TV8'den Yeni Bir Program!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
8,677
Puanı
860
Konum
Antalya
thumbnail_1423495685.jpg


Acun Ilıcalı'nın satın almasıyla yeni sezonun en çok dikkat çeken kanallarından birisi olan TV8'de yeni bir program yayın hayatına başladı!

Kadın izleyicilerin ilgiyle takip ettiği Bu Tarz Benim yarışmasının tartışılacağı programın adı Aslında Neler Oluyor oldu. Yayın hayatına bugün başlayan programın sunuculuğunu aynı zamanda Bu Tarz Benim yarışmasını da sunan Öykü Serter üstlendi. Programın yorumcuları ise ilk sezon yarışmacılarından olan Ayşenur Balcı , Tuğçe Ergişi , Özlem Özden ve Ayşegül Doğan oldu.

Aslında Neler Oluyor programında , Bu Tarz Benim yarışması içersinde yaşanan olaylar tartışılacak ve elenen yarışmacılarda konuk olabilecek. Aynı zamanda stüdyodaki konuklarda program hakkındaki düşüncelerini paylaşabilecek , televizyon başındaki izleyiciler telefonla bağlanıp düşüncelerini paylaşabilecekler. Programın ilk bölüm konuğu ise geçtiğimiz hafta elenen Gökçe Markal oldu.

Survivor ve Ütopya yarışmaları için sırasıyla Survivor Panorama ve Ütopya Panorama isimleriyle uygulayan kanal aynı sistemi Bu Tarz Benim içinde uygulamaya başlamış oldu.

Aslında Neler Oluyor canlı yayınla hafta içi hergün 12.30 - 14.00 saatleri arasında TV8'de.​
 

darksaal

Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
Geçenlerde düşünüyordum Acun, Bu Tarz Benim Panorama da yapar diye. Bu Tarz Benim ismi sıkıntıda olduğu için tekrar kullanmak istemediler demek ki. :)

Bugün denk geldim programın son kısımlarına, eski yarışmacılardan ve dolayısıyla sosyal medya meyvesinden faydanlanmak için yapılmış gibi. :)

Öykü Serter de kanalda yatıp kalkmaya başladı herhalde. :D
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,509
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Reytinglerde pek varlık gösteremeyeceğini düşünürsek gereksiz bir hamle olmuş, ama yarışmanın sevenleri için iyi bir haber. :)