Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Yorumları

Güzel bir bölümdü... Sahsen ben bölümü begendim... Yeteri kadar aksiyon sahnesi vardi... Keske bir 10 dakika daha uzun olsaydi Reytingler icin daha iyi olurdu... Hikaye yavas yavas rayina oturmaya basladi... Bundsn sonra Mayisa kadar güzel bölümler izleyecegiz gibi...

10 üzerinden 7.5

bakın kocamın ailesi şu anda reklamsız bir şekilde yeni bölümüyle devam ediyor ekranda boşaldı bu kadar hesapsız işi nasıl yapıyorlar anlamıyorum
aga yarın bizi geçecekler gör bak totalde kıl payı geçilecez 7 reyting alarak

bu sistemi tınlamayın ağzımı bozacam şimdi gerek yok boşverin

vadi müthiş bi bölüm sundu aslında 2 haftadır yok uzun olsaydı diyoruzda olmamasının nedeni zaten ustanın geri dönmesi amaçlıydı adamın dikişleri alındı haftaya brandon ve ekibinin anasını ağlatarak coşturacak
fragmanda polat alemdar şov göreceğiz NET

@34rcp44 Master.1000 ve ezingo @takas yorumlarinizi bekliyorum
abi ilk reklam arasında da söyledim bölüm çapsızı aradan çıkarırsak vede çatışma sahnelerinin rezilliği dışında benim açımdan iyiydi haftaya usta bizi coşturacak diyorum daha fragman verilirken bu bölümünde geçiş bölümü olucağını söylemiştim ben haftayaki bölümden çok ümitliyim abi.

ulan recep bişeyi de beğen be kardeşim adamın sinirini bozarsın sen :D çatışma sahneleri mükemmel vadinin eleştiri yapılamaz

akifte bu bölüm hiçbişey yapmadı hala akif falan diyerek ön yargılı olmayın geçin bu olumsuz ön yargılı tavırları artık

polat alemdar ın yürüyüşü bile tüm dizilere bedel bunu hepimiz biliyoruz ve gördük
noldu bu bölümden beklentisi olmayan arkadaşlar @Maskeli Fedai nerdesin göremiyorum :D
diğer arkadaşlar hadi şimdi de beklediğimin altında falan filan deyinde gülelim

kimseye karışmak haddimize değil ama bölüm daha yayınlanmadan beklentim yok vs. gibi laflarla konuştuğunuz için şimdi de biz konuşabiliriz :D

bu sezon kaç bölüm oldu 11
bu 11 bölümün 6 sı süperdi rahat 3 ü de süpere yakın güzel hadi 2 si de normal olsun
yani bu sezon herşey çok güzel gidiyor sistemin saçmalıklarını takmaya gerek yok

yarın 7 küsürlü bişeyle 2.olacaz

Kurtlar Vadisi Pusu 15 ocakta 12 yaşına giriyor
16 ocak perşembe günü lord albert stone rolünde bir dünya yıldızı görebiliriz

ulan recep bişeyi de beğen be kardeşim adamın sinirini bozarsın sen :D çatışma sahneleri mükemmel vadinin eleştiri yapılamaz

akifte bu bölüm hiçbişey yapmadı hala akif falan diyerek ön yargılı olmayın geçin bu olumsuz ön yargılı tavırları artık

polat alemdar ın yürüyüşü bile tüm dizilere bedel bunu hepimiz biliyoruz ve gördük
noldu bu bölümden beklentisi olmayan arkadaşlar @Maskeli Fedai nerdesin göremiyorum :D

kimseye karışmak haddimize değil ama bölüm daha yayınlanmadan beklentim yok vs. gibi laflarla konuştuğunuz için şimdi de biz konuşabiliriz :D

bu 11 bölümün 6 sı süperdi rahat 3 ü de süpere yakın güzel hadi 2 si de normal olsun
yani bu sezon herşey çok güzel gidiyor sistemin saçmalıklarını takmaya gerek yok

aga sen beni yine yanlış anlatın benim çatışma sahnelerindeki berbatlıktan kastım silah sesleri sende bunun farkındasında işine gelmiyo seni seni :D

o cendere versiyonuyla yürüyüş sahnesini acayip özlemişim be acayip

aga sen beni yine yanlış anlatın benim çatışma sahnelerindeki berbatlıktan kastım silah sesleri sende bunun farkındasında işine gelmiyo seni seni :D
aga eleştiri meleştiri yapmam bana bu kadar emek verilen bu kadar kaliteli bir dizi göster Türkiye de
bu kadar emek verilmiş bi işe yapılacak ufak tefek eleştiriler vefasızlık olur

Türkiye de ki diğer aksiyon dizilerini görüyuz şefkat tepedir arka sokaklardır şudur budur
senaryolarının basitliği ve rezaletini geçtim aksiyon sahnelerinde dökülüyolar izlemeye tahammül edemiyorum mesela :D kaçak bunlara göre 1 adım önde olsa da onun aksiyon sahneleri ortada rezillik resmen

Son düzenleme:

Haticeyi her zamanki tavrinla ezingoyla anlatmissin ama netice gelince duvara tosluyorsun.:)) hatice gunumuz reklam verenler acisindan koca bir hic ama netice cok onemli

Haticeyi her zamanki tavrinla ezingoyla anlatmissin ama netice gelince duvara tosluyorsun.:)) hatice gunumuz reklam verenler acisindan koca bir hic ama netice cok onemli
ya abi bizim yapabileceğimiz bişey var mı yok adamlar da süper bölümler yapıyor yükselmiyorsa sorun bizde değildir
yarında gör dandik diziler bizi geçerse hiç şaşırma

aga sende konuş @Master.1000 :D bu hafta sende diğer saftaydın :D

aga eleştiri meleştiri yapmam bana bu kadar emek verilen bu kadar kaliteli bir dizi göster Türkiye de

Türkiye de ki diğer aksiyon dizilerini görüyuz şefkat tepedir arka sokaklardır şudur budur
senaryolarının basitliği ve rezaletini geçtim aksiyon sahnelerinde dökülüyolar izlemeye tahammül edemiyorum mesela :D kaça bunlara göre 1 adım önde olsa da onun aksiyon sahneleri ortada rezillik resmen
aga şimdi onu bunu geçiceksin bu adamlar önceden bu kadar para almayıp hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyolardı şimdi ne değiştide onca para alıp bize basit sahneler çekiyolar yokmu bunda bi anormalli bu resmen izleyiciyi takmamaktır bak geçen bölümde kurgu ve mantık hatası pusat-baltazar sahnesi çektiler ve kuru sıkı kullandılar bu bölümde ne güzel binayı patlatıyosunda oraya baskın yaparken kuru sıkı biye kullanmıyosun akifin elindeki silah resmen oyuncak silahtı ya dikkatli izlerseniz görürsünüz.

senaryolarının basitliği ve rezaletini geçtim aksiyon sahnelerinde dökülüyolar izlemeye tahammül edemiyorum mesela :D kaçak bunlara göre 1 adım önde olsa da onun aksiyon sahneleri ortada rezillik resmen
Ağa şefkat tepede eyvallah haklısın çatışma sahneleri berbat ve ötesi de ama arka sokakların çatışma sahneleri tek kelimeyle süper. Ben iki diziyi de izliyorum arka sokaklar çok iyi çatışma sahneleri oluyor ha senaryo dersen ona kimse bir şey diyemez herkesin zevki ve tarzı farklı.