Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümün kaçırdığım kısımlarını izliyorum şimdi Berna'nın Turabi'yi koruması çok sempatik ama Anıl ile AHmet'in her şeyi Turabi'den bilmesi bir o adar itici. AHmet Dursun senden zaten hazetmem Anıl sende çok çirkef duruyorsun senide sildim.:A

@Yiğitt @eskici Turabi'ye yükleneceğinize gidin Bozok'a yüklenin.:kiki: Adam her fırsatta gömüyor lafı.

Duygu'nun sevmediği iki isim Seda ile Özlem bence. Yada Taner'ede demiş olabilir.:X

Hakan yine Gizem'ciğim diye boş boş konuşmuş. Daha ilk bölümden aşkı kullanmaya başlamış. Aşağım aşığım diye dolanmaya devam etsin ortalıkta.:F

Merve Aydın konuştuklaır ile güldürdü.:F Canım demiş herkesede bilmem neymiş.:kiki: Birde üste çıkmaya çalışmış.:kiki: Çocukluğuna veriyormuş.:kiki:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Özlem yarışta Hilmi'den daha çok takla atıyor laaannn.:F

Malesef Hakan'dan sonra bir numaralı hücüm edeceğim isim Ahmet'tir hee birde Merve Aydın var.:F

Bu arada Hakan'a orada dokunmuyor yani ayık olun.:F Boş artistlik çekti Hakan.:kiki:
Ahmet Dursun haddini bildirecektir Turabi'ye :F

Özlem yarışta Hilmi'den daha çok takla atıyor laaannn.:F

Malesef Hakan'dan sonra bir numaralı hücüm edeceğim isim Ahmet'tir hee birde Merve Aydın var.:F

Bu arada Hakan'a orada dokunmuyor yani ayık olun.:F Boş artistlik çekti Hakan.:kiki:
ahah özlem atlarken krize girdim ben.:F

@sokak sanati Dokunulmazlıkta gönüllüleri destekliyoruz.Çünkü en kötü kızlar hep ünlülerde.Onlardan biri gitmesi lazım(Merve O-Fulya)

Biri yarış kaybettiğinde hep üzülürüm gönüllülerde ama Begüm'e ayrı üzülüyorum yaa.:(

@Cengo
@sokak sanati Dokunulmazlıkta gönüllüleri destekliyoruz.Çünkü en kötü kızlar hep ünlülerde.Onlardan biri gitmesi lazım(Merve O-Fulya)

Fulya ilk giden olur becede ama bellide olmaz. Yani motive veriyor diye saçmalayabilirler.:X

Geçen sene aldık onun hesabını bu yılda alıız.:F

Poposu çok komik oluyor.:F Ama o dönen şeylerden geçerken süperdi yaa.:F Ben böyle hızlı geçiş görmedim.:F
taktik yapmış. :D sero fark attıydı baya gülüyodum sonra yetişince mal gibi kaldım.:D bence iyi yarışıyo güç oyunlarında katkısı olur takıma.

taktik yapmış. :D sero fark attıydı baya gülüyodum sonra yetişince mal gibi kaldım.:D bence iyi yarışıyo güç oyunlarında katkısı olur takıma.

Bencede çok kötü değil yani Almeda falan gelse karşısına kazanır ama Merve ve Sero ile yarışıyor o biraz sıkıntı.:( Birde Sero orada kesin puan hemen ben Özlem'i alayım demez mi.:F

Uff Begüm yine kıl payı kaybetti.😡 Çok koyuyor bu kız kazansın artık.ss

Almeda'ya bir şey mi dedik. özlem alır dedik sadece.:A

Sahra Berna kopuşmasındayız tekrar.:Z

Bencede çok kötü değil yani Almeda falan gelse karşısına kazanır ama Merve ve Sero ile yarışıyor o biraz sıkıntı.:( Birde Sero orada kesin puan hemen ben Özlem'i alayım demez mi.:F
özlem o parkurda sero'yu mümkün değil yenemezdi. şu atlama yerinde sero'nun boyu kısa olduğu için üst üste atlıyamıyodu özlem'de orda yakalıyor zaten. aynı şekilde sahra'da merve'yi yenemezdi zaten merve'de orda takıldı.

özlem o parkurda sero'yu mümkün değil yenemezdi. şu atlama yerinde sero'nun boyu kısa olduğu için üst üste atlıyamıyodu özlem'de orda yakalıyor zaten. aynı şekilde sahra'da merve'yi yenemezdi zaten merve'de orda takıldı.

Sen ünlüleri mi destekliyorsun Gönüllüleri mi.:F Gönüllüler biliyordum yani.:(

Lastik Adam Hilmi Cem.:F Adam Pascal'a yarım parkur gömmüş.:kiki:

Turabi'nin son oyundaki artistliğini kez.:Z @Maskeli Fedai. Bum adam gibi artislikti bak.:oley:

Yarım Parkur gömmüş Turabi Doğukan'a.:kiki:

yaaa başta gönüllüler diyordum ama ünlülere kanım kaynadı. :bhr: hele o almeda'nın tatlılığı. :bhr: & sero'nun. :bhr: merve'nin hırsı. :bhr:

Allah cızırtını vermesin senin.ss Turabi'yi desteklemeye devam ama dimi.:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...