- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
aga yarın bizi geçecekler gör bak totalde kıl payı geçilecez 7 reyting alarakbakın kocamın ailesi şu anda reklamsız bir şekilde yeni bölümüyle devam ediyor ekranda boşaldı bu kadar hesapsız işi nasıl yapıyorlar anlamıyorum
abi ilk reklam arasında da söyledim bölüm çapsızı aradan çıkarırsak vede çatışma sahnelerinin rezilliği dışında benim açımdan iyiydi haftaya usta bizi coşturacak diyorum daha fragman verilirken bu bölümünde geçiş bölümü olucağını söylemiştim ben haftayaki bölümden çok ümitliyim abi.
İyi geceler agaHaftaya POLAT ALEMDAR efsanesi tek başına dönüyor heyy yavrum heyyHerkese iyi geceler..
Siz asil beni unutuyosunuzEeeee tabi @Maskeli Fedai seninde .ismini saymadik diye gonul.koyar deil.mu @takas
Kambersiz dugun olmayacagini bir an icin.umutmusum pardonSiz asil beni unutuyosunuz![]()
aga sen beni yine yanlış anlatın benim çatışma sahnelerindeki berbatlıktan kastım silah sesleri sende bunun farkındasında işine gelmiyo seni seniulan recep bişeyi de beğen be kardeşim adamın sinirini bozarsın sençatışma sahneleri mükemmel vadinin eleştiri yapılamaz
akifte bu bölüm hiçbişey yapmadı hala akif falan diyerek ön yargılı olmayın geçin bu olumsuz ön yargılı tavırları artık
polat alemdar ın yürüyüşü bile tüm dizilere bedel bunu hepimiz biliyoruz ve gördük
noldu bu bölümden beklentisi olmayan arkadaşlar @Maskeli Fedai nerdesin göremiyorum
diğer arkadaşlar hadi şimdi de beklediğimin altında falan filan deyinde gülelim
kimseye karışmak haddimize değil ama bölüm daha yayınlanmadan beklentim yok vs. gibi laflarla konuştuğunuz için şimdi de biz konuşabiliriz
bu sezon kaç bölüm oldu 11
bu 11 bölümün 6 sı süperdi rahat 3 ü de süpere yakın güzel hadi 2 si de normal olsun
yani bu sezon herşey çok güzel gidiyor sistemin saçmalıklarını takmaya gerek yok
yarın 7 küsürlü bişeyle 2.olacaz
aga eleştiri meleştiri yapmam bana bu kadar emek verilen bu kadar kaliteli bir dizi göster Türkiye deaga sen beni yine yanlış anlatın benim çatışma sahnelerindeki berbatlıktan kastım silah sesleri sende bunun farkındasında işine gelmiyo seni seni![]()
Haticeyi her zamanki tavrinla ezingoyla anlatmissin ama netice gelince duvara tosluyorsun.ulan recep bişeyi de beğen be kardeşim adamın sinirini bozarsın sençatışma sahneleri mükemmel vadinin eleştiri yapılamaz
akifte bu bölüm hiçbişey yapmadı hala akif falan diyerek ön yargılı olmayın geçin bu olumsuz ön yargılı tavırları artık
polat alemdar ın yürüyüşü bile tüm dizilere bedel bunu hepimiz biliyoruz ve gördük
noldu bu bölümden beklentisi olmayan arkadaşlar @Maskeli Fedai nerdesin göremiyorum
diğer arkadaşlar hadi şimdi de beklediğimin altında falan filan deyinde gülelim
kimseye karışmak haddimize değil ama bölüm daha yayınlanmadan beklentim yok vs. gibi laflarla konuştuğunuz için şimdi de biz konuşabiliriz
bu sezon kaç bölüm oldu 11
bu 11 bölümün 6 sı süperdi rahat 3 ü de süpere yakın güzel hadi 2 si de normal olsun
yani bu sezon herşey çok güzel gidiyor sistemin saçmalıklarını takmaya gerek yok
yarın 7 küsürlü bişeyle 2.olacaz
ya abi bizim yapabileceğimiz bişey var mı yok adamlar da süper bölümler yapıyor yükselmiyorsa sorun bizde değildirHaticeyi her zamanki tavrinla ezingoyla anlatmissin ama netice gelince duvara tosluyorsun.) hatice gunumuz reklam verenler acisindan koca bir hic ama netice cok onemli
aga şimdi onu bunu geçiceksin bu adamlar önceden bu kadar para almayıp hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyolardı şimdi ne değiştide onca para alıp bize basit sahneler çekiyolar yokmu bunda bi anormalli bu resmen izleyiciyi takmamaktır bak geçen bölümde kurgu ve mantık hatası pusat-baltazar sahnesi çektiler ve kuru sıkı kullandılar bu bölümde ne güzel binayı patlatıyosunda oraya baskın yaparken kuru sıkı biye kullanmıyosun akifin elindeki silah resmen oyuncak silahtı ya dikkatli izlerseniz görürsünüz.o cendere versiyonuyla yürüyüş sahnesini acayip özlemişim be acayip
aga eleştiri meleştiri yapmam bana bu kadar emek verilen bu kadar kaliteli bir dizi göster Türkiye de
bu kadar emek verilmiş bi işe yapılacak ufak tefek eleştiriler vefasızlık olur
Türkiye de ki diğer aksiyon dizilerini görüyuz şefkat tepedir arka sokaklardır şudur budur
senaryolarının basitliği ve rezaletini geçtim aksiyon sahnelerinde dökülüyolar izlemeye tahammül edemiyorum meselakaça bunlara göre 1 adım önde olsa da onun aksiyon sahneleri ortada rezillik resmen
Ağa şefkat tepede eyvallah haklısın çatışma sahneleri berbat ve ötesi de ama arka sokakların çatışma sahneleri tek kelimeyle süper. Ben iki diziyi de izliyorum arka sokaklar çok iyi çatışma sahneleri oluyor ha senaryo dersen ona kimse bir şey diyemez herkesin zevki ve tarzı farklı.o cendere versiyonuyla yürüyüş sahnesini acayip özlemişim be acayip
aga eleştiri meleştiri yapmam bana bu kadar emek verilen bu kadar kaliteli bir dizi göster Türkiye de
bu kadar emek verilmiş bi işe yapılacak ufak tefek eleştiriler vefasızlık olur
Türkiye de ki diğer aksiyon dizilerini görüyuz şefkat tepedir arka sokaklardır şudur budur
senaryolarının basitliği ve rezaletini geçtim aksiyon sahnelerinde dökülüyolar izlemeye tahammül edemiyorum meselakaçak bunlara göre 1 adım önde olsa da onun aksiyon sahneleri ortada rezillik resmen