Kerli Kõiv

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Gothic pop'çu.kim lan bu denmemeli dinlenmelidir.

gotik pop punk rap falan diyoruz da baya bildiğin yeni nesil evrıl gibi bişiy bu da.biraz fazla dinleyince o havayı veriyor.

Belli sizin baktığınız ettiğiniz yok yeniliklere,popüler olmayana kapatmışsınız dünyanızı.Ki popüler de zaten.Dünyanın pek çok yerinde hayran kitlesi var.

Hiç kimsenin bilmemesi hoşuma da gidiyor aslında.Bu muhteşem parçalara hayran tek kişi benim,sadece ben biliyorum bu geleceğin muhtemel yıldızlarından olan bayanı.Acaba ABD'li değil diye mi bu kadar kapalısınız.Kahrolsun lan Amerika.Seneye Eurovision'a çıkıp da 2011'i Tallinn'e getirirse görürüm ağzınızı beş karış açık ama.

Lan her şeyi geçtim Lady GaGa çakması diyorlar lan buna.Ulan Lady GaGa'nın adı gagalara alınmazken tanıyıp hastası oldum ben bunun.Ulan tarzları bile farklı.Lan siz nesiniz olum?Şahsen ben Estonya'da ilgili makamda olsam bu kızı Eurovision'a çıkarır tam yetki veririm ve birinciliğimle hava atarım.Bunu Lady GaGa'yla kıyaslayanı da gagalarım.O kadar.

Neden şimdi altı üstü bir sanatçı için bu kadar modifiye yaptığımı soracaklar çıkacaktır.Sebebi siz değilsiniz.Sebebi anlamadan dinlemeden birilerini birileriyle kıyaslamaları.Lady GaGa şöhret para zart zurt,işte bu bayan emo memo gibi duran ama sessiz ve derinden hayal gücünü de kullanarak "korkunç ama komik gözlü kız","dondurma dağlı meyan böcekli gizli mekan" falan filan diyor.Şimdi parayla şöhretle ne ilgisi var?Hadi bıraktım bunu,ucundan tattım Lady yengeyi de,tadı tuzu yok,roulette fingerları kırılası dayaklık bi tip.Kendisi yapsın müziğini.Doğal seleksiyonla yok olacaktır.He Kerli de yok olabilir.Ama şansı daha boldur bence.Dinlettiğim herkes büyük keyif aldı.Gotik motik ama 87'li sonuçta.Bunu düşününce gel de modifiye yapma.Klipleri bile farklı.Lady Gaga izleyince bi b*k olmaz Kerli rüyasına rüyasına sokar adamın o rüyayı.5 yaşında kızlara "şeytan görsün barbi bebeleri" dedirtir.Kafası güzel hareketler yapar,röportajlara 3 fıçı votka içerek çıksa o kadar olur.Estonya coğrafyasını tanıtıyor daha napsın lan?Estonya diyoruz.Bağımlılıktan yırtalı 15 sene ya olmuş ya olmamış.

Kerli de Lady GaGa'yı modifiye eder,folloşa döndürür,üçe katlar beşe böler sekiz çıkarır onla toplar bileşik önermeye çevirip açar ve yanlışlığını ispatlar.Kerli belki Lady GaGa olamadı ama ondan daha önce çıktı.Bu önermenin doğruluk değeri de sıfırdır.Matematikte tesadüf yoktur.

Bir de Creepshow dinleyin,öyle değerlendirin onu.Ama değerlendirin...Lütfen.Hiç değerlendirmemenizdense kötü değerlendirin düşünceniz gözümde bi değeri olsun.Yakında kendisine fan forumu açıyorum beklerim.Seni el ele bulletproof yapacağız,you'll be walking on air,you are our Barbie doll,and for this,I want nothing be abla.

Burda ne dediğimi anlamak için Love Is Dead albümündeki şarkılara bakın.Bir de erkek olarak senin reklamını yapabileceğim bişey var mı?

Ya tamam haklısın da ne demek Kerli Lady GaGa çakması mı ya?Lady GaGa portakalda vitaminken Kerli adını duyurmaya başlamıştı.Tek suçu sanırım Estonyalı oluşu.Malum Estonya ABD'nin yanında pek bi büzük.

Google'a kerli lady gaga yazılınca böyle bir iddiayla karşı karşıya kalıyoruz.

adszhb.jpg

Ayrıca bu Lady GaGa'nın Kerli'nin tırnağı olabileceğini iddia edenler varsa hiiç bana bulaşmasınlar.Orda evlerden uzak kendilerini gagalasınlar.

Hiç dinlemedim Kerli Koiv'i Lady Gaga'nın ise sadece Poker Face şarkısını biliyorum. Bir karşılaştırma yapamıyorum şuan.

The Creationist isimli parçasıyla kendine yine hasta ettirmiştir...Türkiye'den bir hayran grubunun olması beni mutlu etti...

No, I don’t feel any resentment. For a while, because I left Estonia and Estonians didn’t hear anything about me so all these Estonian young singers were like… I guess they’re slowly turning around now and understanding that I really was doing something here.

dosdum anLıorm sni fazLa hırçın oLma herkes dinLemesin iyiLeri ayrıcaLıkLI oLan biz oLaLım hem kedi uzanamadıqı ete mundar dermiş. bunLarda çamur atmaya pek merakLı. ayrıca berk arkadaşımada bişe söyLeyim arabesk rap diye bir tarz yoktur. bunu BİZİM ÜLKEMİZİN CAHİL İNSANLARI UYDURMUŞTUR. bir kereLiqine biLe oLsun googLe'a rap müzik yazıp araştırsınLar karşıLarına çıkar.Lirik şiir türünde yazıLan hızLı yada yavaş söyLenen (kişisine kaLmış) bir tür tarzdır. Sagopa türkiyeye MELANKOLİK tarzda müzik yapan tek insandı. ŞimdiLerde ise bir çok özenti Şahıs ismini SAGOPA qbi farsça, osmanLıca yahut arapçadan koymaya başLadı şarkıLarında bu diLLerdeki sözLere yer vermeye başLadı ve bunun adını arabesk rap koydu. soruyorum size hanqi üLkede arabesk rap die bir tarz war özentiLik yapıLan tek üLke türkiye mi yoksa ?* nyse konuyu daqtmayım biz bize yeteriz asıL iyiLer her zman kötüLenmeye mahkumdur. unutuLmamaLı ki mevye veren aqaç taşLanır.

Kerli oğlum bu :D Rapçi diil yani :D Ama ilk cümleden anladığım sen de dinliyorsun :D Ama haklısın kimse beğenmek zorunda değil.