'Ali Kundilli' Filminin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,611
Puanı
1,061
thumbnail_1422774110.jpg

20 Şubat Cuma günü vizyona girecek olan Ali Kundilli filminin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Cem Gelinoğlu'nun kaleme aldığı, aynı mahallede yaşayan ve çocukluk arkadaşı olan iki gencin başına gelen olayları sosyal medyadaki videolarıyla aynı komiklikte sinema perdesinine aktardığı filmin yapımcılığını Faruk Aksoy üstleniyor. Filmin başrollerinde Cem Gelinoğlu, Sami Aksu, Zeynep Aktu, Ezgi Tombul, Emre Mutlu, Bilal Kaya, İcmal Aktuna bulunuyor.

Ali Kundilli 20 Şubat'ta vizyonda! İşte tanıtım fragmanı :

Aynı zamanda filmin oyuncularının seslendirdiği 'Hele Hele Minnoş' şarkısına özel klipte yayınlandı.

Fragmanda güldüğüm bazı yerler olsa da gişede kötü gidecektir. Ben de filme gitmeyi düşünmüyorum :)

Bu film gişede iyi gidecek bence. :Z :D
Fragman çok iyi. :X
Fragmanda güldüğüm yerler var ama ben yine de iyi gitmeyeceğini düşünüyorum :(
Benim kuzen bana fragmanı izletmişti 1-2 hafta önce. Onla güldüğüm yerlere bugün bir daha güldüm, belki beni zorla götürebilir filme :D

Fragmanda güldüğüm yerler var ama ben yine de iyi gitmeyeceğini düşünüyorum :(
Benim kuzen bana fragmanı izletmişti 1-2 hafta önce. Onla güldüğüm yerlere bugün bir daha güldüm, belki beni zorla götürebilir filme :D
Senarist iyiymiş çok ilgimi çekti film aslında benim. :D

Fragman yayınlanalı 1 ay kadar oluyor. Açıkcası ben birçok "komik" diye lanse edilen filmlere göre çok daha komik olduğunu düşünüyorum. Fragmandan çıkan izlenim budur. :)