2015 Eurovision'da Türkiye Olmayacak!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
2015 yılında ekranlara gelecek olan ve dünya çapında en iyi şarkı ve buna bağlı olarak en iyi showlarında belirlendiği şarkı yarışması Eurovision'da Türkiye bu sene de yer almayacak.

Birkaç yıldır bu yarışmadan geri çekilen Türkiye ile ilgili olarak Trt Genel Müdürü İbrahim Şahin 2015 senesinde de Türkiye'nin yarışmaya katılmayacağını açıkladı.

Türkiye'yi son olarak Yüksek Sadakat temsil etmişti.

thumbnail_1409903646.jpg

O kadar güzel ses olan ülkemize bu başarısından dolayı HELAL OLSUN!

TRT katılmıyorsa başka bir kurum katılamıyor mu? Hiç olmadı Acun bu işe el atsın, O Ses'in birincisini falan yollasınlar en azından. Böylesine senede bir gecemizi anlamlı kılan bir organizasyonda yıllardır kendi isteğimizle olmamamız üzücü...

Bana fark etmez, her sene Türkiye olmasa da izliyorum nasıl olsa :oley:
İzlemesine izliyoruz da Türkiye olmadan aynı tadı almak mümkün değil. :(

TRT katılmıyorsa başka bir kurum katılamıyor mu? Hiç olmadı Acun bu işe el atsın, O Ses'in birincisini falan yollasınlar en azından. Böylesine senede bir gecemizi anlamlı kılan bir organizasyonda yıllardır kendi isteğimizle olmamamız üzücü...

İzlemesine izliyoruz da Türkiye olmadan aynı tadı almak mümkün değil. :(
Oylama kısmında evet :( Gerçi ben alıştım artık Türkiye'nin olmayışına :F Ocak'tan itibaren 'Eurovision' diye diye kafanızı şişirebilirim :F

İyi iyi Eurovision takipçilerinin artması güzel. Biz de forumda zaten her yıl ilgiyle izliyoruz Eurovision'u. :D
Oo süper :oley: Türkiye'nin katılmamasından sonra ilgi bayağı azaldı malesef :( Bu sene 60. yıl olduğu için katılacaktık, tabii 'sakallı bir kadın' kazanmasaydı :D Aslında hak etmedi diyemem.

Türkiye olsa ayrı bir zevkle takip ederdim. :(

Yükset Sadakati çıkartıyorsun rezil oluyor sonra sistem yanlış, öncekiler için haklısında adamlar rezil oldu gidip. :D

Şarkı müzik alanında pek bir eksiğim ama katılsak iyi oalbilirdi. Bizi temsil edecek iyi sanatçılar var ve en azından manşetlerde iyi derece alırsak yer alabilirdik ve güzel bir gösteri olurdu yani katılmamız gerekli diye düşünüyorum ama olmasada benim için farketmez.:D

En son Can Bonomo temsil etti. Herneyse.. olsakta olmasakta her yıl kaçırmadan izliyorum zaten desteklediğim ülke finale kalsın yeter benim için :)