• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9
Puanı
139
Tüm zamanların şampiyonu olan Titanic'i geçen Avatar, en iyi film mi?

Başarılı olmak, iyi olmak anlamına gelebilir mi?

Tüm zamanların gerçektende en iyi iki filmi titanic ve avatar ama titanic mükemmel duygu yüklü sahneleriyle gönlümüze taht kurdu ama avatar ondan çok farklı müthiş gerçekçilik ve aksiyon konusuyla hem heyecanlı bir film hemde ders verici...

Bakmakla görmek aynı şey mi türü bir soru ya...

İzlemedim ve çocuk filmi olduğu kanaatinde olduğumdan bu durumumu değiştirmek çabası içinde de değilim...

Bakmakla görmek aynı şey mi türü bir soru ya...

İzlemedim ve çocuk filmi olduğu kanaatinde olduğumdan bu durumumu değiştirmek çabası içinde de değilim...

Bence cocuk filmi değil kesinlikle ..Ben izledim gerçekten mkmml sanada öneririm doğan....😉😉

Çalıntı düşünceler içinde yapılmış bir film olduğunu düşünüyorum.Çünkü ünlü bir ressamın tablolarından esinlenerek ortaya çıkarılmış karakterlerle dolu bir film.Yapımı çok fazla maliyetli güzel bir film olmuş diyebilirsiniz ama maliyetinin yüksek olmasıda iyi olduğu anlamına gelmez.En iyi kanıtı en az bütçe ile çekilmiş Hurt Locker filmidir.En iyi film ödülünü alan bunun yanında en az bütçe ile çekilmiş film olma özelliğini de kazanmıştır.6 oscar almıştır.Bkz

Bana göre güzel.Titanic'i sıralama olarak geçmesinde gerçekten haklı.

Titanic'ten daha iyi bir film;12 Tuzak.. :) Bazı WWE oyuncuları da bulunuyor.
ßkz:John Cena

işin içine wwe girmiş işte.

bu arada isim öğrenilmiş :D gurur duydum...