The Walking Dead'in Kardeş Dizisinin Yardımcı Başrolleri Belli Oldu!

Konu yine hayatta kalma mücadelesi ama bu sefer biraz daha psikopat tipler var galiba. Rick gibi reis bir karakter olmayacak başrol. Bekliyoruz açıkcası beni karakterler çekti. Oyuncularıda zamanı gelince performans olarak değerlendiririz. Şuanlık iyi duruyorlar.:X

Konu yine hayatta kalma mücadelesi ama bu sefer biraz daha psikopat tipler var galiba. Rick gibi reis bir karakter olmayacak başrol. Bekliyoruz açıkcası beni karakterler çekti. Oyuncularıda zamanı gelince performans olarak değerlendiririz. Şuanlık iyi duruyorlar.:X
ben bu kız hariç diğer karakterlerin tipini beğenmedim hayal kırıklığına uğradım şahsen :( tabi birde izleyipte görmek var belki çok iyi oyunculardır :)

Kardeş dizinin abisini izlemeliyim önce buna daha sıra var. :)
en son fotoda ki kadın The walking Dead başrolünde oynuyor ,artık izleme zamanın geldi kaliteyi kaçırıyorusn :)

@destere kesin sana bildirim gelmedi :) yoksa böyle bir konuyu asla görmezden gelmezsin :D

Son düzenleme:
the walking deadla bağlantılı dizi olmayacakmıs ozaman ilgi görmeyecek cnm

the vampire diaries dizisinin yan dizisi şöyle oluşmuştu vampire diariesten en önemli oyuncular katılmıstı the originalsa ve oyunculr bazen birbirine konuk oluyor

arrowun yan dizisi the flashla zaten bol bol ortak bölüm çekiyorlar

ama walking dead yan dizisi wlking deadla bağlantılı olmayacakmıs oyüzden ilgi görmez öyle birşey yaparsalar, bağlantılı olmalı bazı bölümler birbirlerine konuk olmalılar bence 🙂
alycia debnem carey
alycia debnem carey
alycia debnem carey
alycia debnem carey
alycia... ..
... ... ... ..

konuda başka dikkatimi çeken bişey olmadı :))

@Harunnn60 bu dizimi filmmi ne zaman başlıyor başrolleri kim ?

alycia debnem carey
alycia debnem carey
alycia debnem carey
alycia debnem carey
alycia... ..
... ... ... ..

The walking dead kardes dizisi destere :) bu kızda yardımcı başrol
Dizi çok yakında başlıyor yakinda yeni haberler geliyor ! :))

tamamda bu yardımcı başrol başbaşrolü yokmu dizinin :)
Bu konunun azıcık altında sürgünüm açtığı konuyu görürsün :D the walking dead kardes dizisinin başrol oyuncuları belli olduğu diye yazar yada forumda arama yaptır
Hayır konuyu görmüşsun suan unutmuşsun :D

alycia debnem carey
alycia debnem carey
alycia debnem carey
alycia debnem carey
alycia... ..
... ... ... ..

sonrada sna güvenmemi bekliyorsun git şuradan beeee şeytana güvenirim sana güvenmem artık :F:F:F

sonrada sna güvenmemi bekliyorsun git şuradan beeee şeytana güvenirim sana güvenmem artık :F:F:F
alycia debnem carey in oyunculuğunu beğeniyorum kıza bir baktım orasına burasına baktım dörtdörtlük oyuncu gibi duruyor kötü niyetli bir sayıklama değil yani oyunculuğa değer veriyoruz :)

Sende destere den çok farklı değilsin nerde CW dizileri orada sen :A
süper laf vurdun işte:) biz kırk yılda bir bir kıza masumane bir iki laf atıyoruz anında tepki çekiyor :) @Çiğdem- ise her gün üç beş parlağa asılıyor bizden ses yok :) kız bir kere artniyetli hem güven olmadan nasıl bir yastıkta kocayacağız onu merak ediyorum :) afedersin zıçmaya gitsem çiğdem diyecek bu kız kovalamaya gitti hiç bana güveni yokki , böyle hayat çekilirmi ya ? :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961