aga görmüyon mu ne alaksı varSon resimde ki Cahitin yaninda ki kiz Necati Şaşmazin karisi değil herhalde acayip değişmiş eger oysa
aga görmüyon mu ne alaksı varSon resimde ki Cahitin yaninda ki kiz Necati Şaşmazin karisi değil herhalde acayip değişmiş eger oysa
Sabah sabah gormemistim şimdi farkettim o hepsinin toplandigi yerde hersey belli oluyoraga görmüyon mu ne alaksı var![]()
aaa bu bölümde polat tilki andrei karşılaşması izleyebiliriz bence set resimlerinden gördüğüm kadarıyla polat erhanalrla o evde toplantı yapıyor andreiyide öğrenicek ayy çok heyecanlı
set resmi değil bunlar necati beyin doğum günü partisinden üsteki resimlere bakmdın herhalde 😀aaa bu bölümde polat tilki andrei karşılaşması izleyebiliriz bence set resimlerinden gördüğüm kadarıyla polat erhanalrla o evde toplantı yapıyor andreiyide öğrenicek ayy çok heyecanlı![]()
ben bunları demiyorum cnm akifle cahitin bir fotosunu koymustum onu diyorum arkada erhan zülfikar ağa vardı polatın menemen yaptığı ev orası cnm yeni bölümü oradan açıcaklar demekkii polat erhanlarla konusucak o evde 🙂🙂🙂set resmi değil bunlar necati beyin doğum günü partisinden üsteki resimlere bakmdın herhalde 😀
evet polat tilki yi öğrenecek aralarında bir kapışma olacağı kesnin er ya da geç olacak bu zevkle bekliyorum o sahneleri 🙂ben bunları demiyorum cnm akifle cahitin bir fotosunu koymustum onu diyorum arkada erhan zülfikar ağa vardı polatın menemen yaptığı ev orası cnm yeni bölümü oradan açıcaklar demekkii polat erhanlarla konusucak o evde 🙂🙂🙂
Aga yazından bal damlıyorFragman söyle olsa süper olur
Tilki Polatin telefonunu öğrenip Akifi nasil öldürdüğü videosunu atip Polat Tilki diye bagirip onun üstüne üstüne yürümesi suoer olurdu beBir an önce Pusatin Baltazari öldürüp yeni yeni düşmanlara yelken açması lazim
daha dur abi önce raskoln kim onu bulmak lazım 😀Asil tilki rascoln u çiğ çiğ yediği zaman zevkin doruklara ulaştığı an olacaktır))))))))))
kıskananlar çatlasınAgalar forumda ne çok sevilmiyormuşuz.Yok agalık sistemi çökecek falan.Tüm bunlara rağmen kenetlenmemiz lazım şunları sevindirmemek için
aga biz bize yeteriz onları takmayalımAgalar forumda ne çok sevilmiyormuşuz.Yok agalık sistemi çökecek falan.Tüm bunlara rağmen kenetlenmemiz lazım şunları sevindirmemek için
Durmak yok yola tam gaz devam agaAgalar forumda ne çok sevilmiyormuşuz.Yok agalık sistemi çökecek falan.Tüm bunlara rağmen kenetlenmemiz lazım şunları sevindirmemek için
.......ürer kervan yürür ....böşlukları sahipleri doldursun...Agalar forumda ne çok sevilmiyormuşuz.Yok agalık sistemi çökecek falan.Tüm bunlara rağmen kenetlenmemiz lazım şunları sevindirmemek için