Yoo o kadar oryantal, kıvırma görüntüleri falan var ama bu dansla sükse yaptı ondan bunu paylaşıyoruz, sizi düşünüyoruz.Sikisinca striptiz görüntüsü paylaşmak fena halde komik oluyor.muhalefet gibisiniz az yeni birşey bulun![]()
Yoo o kadar oryantal, kıvırma görüntüleri falan var ama bu dansla sükse yaptı ondan bunu paylaşıyoruz, sizi düşünüyoruz.Sikisinca striptiz görüntüsü paylaşmak fena halde komik oluyor.muhalefet gibisiniz az yeni birşey bulun![]()
Erkegin hasıÇok kıskanıyorum Turabiyi.Hilmicem de ne kadar iyi olursa olsun Duygunun arkasından konuşuyor, yüzüne gülüyor ama arkada biz bu kız yüzünden daha çok oyun kaybedecez falan diyor. Biraz yürekli olun be!
Bu oryantal görüntüsü değil ki, ikiniz de izlemediniz demek.Çok kıskanıyorum Turabiyi.Hilmicem de ne kadar iyi olursa olsun Duygunun arkasından konuşuyor, yüzüne gülüyor ama arkada biz bu kız yüzünden daha çok oyun kaybedecez falan diyor. Biraz yürekli olun be!
Sen niye böyle geriden geliyorsun. Biz bunu Survivor sonrasında açıkladık.adamı vuramayinca buradan girme olayı bayatladi artık Revancigim.
![]()
Arkadan konuşmak yüzüne gülmek sahtekarlığın daniskası bir hareketdir.@RevaN sen survivor tarihinin en büyük kazikcisini destekleyenlerdensin. Yani arkadan konuşmayı eleştirecek birini desteklesen anladım ama oyle bir yarışmacıyi destekleyip hala satmak ile ilgili konuşmak biraz tuhaf.![]()
Aynen öyle.dikkat etmediniz heralde. serenay oyunu kazandığında merve'nin yüzüne bakmadı. merve ise baktı birdaha izleyin isterseniz. serenay tepki verseydi merve gidip tebrik edicekti ama oralı bile olmadı e kız napsın zorlamı sarılıp tebrik etsin. ayrıca bölüm başlarkende merve, bu tür olayları geride bırakmak lazım gereksiz şeyler diye açıklamada yapmıştı. yani merve'nin hiç bir problemi yok serenay yanlış yapıyor. laf olsun diye konuşmayalım kısaca.
çok iyi arkadaşlar diye birbirlerini yazmayacaklar mı? ayrıca en azından sohbet etsinler olay geçti gitti. ya da en azından yüzüne baksın tepki versin konuşsun bu yaptığını yanlış buluyorum.@Billy Kane unutsunda bir daha mı kaziklanasin kız.![]()
Geçen sene başına gelenlerden sonra bence tam isabetli karar almış. Birisiyle arkadaş olursa sonra ismini yazarsa yine kıyamet kopar.Merve Aydın duygularını adaya gelmeden bırakmış galiba kimseyi arkadaşı olarak görmüyormuş kız.
Şöyle bir genel yorum yapacak olursak ünlülerde şu anlık bir gruplaşma yok gibi. Takımda birlik havası hakim. Kaybedilecek ilk dokunulmazlık oyununda Fulya ve Almeda'nın isimleri ön plana çıkabilir konseyde.
Gönüllülerde her zamanki gibi gruplaşma mevcut.Turabi-Hilmicem-Taner 3'lüyü kurmuşlar. Onlara Bozok, Seda ve Özlem de dahil olabilir. Ama Özlem'in adının yazılma ihtimali yüksek kaybedilecek ilk dokunulmazlık oyununda. Diğer tarafta Duygu, Sahra ve Begüm bir ittifak kurabilirler gibime geliyor. Hasan ve Nadya tarafsız gibi duruyorlar sanki. Özlem'den sonra Duygu ve Nadya gönderilmeye çalışılabilir. Seda, Turabi ile iyi anlaştığı için adadaki ömrü uzayabilir.
Merve dedi zaten çocuklar bunu atlatamaz diye. Bence Serenay hala tavırlı, ama ekranda başka türlü gözüküyor.çok iyi arkadaşlar diye birbirlerini yazmayacaklar mı? ayrıca en azından sohbet etsinler olay geçti gitti. ya da en azından yüzüne baksın tepki versin konuşsun bu yaptığını yanlış buluyorum.