İnşallah Begüm'üm de açılır.Ama bacağının tekrar sakatlanmasından çok korkuyor.Fragman bu akşam yada yarın çıkacakmış.İns Duygu açılır.
![]()
İnşallah Begüm'üm de açılır.Ama bacağının tekrar sakatlanmasından çok korkuyor.Fragman bu akşam yada yarın çıkacakmış.İns Duygu açılır.
![]()
Duygum açılsın da Begüm ü düşünürüzİnşallah Begüm'üm de açılır.Ama bacağının tekrar sakatlanmasından çok korkuyor.
Aaa bilmiyordum.haberin yokmu yoksa 😱 bayanlardan ilk desteklediğim isim serenay 🙂
ben dışarıdan izlemeyi tercih ediyorum 😀 şimdilikAaa bilmiyordum.sen de katılsana konuya pek göremiyorum seni.
Serenay'ımıza destek olalım..
Duygu'ya laf edenlerin fanları elensin.@Yiğitt duyguyu hiç savunmuyorsun yalnız bırakıyorsun beni![]()
sahraya nolmuş @Çiğdem- e de öyle yapmalıSurvivor All Star 4.Bölüm Tanıtımı
Hakan baya hırs yapmış yalnız hırbo'ya
iyi olmuşHakan baya hırs yapmış yalnız hırbo'ya![]()
Muhattap olmuyolarki hırboy'la adam şow yapıyor artis artis hareketler iyice kıl kapmışlardır uzak duruyolar senin Seda'dan ses seda yok fragmandaiyi olmuşdiğeerleri de sevmiyidir onu ama söylmiyorlardır
bu arada sedacığım yok fragmanda reytingleri düşcek macunun![]()
ne şovu la komedi şovu muMuhattap olmuyolarki hırboy'la adam şow yapıyor artis artis hareketler iyice kıl kapmışlardır uzak duruyolar senin Seda'dan ses seda yok fragmanda
@cevaa reyiz sen izliyormuydun seni etiketlemedim ama haberim verim fragman yukarda![]()
Yok reyiz daha izlemeye başlamadım, 2-3 hafta sonra ortalık kızışınca başlarımMuhattap olmuyolarki hırboy'la adam şow yapıyor artis artis hareketler iyice kıl kapmışlardır uzak duruyolar senin Seda'dan ses seda yok fragmanda
@cevaa reyiz sen izliyormuydun seni etiketlemedim ama haberim verim fragman yukarda![]()
Harbiden o ne rezillikti öyle şow mudur komedimidir ne haltsane şovu la komedi şovu muo konsey konuşmasını izleyip izleeyip gülüyorum
![]()
Ortalık kızıştı reyiz baya Hırbo ve Duygu varken ortalık sakin kalmaz devamlı curcunaYok reyiz daha izlemeye başlamadım, 2-3 hafta sonra ortalık kızışınca başlarım![]()