Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

B4zfyU3CMAEfx4K.jpg

B4z1mEVCQAEx3P_.jpg
B4z2uGYCQAAa82W.jpg
B4z2AhHCQAA1g0p.jpg

aaa bu bölümde polat tilki andrei karşılaşması izleyebiliriz bence set resimlerinden gördüğüm kadarıyla polat erhanalrla o evde toplantı yapıyor andreiyide öğrenicek ayy çok heyecanlı:Z
set resmi değil bunlar necati beyin doğum günü partisinden üsteki resimlere bakmdın herhalde 😀

set resmi değil bunlar necati beyin doğum günü partisinden üsteki resimlere bakmdın herhalde 😀
ben bunları demiyorum cnm akifle cahitin bir fotosunu koymustum onu diyorum arkada erhan zülfikar ağa vardı polatın menemen yaptığı ev orası cnm yeni bölümü oradan açıcaklar demekkii polat erhanlarla konusucak o evde 🙂🙂🙂

ben bunları demiyorum cnm akifle cahitin bir fotosunu koymustum onu diyorum arkada erhan zülfikar ağa vardı polatın menemen yaptığı ev orası cnm yeni bölümü oradan açıcaklar demekkii polat erhanlarla konusucak o evde 🙂🙂🙂
evet polat tilki yi öğrenecek aralarında bir kapışma olacağı kesnin er ya da geç olacak bu zevkle bekliyorum o sahneleri 🙂

Asil tilki rascoln u çiğ çiğ yediği zaman zevkin doruklara ulaştığı an olacaktır:)))))))))))

Fragman söyle olsa süper olur

Tilki Polatin telefonunu öğrenip Akifi nasil öldürdüğü videosunu atip Polat Tilki diye bagirip onun üstüne üstüne yürümesi suoer olurdu be :D Bir an önce Pusatin Baltazari öldürüp yeni yeni düşmanlara yelken açması lazim

Fragman söyle olsa süper olur

Tilki Polatin telefonunu öğrenip Akifi nasil öldürdüğü videosunu atip Polat Tilki diye bagirip onun üstüne üstüne yürümesi suoer olurdu be :D Bir an önce Pusatin Baltazari öldürüp yeni yeni düşmanlara yelken açması lazim
Aga yazından bal damlıyor :) öyle olsa süper olur.

''Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir.''
Tüm vadici agalarıma selamlar...
[HASHTAG]#efsanelerefsanesikurtlarvadisi[/HASHTAG]

Ya arkadas ya yemin ediyorum bu Vadi ne büyük bir dizi ya. Her izlediğim dizi de en az 1 Vadi müziği oluyor. Şu an maxsmartta bir dizi oynuyorda o dizi de Gladio müziği çalıyor ya şuraya bak :D yabanci filmlerde ozellikle Jackie Jahnin filmlerinde de sikca rastliyorum

beyler paso bize ceza vermişler dikkat edin üstümüze oynanıyor mesajlara dikkat edelim şikayet etmeye hazır 3-5 kişi var zaten

biz kendi işimize bakalım gerisini salla gitsin :D

usta süper çıkmış resimlerde deri mont baya yakışmış adam yaşlandıkça daha bi karizma oluyor
fragman yarın çıkar