Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden o ne rezillikti öyle şow mudur komedimidir ne haltsa :F

@beyazsoy izledinmi fragmanı nası buldun

Ortalık kızıştı reyiz baya Hırbo ve Duygu varken ortalık sakin kalmaz devamlı curcuna :D
sahra sinsiliğinin tokadını yedi sanırım )) kadın turabi işte ne olacak ))) turabinin showları ile ilgili orta ik-ye giden bir ergen yorumu: ya bu da internetten ezberliyor lafları söylüyor )))))

turabi ergelleri bile kafalaymıyor türkiye özlü sözleri 10 yıl önce vadide tüketti bitirdi turabi 10 yıl öncesinde kalmış hiç büyümemiş )))

Sahra'ya ne oluyor öyle.😱 Bozok sen malmısın yaa kızı 2'ye ayıracakmış resmen. Arkanda biri varken nasıl atlarsın. Çok üzdü Sahra'nın bağırışları beni.:T: Ufff İnşallah bir şeyler olmaz.:( Umarım çok kötü olmamıştır. Birde Sahra'nın ailesini düşünemiyorum bu görüntüleri izlerken. Ben burada kıvramdım.:(

Hakan ile Turabi olayına gelirsek Hakan baya hırs yapmış ama çok netice elede edeceğini sanmıyorum.:A Yüzme var işin içinde kazanma ihtimali yüksek ama Turbo hırs ya

@sokak sanati bayrak olayını çok kişi yaptı ama turabinin yaptığını kimse yapmadı o çok farklı bir hareket ayrıca orda hakan yalan söylemedi dikkat ettiysen hakanın o anda ayağı burkuldu kum torbası geldi hakanın ayagına çarptı yani turabi dokundu sandı ayrıca dokunup dokunmamasının bir önemi yok zaten dokunsaydı diskalifiye olması gerekirdi yaptığı hareket çok aşırı derecede yanlış terbiyesizce ve tahrik edici bir hareketti :D

@sokak sanati bayrak olayını çok kişi yaptı ama turabinin yaptığını kimse yapmadı o çok farklı bir hareket ayrıca orda hakan yalan söylemedi dikkat ettiysen hakanın o anda ayağı burkuldu kum torbası geldi hakanın ayagına çarptı yani turabi dokundu sandı ayrıca dokunup dokunmamasının bir önemi yok zaten dokunsaydı diskalifiye olması gerekirdi yaptığı hareket çok aşırı derecede yanlış terbiyesizce ve tahrik edici bir hareketti :D

Bayrak bence en büyük yanlış. Geçen yıl Turabi bu haraketi yaptığında ortalık velveleye verilmişti Gökan tarafından ama Pascal yapınca görmemiş kimse.:kiki:

Orada dokunmadığını söylüyorsun sende. evet burkulma oldu ama o kendi dengezliği sebebi ileydi. Turabi yakın mesafeden bir kezme işareti yaptı ki bende biraz abartı buldum ma haketti Hakan çünkü sen kimsinde Turabi'yi seçiyorsun artist artist.:F

@sokak sanati ayy inanamıyorum sana karşılaştırdığın olaya bak pascal sadece bayrağı alıp atmış ama geçen sene turabinin yaptığı aynı mıydı yapma lütfen turabi bayrağı neresine takıp sallamıştı hatırla istersen ayrıca hakan istediğini seçer bu yüzden kaşındı denemez bence seçmese bile elbet sıra gelcekti ve yarışcaklardı normal birşey bu :D

@sokak sanati ayy inanamıyorum sana karşılaştırdığın olaya bak pascal sadece bayrağı alıp atmış ama geçen sene turabinin yaptığı aynı mıydı yapma lütfen turabi bayrağı neresine takıp sallamıştı hatırla istersen ayrıca hakan istediğini seçer bu yüzden kaşındı denemez bence seçmese bile elbet sıra gelcekti ve yarışcaklardı normal birşey bu :D

Sonuçta tepki gösterilecek olay. Yine karşı takımdan biri bayrağa basmıştı Yiğit atar yapmıştı geçen yıl ve tepki vardı ama nedense bu sefer üstü örtüldü.:A İşinizi gelmeyince olan basit bir olay.:Z

Kaşındı denir. Turabi seçse kaybetse sen öyle derdin.:):):)

@sokak sanati ben ne zaman öyle birşey dedim ve demezdim öyle birşey hakan gömdü derdim o kadar turabi kaşındı demezdim zaten hakan öyle bir hareket yapmazdı turabiye o yüzden sorun yok tek sorun turabi :F

Sahrayı hiç sevmem ama ben bile acıdım. :( Turabiye laflarından sonra zaten gözüme girmişti.

Survivor'ın ilk haftasında başarı oranları.:(

Kim ne kadar başarılıoldu? En kötü yarışmacı kim? En iyi yarışmacı kim?

İşte Tüm soruların Cevabı...

Belirteyim İlk haftanın günahı olmaz yani hemen çullanmayın.:F

İlk haftanın en başarılı yarışmacısı her ne kadar tüm grup içerisinde başarılı olamasalarda Gönüllüler'den geliyor. Seda ilk hafta ki yarışlarda %83'lük bir başarı göstererek en başarılı yarışmacı oluyor. Seda oynadığı 6 oyunun 5'ini kazanmış durumda.:X @xemrexxx

Haftanın en başarılı 2. yarışmacısı Ünlülerden. Anıl Tetik yarışlarda gösterdiği olağan üstü performanslarla haftanın en başarılı 2. yarışmacısı. Geçen haftanın en başarılı erkek yarışmacısıda olan Anıl Tetik olmuştu.

Merve Aydın'da çok yüksek bir ortalama ile başladı yarışmaya. Geçtiğimiz sezondan alışık olduğumuz 1.lik bu sezon gitmiş gibi.

Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına geçen Berna ise başarısı ile göz dolduran isimlerden. Başarılı yarışmacı 10 yarışın 7'sini kazanmış durumda.

Listenin sonlarına bakacak olursak herkes şoka girecek gibi.

Eski Survivor yarışmacısı Taner yarıştığı hiç bir oyunu kazanamayarak en kötü yarışmacı oldu. Bu durum böyle devam ederse son 10 yılın Survivor olması zor gibi.

Yine eski yarışmacılardan Fulya'da çok başarısızlardan. Fulya bu hafta sadece 1 oyun kazanabilirdi.

Geçtiğimiz sezonlarda başarısı ile son 2'ye kadar giden hasan Yalnızoğlu ilk hafta çok kötü başladı. Favori yarışmacılardan olan Hasan en kötü yarışmacılar arasında.

Geçen yılın Survivor'ı Turabi Çamkıran ise kötü bir başlangıç yaptı. Yine en favori yarışmacılardan olan Turabi 10 oyunun 3'ünü kazanabildi.

İşte ilk haftanın başarı oranları.:X
SıraYarışmacıGalibiyetMalubiyetBaşarı Oranı
1Seda5183
2Anıl Tetik13381
3Merve Aydın12475
4Berna7370
5Doğukan Manço8467
6Hakan8561
7Bozok Gören8561
8Pascal9660
9Ahmet Dursun3260
10Sahra Işık8657
11Merve Oflaz5456
12Serenay Aktaş8850
13Almeda6746
14Hilmicem İntepe6940
15Özlem61037
16Ece Begüm5936
17Duygu Çetinkaya5935
18Nadya Zaglı2433
19Turabi3730
20Hasan Yalnızoğlu31121
21Fulya1517
22Taner 010 0

@ozgur2113 @eskici @Yiğitt @Bully @Maskeli Fedai @KayıpSehir @Billy Kane @yatutarsa @xemrexxx @Çiğdem- @yigit_00 @Harunnn60 @ABAY_06 @cevaa @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Ahmad @HachiKo @RevaN @china_shangai ve unuttuğum diğer arkadaşlar...

Survivor'ın ilk haftasında başarı oranları.:(

Kim ne kadar başarılıoldu? En kötü yarışmacı kim? En iyi yarışmacı kim?

İşte Tüm soruların Cevabı...

Belirteyim İlk haftanın günahı olmaz yani hemen çullanmayın.:F

İlk haftanın en başarılı yarışmacısı her ne kadar tüm grup içerisinde başarılı olamasalarda Gönüllüler'den geliyor. Seda ilk hafta ki yarışlarda %83'lük bir başarı göstererek en başarılı yarışmacı oluyor. Seda oynadığı 6 oyunun 5'ini kazanmış durumda.:X @xemrexxx

Haftanın en başarılı 2. yarışmacısı Ünlülerden. Anıl Tetik yarışlarda gösterdiği olağan üstü performanslarla haftanın en başarılı 2. yarışmacısı. Geçen haftanın en başarılı erkek yarışmacısıda olan Anıl Tetik olmuştu.

Merve Aydın'da çok yüksek bir ortalama ile başladı yarışmaya. Geçtiğimiz sezondan alışık olduğumuz 1.lik bu sezon gitmiş gibi.

Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına geçen Berna ise başarısı ile göz dolduran isimlerden. Başarılı yarışmacı 10 yarışın 7'sini kazanmış durumda.

Listenin sonlarına bakacak olursak herkes şoka girecek gibi.

Eski Survivor yarışmacısı Taner yarıştığı hiç bir oyunu kazanamayarak en kötü yarışmacı oldu. Bu durum böyle devam ederse son 10 yılın Survivor olması zor gibi.

Yine eski yarışmacılardan Fulya'da çok başarısızlardan. Fulya bu hafta sadece 1 oyun kazanabilirdi.

Geçtiğimiz sezonlarda başarısı ile son 2'ye kadar giden hasan Yalnızoğlu ilk hafta çok kötü başladı. Favori yarışmacılardan olan Hasan en kötü yarışmacılar arasında.

Geçen yılın Survivor'ı Turabi Çamkıran ise kötü bir başlangıç yaptı. Yine en favori yarışmacılardan olan Turabi 10 oyunun 3'ünü kazanabildi.

İşte ilk haftanın başarı oranları.:X
SıraYarışmacıGalibiyetMalubiyetBaşarı Oranı
1Seda5183
2Anıl Tetik13381
3Merve Aydın12475
4Berna7370
5Doğukan Manço8467
6Hakan8561
7Bozok Gören8561
8Pascal9660
9Ahmet Dursun3260
10Sahra Işık8657
11Merve Oflaz5456
12Serenay Aktaş8850
13Almeda6746
14Hilmicem İntepe6940
15Özlem61037
16Ece Begüm5936
17Duygu Çetinkaya5935
18Nadya Zaglı2433
19Turabi3730
20Hasan Yalnızoğlu31121
21Fulya1517
22Taner 10

@ozgur2113 @eskici @Yiğitt @Bully @Maskeli Fedai @KayıpSehir @Billy Kane @yatutarsa @xemrexxx @Çiğdem- @yigit_00 @Harunnn60 @ABAY_06 @cevaa @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Ahmad @HachiKo @RevaN @china_shangai ve unuttuğum diğer arkadaşlar...
helal olsun sedoşum :oley: kadın ddiğin böyle güçlü olacak @Çiğdem- nani,k sana :F sokak sanati sana da nanik turabicik nolmuş öyle:F

helal olsun sedoşum :oley: kadın ddiğin böyle güçlü olacak @Çiğdem- nani,k sana :F sokak sanati sana da nanik turabicik nolmuş öyle:F

İlk haftanın günahı olmaz.:F
Sonradan açılıyor gibi zaten son oyunda hiç puan kaybetmedi.:A Adamın esnemesi lazım biraz yavaş yavaş tek başına karşı takımı yediği günleri görürüz.:Z

ek başına karşı takımı yemek merveciğimden sorulur :bhr: turabi de kimmiş :F

Geçen sezon Merve Aydın&Ahmet Dursun&Gökan = Turabi&Yiğit&Sahra bir takımda. Turabi tam 8 oyun kazandı. Sahra hiç kazanamadı, Yiğit'te. Karşı tarafta 7 oyun kazandı.:F

Farkı Turbo Turabi.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr