Bu Tnaer nası şampiyon olmuş hayret oyunlarda çok kötü Fulya'yı hiç bilmiyorum@sokak sanati @ABAY_06 @HachiKo @Maskeli Fedai @xemrexxx beni istatistiklerde en şaşırtan şey Fulya'nın bile oyun alması ve Taner'in şu ana kadar oyun alamaması.
Bu Tnaer nası şampiyon olmuş hayret oyunlarda çok kötü Fulya'yı hiç bilmiyorum@sokak sanati @ABAY_06 @HachiKo @Maskeli Fedai @xemrexxx beni istatistiklerde en şaşırtan şey Fulya'nın bile oyun alması ve Taner'in şu ana kadar oyun alamaması.
mervciğim 8 erkeğe rağmen şampiyon oldu hiç öyl şeyler yapıyor mu insanda terbiy,görgü olacak tabisiBizi postlarına alet etme.
Turabi'yi atarları ile seviyoruz.![]()
Kisi basina iki patatesÖdül neydi bu arada![]()
finale 3 kızla kaldıBu Tnaer nası şampiyon olmuş hayret oyunlarda çok kötü Fulya'yı hiç bilmiyorum
nee kapağı totoş turabiciVAY BE NE SAHNEYDI!
Zorlu bir elemeden geçtin, aklında en yer eden sahneyi seçtin! Şampiyonunu cümle aleme duyur.
![]()
Ölüyorum anne...
Aşk-ı Memnu
Bihter, annesinin karşısında ilk kez kendini savunmasız, güçsüz ve çaresiz bırakıp, ona sığınmıştı. Aslında üzülmüştük haline. Behlül'ü ne kadar çok sevdiğini ilk kez tamamen emin olarak anlamıştık. O karizmatik, atarlı, yeri geldi mi sert, gururlu ve ukala Bihter, nasıl da acınası bir haldeydi burada.
@xemrexxxqapaq
He ondan bende diyorum ödül ne ka küçük iyi strateji dahada hırslanırlar oyunlar içinKisi basina iki patatesAma zaten Acun dedi bu sene baslarda dusuk gidecez odul anlaminda ama sonlarda cok yukselecegiz dedi all star oldugu icin.
Bence biraz daha bekleyelim belki sonradan acilir, ama turabinin yaninda oldugu icin hic tutmuyorum taneri@sokak sanati @ABAY_06 @HachiKo @Maskeli Fedai @xemrexxx beni istatistiklerde en şaşırtan şey Fulya'nın bile oyun alması ve Taner'in şu ana kadar oyun alamaması.
mervciğim 8 erkeğe rağmen şampiyon oldu hiç öyl şeyler yapıyor mu insanda terbiy,görgü olacak tabisi![]()
Çok kötü bir sistemmiş 😱finale 3 kızla kaldıelenenlerin oylarıyla birinci oldu
nee kapağı totoş turabici![]()
finale 3 kızla kaldıelenenlerin oylarıyla birinci oldu
nee kapağı totoş turabici![]()
kızcağız zaten tek kadın şampiyon nyini kanıtlasın dahaYarışlarda kötü işte ben bilemem. her halde çürüttü yıllar onu.![]()
Hilmicem ve Hırbo ne ka yanında olursa olsun oyunlarda kötü olursa böyle giderse elbet halk oylamasında gider kaçarı yok@ABAY_06 ama Taner daha elenmez Turabi ve Hilmicem'in yanında ya![]()
O zaman ki yarışmacılar başarısızmş o zaman.kızcağız zaten tek kadın şampiyon nyini kanıtlasın dahabu sene sıra özlemciğimde inşallah
![]()
de get totoşO zaman ki yarışmacılar başarısızmş o zaman.![]()
Şuan da görüyoruz başarısını.de get totoşmervoşum hakıyla 1.oldu
![]()
Desteğin için teşekkürker.serenay a laf yok çok efendi bir kız bulunduğu davranış şeklide on numara en iyisini yapıyor
haberin yokmu yoksa 😱 bayanlardan ilk desteklediğim isim serenay 🙂Desteğin için teşekkürker.![]()