2015 PGA Ödülleri Kazananları Açıklandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1410871237.jpg

Önemli meslek gruplarından olan PGA (Yapımcılar Birliği) Ödüllerinin bu yılki kazananları belli oldu.

En iyi film kategorisinde sürpriz sayılabilecek bir şekilde Birdman zafere ulaştı ve Boyhood'un Oscar yarışında rakipsiz olmadığını ortaya koydu.

Animasyonda Oscar adayı olamayan The Lego Movie ve belgeselde yine Oscar adayı olamayan Life Itself ödüle ulaştı.

Televizyon kategorilerinde ise dramada Breaking Bad, komedide Orange Is the New Black, mini dizide ise Fargo kazanan yapımlar arasına adlarını yazdırdılar...

İşte bu derim. :D Yarışa biraz heyecan geldi.

The Lego Movie'nin Oscar'da olmamasını hala anlayamıyorum zaten. :(

Breaking Bad 2014 yayınlanmış mıydı ki? (b)

İşte bu derim. :D Yarışa biraz heyecan geldi.

The Lego Movie'nin Oscar'da olmamasını hala anlayamıyorum zaten. :(

Breaking Bad 2014 yayınlanmış mıydı ki? (b)
Yok yayınlanmadı ama daha iyisi yapılana kadar 2-3 yıl daha verelim dediler herhalde. :D

Şaka bir yana kurallarını bilmiyorum. Büyük ihtimalle Temmuz 2013 - Haziran 2014 arasını falan kapsıyordur oylamaya kattıkları kısım...

Birdman'in zaferine çok sevindim. Umarım Boyhood, Oscar'da da kaybeder. The Lego Movie'nin zaferi çok da sevindirmedi. Life Itself, Breaking Bad, OITNB ve Fargo adına da mutlu oldum. :)

Birdman mi. Filmi izlemedim ama şuan heyecanladım. Emma Stone var zaten mutlaka izleyecektik ama daha bir heveslendirdi bu ödül.:Z

True Detective niye ödül alamıyor çok sinir bozucu ama Fargo'da iyidir.:X

Birdman mi. Filmi izlemedim ama şuan heyecanladım. Emma Stone var zaten mutlaka izleyecektik ama daha bir heveslendirdi bu ödül.:Z

True Detective niye ödül alamıyor çok sinir bozucu ama Fargo'da iyidir.:X
Dizi kategorisinde yarıştı burada rakibi Fargo değil Breaking Bad'di. :):)

Kendileri mi belirliyor hangi kategoride yarışacaklarını. İkiside aynı türdü çünkü yönetim belirlediyse saçma olur diyecektim.:X
Kendileri belirliyor. Kendileri ettiler kendileri buldular neredeyse hiçbir yerden ödül kazanamadılar. Fazlasını ararken azı da kaybettiler. :):)

Çok iyi olmuş.:D Boyhood'da ne buluyorlar ki zaten Birdman'ın tırnağı olamaz.

@OzaN Son 7 yıldır PGA'yı alan Oscar'ı da alıyormuş.:)

Son düzenleme: