Kurtlar Vadisi Puu 247.Bölüm Haftanın Sahnesini Seçiyoruz

Kurtlar Vadisi Pusu Haftanın Sahnesi

• Lion Timi Ofis Baskını Sahnesi

Oy: 0 0.0%
  • Yüce Masejte Cahit Sahnesi

• Yusuf Ahmet Dayı Sahnesi

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
geçen hafta ilk defa haftanın sahnesini seçmiştik
246 haftanın sahnesi lion timi baskını ve mete aymarın brandon haykel sahneleri 6şar puanla eşit olarak seçilmişti
şimdi bu hafta 247.bölüm haftanın sahnesini seçiyoruz tüm vadiciler katılmasını bekliyorum😉😉😉

ben tilki andrei kullandım oyumu :Z:Z:Z

anket 26 şubat perşembe 12:43 kapanıcaktır

@takas @AlemTo @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Master.1000 @sürgünüm @eros @vadikızı
@china_shangai @ABAY_06 @papuleoo @kvp-medya @34rcp44 @batuhankaralar @legolas9900
@hızlı gonzales @WesTxCoasT

orhan edip ertük çok karizmatik bir adam gerçekten ve butür sahnelere inanılmaz yakısıyor
banka soygunundan sonra dün akşam olan sahnesi harikaydı :love1::love1::love1:
Evet bu kadar az gösterilmesine anlama veremedim bnca zaman daha çok rolünün artması lazım adam harika rol yapıyor :lol:

Evet bu kadar az gösterilmesine anlama veremedim bnca zaman daha çok rolünün artması lazım adam harika rol yapıyor :lol:
cnm ona bende katılıyorum az görünmesine ama eski vadide'de öyle az görünüyordu
diziye 82.bölümde giriş yapmış 86.bölümde en son görünmüştü yani 5 bölümde rol aldı
ve her bölüm sadece 2 sahnesi oluyordu

5 bölümde sadece 25 dakika oynamıştır diğer oyuncular 1 bölümde 10 dakıka oynarken
tilki andrei eski vadide 5 bölümde sadece 25 dakıka oynamıştır cnm yani bu karakter çok görünen bir karekter değildi zaten onunda sebebi şu bence sadece icraat yaparken görünüyor boşş sahne yazılmıyor bence 🙂🙂🙂

Her sahne birbirinden mükemmeldi dün hepsi süperdi
Ben Lion timi Kgt-siyah sancak çatışma sahnesi diyorum
@Çiğdem- aktifler değil Kgt yap :D

Son sahne şahsi fikrim açık ara en iyi sahne olmalı :)

Diğer sahnelere kesinlikle oy gitmesin :) abisi Polatı o kadar seven cahite bu yaptırılıyorsa hem duygusal olsun hem verdiği mesaj olsun tek kelime ile süper :) bu sahneden öte sahne olmaz.

Son sahne şahsi fikrim açık ara en iyi sahne olmalı :)

Diğer sahnelere kesinlikle oy gitmesin :) abisi Polatı o kadar seven cahite bu yaptırılıyorsa hem duygusal olsun hem verdiği mesaj olsun tek kelime ile süper :) bu sahneden öte sahne olmaz.
ikinizden biriniz son sahneye oy kullanmamış çünkü 1 oy vardı dahaönce ikinizde son sahne demişsiniz ama 2 oy var 3 olması gerekiyordu biriniz oy vermeyi unutmuş
polat şaşmaz yine sen unutmuş olabilirsin belki yada papuleo bir hatırlatayım dedim🙂

ikinizden biriniz son sahneye oy kullanmamış çünkü 1 oy vardı dahaönce ikinizde son sahne demişsiniz ama 2 oy var 3 olması gerekiyordu biriniz oy vermeyi unutmuş
polat şaşmaz yine sen unutmuş olabilirsin belki yada papuleo bir hatırlatayım dedim🙂
@papuleo sana diyor aga :D

Brandon'ın ölümü bence. O bombayı hiç tahmin etmemiştim.