Sosyal Medya "Ezra Bitmesin!" Dedi!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
thumbnail_1420147249.jpg

Show TV'de Salı akşamları ekrana gelen başrollerinde Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz ve Zeynep Koltuk'un yer aldığı, yapımını Leo Medya'nın üstlendiği Ezra dizisi Salı akşamı ekrana gelen 2. bölümünün ardından ani kararla yayından kaldırıldığı açıklandı ve dizinin takipçileri neye uğradıklarına şaşırdılar.

2. bölümüyle reytinglerinde yükselişe geçtiği halde şaşırtıcı bir kararla kaldırılan Ezra dizisi takipçileri Ezra'nın bitmemesi için büyük bir destek hareketi başlattı ve twitter'de TT listesine girdi!

Umarız Show TV dizinin takipçilerinin bu desteğine olumlu bir kapı açar, zira daha düşük reytinglerle devam ettirdiği Roman Havası ile Ezra takipçilerine büyük bir haksızlık yapmış olur.

5oY27d.png

Ben diziyi biraz sevdim. Tamam biraz tabir-i caizse çakma bir iş gibi dursa da hemen kaldırılması yanlış bence. Ezra - Mustafa sahneleri arttıkça reytingi artardı bence. Umarım kararlarından geri dönerler :)

Bende çok beğendim yani bayadır dizi izlemeyen ben bile yeniden bir dizi izleme alışkanlığı elde ettim. Gerçekten bu kararın alınması üzücü ve saçma. Çünkü 2. bölümüyle reytinglerini nerdeyse 1 puan arttırdı tüm kişilerde. Biraz daha ısrarcı olunsa ve tanıtımları iyi yayınlansa birkaç bölüme 5 reytinge çıkabilecek bir dizi. Umarım bu karardan vazgeçilir en yakın zamanda...

Hiç izlemedim diziyi ama bu kadar çat kapı bitecek kadar olduğunu sanmıyorum. Yani ki yükseldi bu hafta. :)

2. bölümde sert bir düşüş yaşasa neyse de, ama reytingini artırmış bir işi yayından kaldırmak büyük yanlış. Ayrıca reytingi düşse bile her dizi en az 4-5 bölüm yayınlanmyı hakediyor, sonuçta ortada bir emek var.

Umarım bitmez. Gerçekten büyük haksızlık olur, maliyeti yüksek olduğu için bitiyorsa anlaşma yapabilirler. Çok şaşırdım böyle erken karar vermelerine.

Zaten ben de karar verdim.Bu sezon başladığım son dizi Ezra oluyor.Çünkü dizilerimin bitmesinden gerçekten bıktım.Dizi izlemekten korkar oldum ya.
@dizi kolik @Yiğitt

Zaten ben de karar verdim.Bu sezon başladığım son dizi Ezra oluyor.Çünkü dizilerimin bitmesinden gerçekten bıktım.Dizi izlemekten korkar oldum ya.
@dizi kolik @Yiğitt
Umarım bitmez ve sahip çıkar kanal diziye. Yani beklense gerçekten yükselme potansiyeli çok çok yüksek bir dizi ve ben inanıyorum bu dizi 5. 6. bölüme kadar 5 reytinge çıkabilir. Umarım bitmez ve desteğin farkında olurlar...

Dizi adanalı vari bir dizi fakat izlenilebilir bir konusu var ,bitmeyi haketmiyor .

Fena dizi değildi bence.
İlk bölüm oyunculuklar falan çok iyi değildi, ama ikinci bölümde iyileşmişti yani.
Yazık oldu gerçekten..

2. bölümde bitirilmemesi lazımdı,çok erken bitti, kanal biraz şans tanımalıydı.:)

oyunculuklar rezaletti replikler cok yapmacikti ama kendine bagliyodu dizi. kaldirilmasinin tek nedeni rating degil bence oyle olsa roman havasina neden katlansinlar

Kalite anlamında çok iyi olmasa da 2. bölümde kaldırılmayı hak etmiyordu bence de. Belki hikaye daha iyileşebilirdi, ama kanal fırsat tanımadı bile. Bu kafanın yıllar öncesinde kalması gerekiyordu. Neyse, umarım bu çabalar sonuç verir ve dizi tekrar ekranlara döner.