yok kalsın melunlardan yana olmam benşu resme bakınca mahocu olasım geldi@destere @Çiğdem- @gözlemci @cookies @aserat54 @Harunnn60 @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 42591
Seni de bekleriz ))
yok kalsın melunlardan yana olmam benşu resme bakınca mahocu olasım geldi@destere @Çiğdem- @gözlemci @cookies @aserat54 @Harunnn60 @yatutarsa
Seni de bekleriz ))
tarihte gibi yine haklı olan yani biz boğarız melunlarıyok kalsın melunlardan yana olmam ben
Keyfin bilir )) Birgün gelecek ve o mealunlar seni boğacak ..
Ne zamanın resmi bu oyşşş @destere koş çocuğum koşşu resme bakınca mahocu olasım geldi@destere @Çiğdem- @gözlemci @cookies @aserat54 @Harunnn60 @yatutarsa
destere koşarken yuvarlanır bir yerlerini kırar görseNe zamanın resmi bu oyşşş @destere koş çocuğum koş![]()
Resme bakmak için bi zahmet dursun yanidestere koşarken yuvarlanır bir yerlerini kırar görse![]()
seni teeez vakitte öldürmelikiralık katil tutayımda görsün yılanın başını küçükken ezmek lazım hahaha![]()
meryemimde prim çok maallahAblasının ününden prim almış başka birşey değil![]()
Yakında o da biticek benden demeesi)) Eğer bu dizisi tutmazsa şayet (ki tutacak) o zaman görürüm ben onun priminimeryemimde prim çok maallah![]()
herr türlü bitmez primiYakında o da biticek benden demeesi)) Eğer bu dizisi tutmazsa şayet (ki tutacak) o zaman görürüm ben onun primini![]()
yok deve![]()
doğru söze ne denir![]()
cihangirimize laf yok oradayok devebu mahocular işte böyle çirkef günahsız cihangire bile laf atmışlar.ss
4 sons demiş .ss sonra cesaret edememiş günahsız çocuğa laf atmaya hain mahocular.ss ayrıca queen-slave oalyı da güldürdü hürrem sultanın yaptırdığı haseki hastensi,külliyesi hala ayakta mahonun hasekiliği adına hiçbir şeyi yokcihangirimize laf yok oradadrunkard:selim; stupid:mehmet; rebel: bayezit
![]()
4 çocuğu vardı. sorun yok burada4 sons demiş .ss sonra cesaret edememiş günahsız çocuğa laf atmaya hain mahocular.ss ayrıca queen-slave oalyı da güldürdü hürrem sultanın yaptırdığı haseki hastensi,külliyesi hala ayakta mahonun hasekiliği adına hiçbir şeyi yok![]()