Jake Gyllenhaal'in kardeşi.Maggie Gyllenhaal kim tanımıyorum.![]()
Soy isminden bir yakını olabileceği içime doğmuştu. Güzel kadınmış.Jake Gyllenhaal'in kardeşi.![]()
Onu zaten beklemiyordum vermezler kolay kolay ama en azından House of Cards kazanmalıydı.Game of Thrones yine ödül alamadı.![]()
Sırf oyunculuklar iyi onun dışında içi boş dizi ama bunlar bayılıyorlar yeni dizilere ödül vermeye. Aslında Transparent'a sevindim Orange alamadığı için ama ondan iyi en az 10 tane komedi/dramedi dizisi vardır. TV konusunda en iyi Emmy o yüzden her zaman...Game of Thrones ve House of Cards varken, en iyi drama "The Affair'' tam bir hayal kırıklığı yarattı. Bu kadar da olamaz ya. 😱
Frances McDormand'a da çok büyük haksızlık ettiler.Sırf oyunculuklar iyi onun dışında içi boş dizi ama bunlar bayılıyorlar yeni dizilere ödül vermeye. Aslında Transparent'a sevindim Orange alamadığı için ama ondan iyi en az 10 tane komedi/dramedi dizisi vardır. TV konusunda en iyi Emmy o yüzden her zaman...
Kesinlikle. Emmy'de ödülü almamasının imkanı yok.Frances McDormand'a da çok büyük haksızlık ettiler.