Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O da hırbo peşine takılmış gidiyor aga boşver Hasan olsa daha iyi olurdu
bende ünlleri tutuyorum da aga hilmicem uzak dursun ya adam turabi nin yancısı kulis sinsilik yalan kibir hepsinden var uzak dursun
Agalar ben kulisleri hiç takip etmedim. Sadece yarışmaları takip ediyorum. Birde Turabi'nin karşısına Hakan'ı koymasınlar çok hafif kalıyor. Hakan'ı eskiden beri hiç sevmiyorum niye bizim takıma gönderdiler. :(

favorilerin kimler aga?
Anıl ve Doğukan çok düzgün insanlar, bayanlardan Serenay ve Merve'yi çok başarılı buluyorum ama Beşiktaş'lı olduğum için Pascal'ın kazanmasını isterim. :)

Fanatik bir Hakan'cı var aga @Bully :D
Turabi'nin karşısında olunca bende destekliyorum ama eğri oturup doğru konuşalım çok yetersiz kalıyor, sürekli bahanelerin ardına saklanması sıkıcı. :)

Mesela Turabi Anıl ile karşılaşsa istediği gibi at oynatamıyor. Hakan'a karşı sevinirken yapmış olduğu hareketler çok sevimsiz. O yüzden de kızyorum Hakan'a. Çıkıp yense şunu niye böyle sevindiriyor? :X

Agalar ben kulisleri hiç takip etmedim. Sadece yarışmaları takip ediyorum. Birde Turabi'nin karşısına Hakan'ı koymasınlar çok hafif kalıyor. Hakan'ı eskiden beri hiç sevmiyorum niye bizim takıma gönderdiler. :(

Anıl ve Doğukan çok düzgün insanlar, bayanlardan Serenay ve Merve'yi çok başarılı buluyorum ama Beşiktaş'lı olduğum için Pascal'ın kazanmasını isterim. :)
nerdeyse aynı isimler favorilerimiz benimde anıl,doğukan,pascal,merve aydın ve ahmet dursun diyebilirim.Bu arada merve aydın değil mi oflaz olmasın :)

nerdeyse aynı isimler favorilerimiz benimde anıl,doğukan,pascal,merve aydın ve ahmet dursun diyebilirim.Bu arada merve aydın değil mi oflaz olmasın :)
Merve Aydın'dan bahsediyorum ama Oflaz gönüllüler takımında kalmasa onuda desteklerdim. Onu da çok seviyorum, ayrıca yarışmanın en güzellerinden. :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr