.

Evet Acun geçen seneki sistem gibi dedi. Buradaki herkes biliyordur senin kendi eksikliğin bilmemek. Ayrıca biliyorumj ki konuşuyorum.:kiki:

Seda'ya helal olsun derken ?

Geçen hafta Duygu onu motive etmek için Arkandayız Seda gibisinden gaz veriyor. Geçmiş Merve Oflaz'a bıktım bundan diyor.

Bugünde Serenaya kötülüyor.

Takım arkadaşını rakiplerine sövmekte nedir ?
Seda'ya helal olsun derken gönüllüleri karıştırdığı için diyorum. :A

Acun iyi ayar verdi Duygu'ya. :F

Evet Acun geçen seneki sistem gibi dedi. Buradaki herkes biliyordur senin kendi eksikliğin bilmemek. Ayrıca biliyorumj ki konuşuyorum.:kiki:
Turabı'yi havaalanında görmüşler dendiğinde korktun hadi itiraaf et. :F:F

Ahmet'in suyu daha erken akmadı mı ya?

Turabi'yi kişilik olarak sevmiyorum ama hakkını yemeyelim yarışmalarda çok başarılı. :X

Seda gerçekten bu yarışma için uygun değil. Rakip takıma, kendi takımında yer alan kişiyi kötülemek de neyin nesi?

Tebrikler Merve Oflaz. :)

Burada kişilik yarıştırmak mantıksız ki doğal olan çok az yarışmacı vardır.:X Tuttuğun isimlerde kesinlikle oynuyor.
Umut kimseye gönderme ya da sataşma yapmıyorum huyum değil, gördüğüm ne ise onu yazıyorum. Turabi başarılı oluncada yazıyorum inkar edemem. Kimseyi rencide etmeden sevinmeli gerek yok bence o hareketler sevimsiz gösteriyor. Karşı takımdaki yarışmacılarında sevenleri var bu durumda Turabi'ye düşman gözüyle bakabilirler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...