Bana Masal Anlatma'nın Fragmanı Yayınlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
thumbnail_1418768394.jpg

Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak'ın hem yönetmenliğini, hem de senaristliğini üstlendiği filmin fragmanı yayınlandı!

Burak Aksak'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiiği filmin kadrosunda Fatih Artman, Hande Doğandemir, Tarık Ünlüoğlu, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Ercan Yazgan, Sadi Celil Cengiz, Mehmet Cihan Ercan, Burcu Biricik, Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun gibi isimler rol alıyor.

'Bana Masal Anlatma', 9 Ocak'ta vizyonda!

İşte filmin fragmanı;

Hande Doğandemir için gidilebilir gibi bakıyorum. :)
Fragman bence fena olmamış.
Gökçe Bahadır'da var. :bhr:

Fragman bence güzel olmuş, içinde fantasik ögeler de bulunacak gibi. Kadro muhteşem. Fatih, Hande ve Gökçe (konuk oyuncu) başta olmak üzere severek izlediğim birçok ünlü isim var. Burak Aksak'ın kalemini zaten L&M'de gördük. Filmin gişede iyi sonuçlar alacağı kesin gibi. Ben de izleyeceğim inşallah bir aksilik olmazsa. Neyse, başarılar... :)

Oyuncu kadrosu çok iyi. Fatih Artman'ı uzun bir aradan sonra görmek iyi olacak. Ercan Yazgan'ı da bayadır ekranlarda görmüyorduk, çok yaşlanmış o da. Senaristin Burak Aksak olması da L&M hayranlarının dikkatini çekecektir. Klasik bir Türk komedi filmine benziyor ama oyuncular için şans verilebilir.

Oyuncular çok iyi. Fragmanı da beğendim. Gidilebilir. Gişede iyi sonuçlar alması muhtemel.

Fragmanı çok beğendim Burak Aksak'tan kötü bir şey beklemiyordum zaten. Hande ve Fatih çok iyi bir de Yılmaz Erdoğan da eklenmiş çok iyi olmuş. :)

Fragman müthiş olmuş bazı yerlerinde baya güldüm. :D Hande'm için gideceğim filme tabii ki. Fragmanda Yılmaz Erdoğan'ı görmek güzel bir sürpriz oldu. Gökçe Bahadır da konuk oyuncu olacak, daha nolsun. :)

Merakla bekliyorum filmi umarım gişesi bol olur. :)

Oyuncular gerçekten çok iyi.Fragman da güzel olmuş.İnşallah gişesi bol olur.

Fragmanı çok beğendim Burak Aksak'tan kötü bir şey beklemiyordum zaten. Hande ve Fatih çok iyi bir de Yılmaz Erdoğan da eklenmiş çok iyi olmuş. :)
Fragman müthiş olmuş bazı yerlerinde baya güldüm. :D Hande'm için gideceğim filme tabii ki. Fragmanda Yılmaz Erdoğan'ı görmek güzel bir sürpriz oldu. Gökçe Bahadır da konuk oyuncu olacak, daha nolsun. :)

Merakla bekliyorum filmi umarım gişesi bol olur. :)
Yılmaz Erdoğan da Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun ile birlikte konuk oyuncu olarak filmde olacak. Yoksa aslında öyle büyük bir rolü yok... :)

Tesadüfen rastladım, baya iyi buldum filmi ve sonunda Burak Aksak imzasını görünce neden iyi bulduğumu anladım. :):)

Çoğu yerli komedi filmini izlemem ama kesin izleyeceklerimden biri bu. :):)

Kadro da cidden süper bu arada. :):)