Merve sadece atmalarda kötü bence yoksa Serenaydan daha güçlü.serenay ile merve'yi eşit buluyorum ben. seranay oyunlarda panik yapıyor panik yapınca hata yapıyor ve bu yüzden kazanacağı oyunları hep kaybediyor. sembol oyununda en iyisi kazandı bence. merve kötü değil tabiiki ama eşitlerdi birinden biri kazanacaktı o sero oldu tebrikler seroya.
erkeklerde anıl favorim bakalım kazanıcakmı.![]()
katılmıyorum eşitler bence. dediğim gibi serenay çok panik yapıyor ve hata yapıyor. merve çok sakin oynuyor hata yapmıyor bu yüzden kazanıyor çoğu oyunu.Merve sadece atmalarda kötü bence yoksa Serenaydan daha güçlü.![]()
Serenay hangi konuda Merveden daha iyi mesela? Örnek.katılmıyorum eşitler bence. dediğim gibi serenay çok panik yapıyor ve hata yapıyor. merve çok sakin oynuyor hata yapmıyor bu yüzden kazanıyor çoğu oyunu.
Hangi kıvrım? Laf edebilmemiz için öncelikle kıvrımın olması gerkiyor.Beyin kıvrımları kadar laf ediliyor Turabi'ye. Cidden nasıl bir kin yada cekememezlik anlamadım.![]()
birisi çok iyi demiyorum bak eşitler. seranayda çok hızlı mervede. atışlarda seranay daha iyi merve kötü. yüzmede de ne iyiler ne kötü, orta.Serenay hangi konuda Merveden daha iyi mesela? Örnek.Bir tek atma diyebilirim.
![]()
Bilmiyorum orası senin fikrin tabii ki. Bence de Serenay'da bu sene güçlenme var ama Merve şimdilik bana aynı gibi geldi. Ama kesinlikle bana göre Merve daha iyi, herkesin iyi, kötü olduğu yerler var ama Merve sadece atışta Serenaydan daha kötü gibi geliyor bana. O da bazı atışlar.birisi çok iyi demiyorum bak eşitler. seranayda çok hızlı mervede. atışlarda seranay daha iyi merve kötü. yüzmede de ne iyiler ne kötü, orta.