O da hırbo peşine takılmış gidiyor aga boşver Hasan olsa daha iyi olurduBu arada ben ünlüleri tutuyorum. Keşke Hilmicem de bizim takımda olsaydı.![]()
O da hırbo peşine takılmış gidiyor aga boşver Hasan olsa daha iyi olurduBu arada ben ünlüleri tutuyorum. Keşke Hilmicem de bizim takımda olsaydı.![]()
favorilerin kimler aga?Bu arada ben ünlüleri tutuyorum. Keşke Hilmicem de bizim takımda olsaydı.![]()
bende ünlleri tutuyorum da aga hilmicem uzak dursun ya adam turabi nin yancısı kulis sinsilik yalan kibir hepsinden var uzak dursunBu arada ben ünlüleri tutuyorum. Keşke Hilmicem de bizim takımda olsaydı.![]()
Aga Özlemde mi yüksek aldı Turabiden yapma yavaga bende ihtimal vermiyorumda düşünmesi bile çok iyi bir gerçek çıksa süper olacak![]()
Hasan'ın da severim ben. Var gönüllüler takımında 3-5 iyi insan.O da hırbo peşine takılmış gidiyor aga boşver Hasan olsa daha iyi olurdu
Aynen Hasan iyi işte bir bencebende ünlleri tutuyorum da aga hilmicem uzak dursun ya adam turabi nin yancısı kulis sinsilik yalan kibir hepsinden var uzak dursun
Bu sene yinemi ayrı düştük? Neyse altı üstü bir yarışma hepimiz aynı takımı tutamayız.Beğenmedim bu mesajı![]()
Doğukan ve Anıl favorilerim şimdilikHasan'ın da severim ben. Var gönüllüler takımında 3-5 iyi insan.![]()
haklsın aga turabi değildir gidenAga Özlemde mi yüksek aldı Turabiden yapma yav![]()
O da hırbo peşine takılmış gidiyor aga boşver Hasan olsa daha iyi olurdu
Agalar ben kulisleri hiç takip etmedim. Sadece yarışmaları takip ediyorum. Birde Turabi'nin karşısına Hakan'ı koymasınlar çok hafif kalıyor. Hakan'ı eskiden beri hiç sevmiyorum niye bizim takıma gönderdiler.bende ünlleri tutuyorum da aga hilmicem uzak dursun ya adam turabi nin yancısı kulis sinsilik yalan kibir hepsinden var uzak dursun
Anıl ve Doğukan çok düzgün insanlar, bayanlardan Serenay ve Merve'yi çok başarılı buluyorum ama Beşiktaş'lı olduğum için Pascal'ın kazanmasını isterim.favorilerin kimler aga?
Fanatik bir Hakan'cı var aga @BullyAgalar ben kulisleri hiç takip etmedim. Sadece yarışmaları takip ediyorum. Birde Turabi'nin karşısına Hakan'ı koymasınlar çok hafif kalıyor. Hakan'ı eskiden beri hiç sevmiyorum niye bizim takıma gönderdiler.![]()
Herkes öyle konuşuyor.aga duygu nun birinciliği kesin mi![]()
Turabi'nin karşısında olunca bende destekliyorum ama eğri oturup doğru konuşalım çok yetersiz kalıyor, sürekli bahanelerin ardına saklanması sıkıcı.Fanatik bir Hakan'cı var aga @Bully![]()
nerdeyse aynı isimler favorilerimiz benimde anıl,doğukan,pascal,merve aydın ve ahmet dursun diyebilirim.Bu arada merve aydın değil mi oflaz olmasınAgalar ben kulisleri hiç takip etmedim. Sadece yarışmaları takip ediyorum. Birde Turabi'nin karşısına Hakan'ı koymasınlar çok hafif kalıyor. Hakan'ı eskiden beri hiç sevmiyorum niye bizim takıma gönderdiler.
Anıl ve Doğukan çok düzgün insanlar, bayanlardan Serenay ve Merve'yi çok başarılı buluyorum ama Beşiktaş'lı olduğum için Pascal'ın kazanmasını isterim.![]()
Duygumu sever misin.Hasan'ın da severim ben. Var gönüllüler takımında 3-5 iyi insan.![]()
Merve Aydın'dan bahsediyorum ama Oflaz gönüllüler takımında kalmasa onuda desteklerdim. Onu da çok seviyorum, ayrıca yarışmanın en güzellerinden.nerdeyse aynı isimler favorilerimiz benimde anıl,doğukan,pascal,merve aydın ve ahmet dursun diyebilirim.Bu arada merve aydın değil mi oflaz olmasın![]()
oflaz ünlülerde bir yanlışın varMerve Aydın'dan bahsediyorum ama Oflaz gönüllüler takımında kalmasa onuda desteklerdim. Onu da çok seviyorum, ayrıca yarışmanın en güzellerinden.![]()
Seni kırmamak için şimdi yalan konuşamayacağım hiç sevmem. Kavgacı tipleri sevemiyorum malesef.Duygumu sever misin.![]()
Turabi dururken aga niye gidip sinsileri tutuyorsunSeni kırmamak için şimdi yalan konuşamayacağım hiç sevmem. Kavgacı tipleri sevemiyorum malesef.![]()