Canın cehennneme2 yi ilk sokak sanati dedi 1,3,4 olsun siz de farklı birer tane seçin
herkes niye 2 diyi![]()
Canın cehennneme2 yi ilk sokak sanati dedi 1,3,4 olsun siz de farklı birer tane seçin
herkes niye 2 diyi![]()
Sen sordun, biz de söyledik işte. Daha ne istiyorsunuz paşam?2 yi ilk sokak sanati dedi 1,3,4 olsun siz de farklı birer tane seçin
herkes niye 2 diyi![]()
3 olsun o zaman geveze...
herkes farklı seçecek o kısmı söylemeyi unuttumSen sordun, biz de söyledik işte. Daha ne istiyorsunuz paşam?![]()
Sen ne zırvalıyon allah aşkınaherkes farklı seçecek o kısmı söylemeyi unuttum![]()
Doğru düzgün yaz o zaman...herkes farklı seçecek o kısmı söylemeyi unuttum![]()
@xemrexxx Sertap'ı seç.![]()
1- @Harunnn60 adele i3 olsun o zaman geveze...![]()
Kıraç'la başarılar1- @Harunnn60 adele i
2- @sokak sanati yıldız tilbeyi
3- @aserat54 sertab ereneri
4- @gözlemci kıraç (mecburen başka sayı kalmadı ) seeçti ben de kıraç diyorum@Cengo
![]()
Yıldız süperdir yaa1- @Harunnn60 adele i
4- @gözlemci kıraç (mecburen başka sayı kalmadı ) seeçti ben de kıraç diyorum@Cengo
![]()
Vay be melunbaşı da katılıyor1- @Harunnn60 adele i
![]()
oo iyiymiş1- @Harunnn60 adele i
![]()
Sertap iyiydi bence...1- @Harunnn60 adele i
![]()
yarışmanın adı p...vivor olursa geliroo iyiymiş
destere de gelirse kadro tamamlanır
seçtim artıkSertap iyiydi bence...![]()
vay melunlar .ss ayrıca melunbaşları sokak sanati,yatutarsa,bully ve mrt-06 dır.ssVay be melunbaşı da katılıyorİlk oylamada eliyoruz arkadaşlar
![]()
![]()