- Reaksiyon puanı
- 65,199
- Puanı
- 1,059
Bunun cep telefonundan çıplak fotorafları sızdırıldı biliyorsun dimi?kız zaten sempatikliğiyle dikkatleri çekiyor düşüşü ayrı bir güzellik katıyor kadına![]()
Bunun cep telefonundan çıplak fotorafları sızdırıldı biliyorsun dimi?kız zaten sempatikliğiyle dikkatleri çekiyor düşüşü ayrı bir güzellik katıyor kadına![]()
görmüştümBunun cep telefonundan çıplak fotorafları sızdırıldı biliyorsun dimi?![]()
Kendi rızası dışında yayınlandıkları için, hak geçer korkusuyla bakmadım. Yine de yanlışlıkla bakmışlığım varsa hakkını helal etsin.
aaaaa nasıl kişilere benzetiyorsun sen beni öyle
jenifer ı beğenmiyormusun dünyada kadını tanımayan yok hem güzel hem yetenekli ona benzettiğim için sevinirsin zannetimaaaaa nasıl kişilere benzetiyorsun sen beni öyle![]()
görüntüleri falan sızmışya oyüzden dedim nasıl kişilere benzetiyorsun diyejenifer ı beğenmiyormusun dünyada kadını tanımayan yok hem güzel hem yetenekli ona benzettiğim için sevinirsin zannetim![]()
görüntüleri sızdıranın mekanı cennet olsun diyoruzgörüntüleri falan sızmışya oyüzden dedim nasıl kişilere benzetiyorsun diye![]()
Öncelikle eline sağlık konu güzel olmuş, töreni izlemiş kadar olduk. (O kadar olmadı tabii ama resimlerle anca bu kadar olur.@OzaN Prestijli bir ödül töreni değil galiba. Bir çok oyuncu ödülünü almaya bile gelmemiş.![]()